kanapa Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Przy okazji szybkie pytanie, czy znikła Wam historia zamówień? Chciałem wykorzystać wcześniejsze jako wzór ale niestety brak informacji po zalogowaniu na konto.Ostatnie poprawki rozmiarówki mam zapisane u Olgi na okres 06/2021. Zamówienia w historii również niestety mam wykasowane. Sprawdź może w swoich starych e-mailach. Uwaga - jak zamawia się kolejny raz to obowiązuje podwójne minimum zamówienia. Pojedyncze sztuki niestety tylko pierwszym możemy zamówić. Chyba że jak coś źle rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victordeleco2 Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Byłem w Mediolanie w ubiegły weekend i zamówiłem dwie koszule. Bardzo miła obsługa i sprawny proces. Wybór tkanin (szczególnie tych za 60€) moim zdaniem dość skromny. Skusiłem się na dwie. Przesyłka 20€. Przewidywany czas oczekiwania 3 tygodnie. Dam znać jaki efekt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Miarę na miejscu zdejmują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victordeleco2 Napisano 29 Luty Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 20 godzin temu, kanapa napisał: Miarę na miejscu zdejmują? Tak. Wybierasz tkaninę, kołnierzyk, guziki, monogram. Następnie w 15 minut zbiera miarę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 29 Luty Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty @victordeleco2 trzeba umówić się na wizytę czy można wejść z ulicy i zamawiać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victordeleco2 Napisano 29 Luty Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 56 minut temu, Sir Well Endowed napisał: @victordeleco2 trzeba umówić się na wizytę czy można wejść z ulicy i zamawiać? Wchodzisz z ulicy. Wystarczy godziny pracy sprawdzić w Google. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jon Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec W dniu 1.02.2024 o 18:14, JakubAnderwald napisał: Czy ktoś miałby ochotę na zamówienie koszul od Olgi? Chętnie bym zamówił ze 2 sztuki i podzielił się z kimś kosztami wysyłki Jeśli sprawa jest aktualna, to chętnie dołączę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Cześć, wróciłem z wojaży, możemy zamawiać koszule Procedura wygląda tak: 1. Piszę do Camiceria Olga, że będzie wspólna przesyłka. Ustalamy jakiś termin do kiedy można zamawiać koszule (ze 2-3 tygodnie tak na oko) 2. Wy składacie swoje zamówienia, w komentarzu piszecie coś w stylu "group Anderwald", przy opłacaniu zamówienia wybieracie odbiór osobisty i dzięki temu płacicie tylko za koszule bez kosztu przesyłki 3. Koszule docierają do mnie jedną paczką. Osoby z Warszawy odbierają osobiście (najchętniej u mnie na Woli lub w centrum przy ONZ). Osobom spoza Warszawy wysyłam InPostem. 4. Płacicie do mnie koszt przesyłki całej paczki dzielony na liczbę osób w zamówienia, plus ewentualne koszty przesyłki wewnątrz Polski do Was. Dam znać jak dostanę potwierdzenie (1). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 8 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec Dzięki Jakub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 8 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec Potwierdzone z Olgą, można zamawiać Spróbujmy zmieścić się w ~2 tygodnie, do końca dnia 24 marca. Dajcie znać jak już zamówicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 9 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Nieśmiało przymierzam się do pierwszego zakupu. Jakiś Oxford z tych tańszych ktoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec W dniu 9.03.2024 o 10:17, tryhp3 napisał: Nieśmiało przymierzam się do pierwszego zakupu. Jakiś Oxford z tych tańszych ktoś poleci? Kiedyś te najtańsze były całkiem OK. Może nie rewelacja w prasowaniu (ale bez tragedii), miłe w dotyku, kompromisowe w grubości (ani cienkie a'la royal, ani jakieś heavy duty). Ale jak sprawdziłem sobie na mailu, to zamawiałem ostatnio tam 7 lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 13 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec Ja zawsze kupuję te najtańsze białe i błękitne (A-0012 i B-0005). Na moje wymagania dają radę, polecam Co kilka lat ten materiał się zmienia, więc po 7 latach faktycznie już będzie inny w dotyku i odcieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victordeleco2 Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Dotarły do mnie koszule. Od zamówienia minęło 2,5 tygodnia - więc całkiem przyzwoicie. Samo wykonanie bardzo dobre. Materiał też sprawia lepsze wrażenie niż w próbnikach. Jedynie monogramy są aby przyzwoite, wydaje mi się, że mogłyby być zrobione trochę staranniej. Sumarycznie jestem bardzo zadowolony i polecam szczególnie, gdy spojrzymy na ceny koszul na miarę w Polsce czyli 500-1000zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec Zamówienie złożone. Dziękuję Jakub za podjęcie się organizacji grupowych zakupów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soooki99 Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Panowie, przymierzam się do pierwszego zamówienia - czy polecacie "dopasować" wymiary wobec zebranych? Np. czy lepiej podać trochę dłuższe/krótsze rękawy albo węższą/szerszą klatkę czy wzystko według faktycznych wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Według moich doświadczeń co do zasady nie, jedynie podałbym wymiar dziury na rękaw. Moja pierwsza koszula od nich miała wysoko wykrojoną pachę, do tego stopnia, że pod koniec dnia czułem dyskomfort. Przy drugiej koszuli napisałem wiadomość, podałem rozmiar dziury i było OK. Przypominam też, że kiedyś defaultowo monogram robili w widocznym miejscu, z przodu koszuli poniżej mostka. Nie wiem, czy tak nadal jest, na wszelki wypadek lepiej napisać dokładnie, gdzie monogram ma być umiejscowiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Przy następnym swoim zamówieniu kupię dodatkowy zestaw zamiennych mankietów z kołnierzykiem. Dopiero niedawno zorientowałem się że jest taka opcja u Olgi.Spare set of collar and cuffs - 10.00 €Edit Można jednak zamawiać pojedyncze koszule za dopłatą!Any single orders will have a surcharge of €10.00. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 28 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec Zamówienie grupowe poszło, będę się kontaktował bezpośrednio z odbiorcami gdy koszule do mnie dotrą. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 10 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec Olga aktualnie składane zamówienia realizuje na koniec sierpnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 10 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień Czy ktoś może będzie robił zamównienie do Olgi?Będę miał koszulę na początku września do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi