lubo69 Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Bez przesady, nie jest źle; nie dyskwalifikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Te które pokazałeś na zdjęciu są dużo ładniejsze od tych z linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Jak zadbać o rękawiczki? Po prostu delikatnie natłuścić tak, jak buty na zimę od spodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Jak zadbać o rękawiczki? Po prostu delikatnie natłuścić tak, jak buty na zimę od spodu? Ja swoje natłuszczałem dubbinem i było ok (czarne rękawiczki z grubej skóry). Potem używałem kremów do butów i również było ok. Teraz mam akurat "Creme Universelle" Saphira, czyli produkt dedykowany do galanterii, i jest także ok. Różnic w konserwacji nie zauważyłem, może są widoczne po kilku latach. Jedyne, czego podobno nie można używać, to pasty/woski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StylowePaski Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Dokładnie kremy do butów będą idealne. Tylko bez przesady z ilością i częstotliwością. Natomiast pasty/woski mogą usztywnić skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Dzięki. A jak często? Raz w roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Kiedy skóra zacznie przejawiać właściwości wysuszenia (raz na pół roku / dwa miesiące w zależności od skóry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StylowePaski Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Dzięki. A jak często? Raz w roku? Wystarczy przed sezonem raz, chyba że rzeczywiście skóra będzie się bardzo wysuszać to powtórzyć jeszcze raz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 Witam panowie Ostatnio przypadkiem trafiłem na krawat o takim oto wzorze Zastanawiam się nad jego kupnem. Co o nim sądzicie? Czy taki wzór uchodzi eleganckiemu mężczyźnie? Przyznam że jak dla mnie jest dosyć "nietuzinkowy" ale dosyć ciekawy - wcześniej nie miałem doczynienia ani z wiwewiórami ani jakimiś innymi motywami zwierzęcymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 Tak, ale tylko w komplecie z dużym poczuciem humoru, dystansem do siebie i świetnym skoordynowaniem kolorystycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 ... lub ciekawą historią zawodową lub hobbystyczną. Kupiłbym taki krawat, jeśli byłby dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 Kupiłbym taki krawat, jeśli byłby dobrej jakości. …. zanim pewien bank nie zakupi na potrzeby kręcenia reklamówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Z. Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 Pytanie może wydać się idiotyczne: czy w przypadku szelek są jakieś wytyczne co do ich "rozstawu", odległości między "łapkami" z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 Nie ma żadnych wytycznych, mam jedne spodnie na 7,5 inne na 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Trzeba poeksperymentować jak będzie najwygodniej. U mnie rozstaw wynosi 9 cm pomiędzy wewnętrznymi guzikami (po 4,5 cm od osi). Pomiędzy poszczególnymi łapkami z przodu rozstaw ustaliłem na 8 cm. Z tyłu mam 10 cm (po 5 cm od osi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Zastanawiam się nad złożeniem zamówienia na aktówkę w kolorze śliwkowym. Czy możecie wspomóc mnie zdjęciami aktówek lub innych akcesoriów skórzanych w tym kolorze, bym mógł mniej więcej przedstawić swoją wizję wykonawcy zamówienia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Zastanawiam się nad złożeniem zamówienia na aktówkę w kolorze śliwkowym. Czy możecie wspomóc mnie zdjęciami aktówek lub innych akcesoriów skórzanych w tym kolorze, bym mógł mniej więcej przedstawić swoją wizję wykonawcy zamówienia? Pozdrawiam http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1768-drugi-projekt-forumowy-akt%C3%B3wkateczuszka/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 wełna z kaszmirem- nadaje się na spodnie czy zbyt delikatna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Nadaje albo nie nadaje, zależy od tego jaka wełna, z jakim kaszmirem, w jakich proporcjach i jaki efekt finalny. Pytanie brzmi jak: metal - nadaje się na konstrukcję hali? jedne się nadają, inne nie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 ciężko powiedzieć jaka wełna i z jakim kaszmirem bo tego nie wiedział nawet sprzedawca. jedna kosztowała 100zł/m, druga 300zł. sprzedawca stwierdził, że ta droższa jest lepsza. dlaczego? bo jest droższa:) chyba się jednak zdecyduje. do flanelowej marynarki powinno sympatycznie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Co do zasady - radzę uważać z taką mieszanką na codzienne spodnie. Na bardzo rzadkie okazje - ok. Pamiętaj, że droższa nie znaczy wytrzymalsza. Może się okazać, że takie połaczenie materialow już po pierwszym użyciu mocno się zmechaci w niektórych miejscach i zacznie się proces przecierania w kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Panowie, warto czy lepiej sobie dać spokój z takimi wynalazkami? http://www.sarenza.pl/melvin---hamilton-jeff-5-s779279-p0000085168 Przepraszam jeszcze nie umiem wklejać zdjęć. Pozdrawiam! Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Za 640 zł ?? No bez jaj - dołożysz 100 zeta i masz Meerminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Ok. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi