DolceGusto Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2013 Czy zna ktoś markę Armata Di Mare?? Chciałem kupić zimową parkę tej firmy i zastanawiam się czy warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.L.Messi Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Witam, Panowie dopiero powoli zaczynam się ,,przyzwoicie'' ubierać, Dlatego proszę nie wyżywajcie się na mnie ,,swiezaku'' : ) Moje pytanie, czy pod sweterek z okrągłym kołnierzykiem, czy tez v-neck taka biała koszula http://popkorn.pl/images/items/o/popkorn.pl_moda_biala-koszula-i-krawat_175238.jpg będzie ,,wporządku'' czy to będzie modowe faux pas ? Czy pod takie swetry wchodzą w gre tylko takie koszule z jak ja to nazywam miękkim kołnierzykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 ... choć dużo zależy od wcięcia w swetrze. Im mniejsze, tym może to gorzej wyglądać. Szczególnie, jeśli zdecydujesz się na krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Sprawdź także czy koszula nie jest za luźna gdyż po założeniu swetra mogą pojawić się mało estetyczne fałdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Pamiętaj również aby wyłogi kołnierzyka włożyć pod "sweterek" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Z moich skromnych doświadczeń - w przypadku braku krawata, pod sweter najlepiej sprawdzają się koszule z kołnierzykiem button-down/button - under. Zwykły kołnierzyk się prędzej czy później rozłazi, albo częściowo chowa pod sweter, co wygląda trochę mało estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Czy "norweżki" ze względu na specyficzne szycie są wyżej, czy też niżej w hierarchii formalności niż innego rodzaju derby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 Moje pytanie jest: a. głupie b. nieinteresujące c. Norweżki nie są popularne d. jestem niecierpliwy Czy "norweżki" ze względu na specyficzne szycie są wyżej, czy też niżej w hierarchii formalności niż innego rodzaju derby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 D. Moim zdaniem niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 e. chyba zabiłeś wszystkim klina, Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 Witam Jaki rozmiar butów w Bexley odpowiada 29,5cm? Na ich stronie są wszystkie rodzaje rozmiarówek oprócz skali w centymetrach. Z góry dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 f. wszyscy oglądają mecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 Witam Jaki rozmiar butów w Bexley odpowiada 29,5cm? Na ich stronie są wszystkie rodzaje rozmiarówek oprócz skali w centymetrach. Z góry dzięki za odpowiedz Jest skala w centymetrach- jest nią rozmiarówka japońska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Zawsze mnie zastanawiało jak jest mierzona ta rozmiarówka japońska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 To już lepiej podlinkować tę tabelę: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozmiar_obuwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Czy ktoś z Panów orientuje się może jaki rozmiar ma kołnieżyk w koszulach Ralpha Laurena custom fit rozm. "s" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Co zrobić żeby mi koszula nie wychodziła ze spodni chodząc w szelkach? Strasznie mnie to irytuje samo jej ciągłe poprawianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Prosty i skuteczny sposób: chodzenie w spodniach z wyższym stanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Dopiero zaczynam oswajać się z szelkami a spodnie to nie są biodrówki było już coś takiego tylko nie pamiętam nazwy do przytrzymywania koszuli żeby szybko nie wychodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Spodnie na szelki muszą być po pierwsze z wyższym stanem, luźne w miarę w pasie, a i sama koszula mieć dobry, dopasowany krój. Wtedy i tak Ci trochę wyjdzie ale będzie wyglądać w miarę ok, a nie jak zrolowany żagiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Czyli nie potrzebuje żadnych pasów czy podobnych rzeczy do przytrzymywania koszuli jak będzie taliowana? Tamta niestety nie była stąd pewnie taki problem. A i gdzie mógłbym kupić ciekawe szelki? Byłbym wdzięczny za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Jeśli zaczynasz i nie wyśrubowałeś oczekiwań to mogę polecić http://doleath.pl Mam 4 pary ich produkcji i są ok. Na chwilę obecną najlepiej kupować przez Allegro, gdzie są zaprezentowane obecnie dostępne rodzaje gum i pozostałych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Super. Dziękuję Tak, dopiero zaczynam. Trochę schudłem i spodnie zrobiły się za luźne więc założyłem szelki i spodobało mi sie ot taki przypadek. Koloru szelek nie muszę dopasowywać do butów, paska czy innej garderoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi