Paczuch Napisano 2 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2023 Polecam wodny papier ścierny np. 1600-2000. Potem pasta/krem koloryzujący i będzie gites. No chyba, że używamy mocnej łupy wtedy będzie co nieco widać. Olać sprawę IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iurist Napisano 7 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2023 W dniu 2.09.2023 o 23:06, Paczuch napisał: Polecam wodny papier ścierny np. 1600-2000. Potem pasta/krem koloryzujący i będzie gites. No chyba, że używamy mocnej łupy wtedy będzie co nieco widać. Olać sprawę IMHO Dzięki za podpowiedź. Spróbuję coś zdziałać. I pokażę rezultat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2023 Proponowałbym raczej grubość 800-1000. Drobniejszym najwyżej do późniejszej polerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 20 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2023 Nieco impulsywnie wszedłem w posiadanie takich trzewików na skórzanej podeszwie: Jaka Waszym zdaniem jest uniwersalność zastosowania takich trzewiko-okfordów? Obawiam się, że przez większość zimy będę je tylko podziwiał stojące na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 20 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2023 41 minut temu, kormox napisał: impulsywnie wszedłem w posiadanie takich trzewików na skórzanej podeszwie 41 minut temu, kormox napisał: Obawiam się, że przez większość zimy będę je tylko podziwiał stojące na półce pełna zgoda -) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 20 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2023 7 godzin temu, kormox napisał: Nieco impulsywnie wszedłem w posiadanie takich trzewików na skórzanej podeszwie: Jaka Waszym zdaniem jest uniwersalność zastosowania takich trzewiko-okfordów? Obawiam się, że przez większość zimy będę je tylko podziwiał stojące na półce Zależy jak się nosisz codziennie. Takie trzewiki spokojnie zastępują eleganckie oksfordy do garnituru. jak nosisz garnitur, to noś je codziennie (a właściwie co drugi dzień)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 20 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2023 Bardzo ładne. Kiedyś chodziły za mną podobne buty (tyle że lotniki) Partigiani. Wiem, że to oksfordy, ale ja bym nosił także do bardziej casualowych stylizacji niż garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2023 Mam trzewiki oksfordy tylko w brązie. Obskakuję nimi każdy garnitur dzienny. Nie mam czarnych, ale gdybym miał (lub raczej kiedy będę miał) będę nimi obskakiwał prawie każdy dzienny i każdy wieczorowy garnitur. Oczywiście zimą. Moim zdaniem świetny, uniwersalny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 21 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2023 Panowie, dziękuję za opinie. Chyba uratowaliście tą parę przed skazaniem na forumowy bazarek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi