nereus456 Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 To ja proponuję łacinę zawsze gustowna i ponadczasowa. Fonetycznie zachęca. 1. Magnus 2. Nocent 3. Temporus 4. Cognito 5. Mortem 6. Potentius 7. Gradus 8. Ipsa 9. Gratulia 10. Paventim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Film za 14 minut będzie na YT, pozwólcie, proszę! Może się chociaż pośmiejecie. Jakość dzieła jest taka, jakiej można się spodziewać po niewiele ponad godzinie pracy EDIT: widzę, że YT pozwala skopiować link zanim zuploaduje się film, czy to się liczy? http://youtu.be/qsfv5VWP6LI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 ...no to koniec Intensywnie, nie ma co! Lawina wpisów na końcu mnie wyrwała z butów EDIT: zegarek na forum 10 sekund przed moim, jak się okazało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nereus456 Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 I jeszcze film(Pierwsza część konkursu) http://magis.to/zko6qZHJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 To ja zamknę zabawę poza konkursem - idąc tropem egzotycznych skór cholewkowych krokodyl - Dundee & Dandysłoń - Hannibalwielbłąd - Jihadpyton - Monty P.waran - salvatorrekin - Shark Attackpekari - Tupac Amarualigator - Big Swinging Dickcordovan - Stallionhipopotam - Happy Savanna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Poza konkursem nazwy butów, idąc tropem poszukiwań minimalizmu (patrz mój plakat ): 1. No.1 2. No.2 3. No.3 4. No.4 5. No.5 6. No.6 7. No.7 8. No.8 9. No.9 10. No.10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 I jeszcze niemodnie, po polsku: Lotniki: Piloty Oxfordy full brogue: Dziurkacze Oxfordy cap toe: Noski Longwingi: Luzaki Derby: Sporty Single Monk: Mniszki Double Monk: Nygusy Boat shoes: Łódki Chelsea boots: Wsówy Chukka boots: Ciżmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Wszystkim dziękujemy za fajną zabawę, zaangażowanie i miliony inspiracji! Nie zazdroszczę Jury! Jak dobrze, że tym razem mam "Hawaje" Cierpliwie czekamy na werdykt i przygotowujemy się do wysyłki nagród dla Was! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Z nieukrywaną przyjemnością, dziką satysfakcją ... itd. Ogłaszam, iż JURY w składzie: @maciato, @arsen (DUŻE PODZIĘKOWANIA) dziś o świcie przekazało mi swój werdykt! Oto on: 1. vit 2. Mateusz Papiernik 3. kavainka 4. O.v.K. 5. tadek 6. adam100 7. Boruta 8. Remy 9. Pan Matty 10. Hargin GRATULACJE! Wszystkich wyżej wymienionych proszę o podanie na priv danych do wysyłki wraz z numerem telefonu dla kuriera. Wszystkich nagrodzonych proszę również (po otrzymaniu paczki) o zamieszczenie fotografii otrzymanej nagrody w tym wątku, bo szkoda tak szybko się z nim rozstawać Dla WSZYSTKICH, którzy wzięli udział w konkursie, a nie zostali "wyłowieni" przez JURY mam przygotowane atrakcyjne jednorazowe rabaty do naszych sklepów. Zainteresowanych również zapraszam na PRIV! Do następnego! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Gratulacje dla wszystkich i dzięki wielkie za miłą zabawę! Nie spodziewałem się, że uda się coś "wywalczyć" - jestem niesamowicie zaskoczony i bardzo mi miło. Dzięki! Już się nie mogę doczekać Patine na nogach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Koleżanki i Koledzy bardzo wszystkim dziękuję za wspólny udział w konkursie. Poziom prezentowanych prac oraz frekwencja jak zwykle na wysokim poziomie. Gratuluję wszystkim uczestnikom a zwycięzcom sportowo zazdroszę talentu i oczywiście zdobytych nagród . Do następnego! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Również z tego miejsca chciałbym pogratulować wszystkim za udział w konkursie oraz zwycięzcom. Przyłączam się do prośby użytkwonika @saphir.pl by pochwalić się w tym wątku nagrodami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Jest mi niezmiernie miło! Bardzo dziękuję jury, organizatorom oraz wszystkim uczestnikom za wspólną zabawę! Moje szczere gratulacje dla każdego zwycięzcy i uczestnika z osobna:) Niesamowita nowina, wielka radość a konkursowe emocje były i są bardzo, bardzo(!) pozytywne Raz jeszcze dziękuję i z przyjemnością wrzucę na forum zdjęcia nagrody:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Baaaaardzo dziękuję!!! Cieszę się jak dziecko i moje buty razem ze mną!Najszczersze podziękowania dla wszystkich uczestników za wspaniałą zabawę, gratulacje dla zwycięzców i podziękowania dla szanownego jury! To się nazywa niespodzianka, dzionek od razu staje się lepszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krach Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Gratulacje dla zwycięzców, naprawdę fajne pomysły! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Jako zamykający listę nagrodzonych pomysłów, dziękuję Patine za możliwość zabawy i jurorom za ocenę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Dziękuję organizatorom i jury. Gratulacje dla pozostałych zwycięzców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Wielkie gratulacje dla zwycięzców! Bardzo fajne prace i pomysły na nazwy pojawiły się wśród uczestników. Dziękuję też organizatorom za możliwość wzięcia udziału i jury za oceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kavainka Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Bardzo dziękuję ! To dla mnie duże wyróżnienie w tak szanownym gronie forumowiczów. No i te nagrody! - "jakość konkursu ma znaczenie" pozdrawiam, k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Podziękowania dla organizatorów ! Gratulacje dla nagrodzonych i uczestników bo niektóre prace były bardzo pomysłowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. O.v.K. Napisano 7 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Doszło! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Doszło! Opakowane jak na prezent... Samym pudełkiem można się podjarać, a to przecież dopiero początek zabawy. To może przerodzić się w rytuał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Do mnie też już dotarły prawidła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Opakowane jak na prezent... Samym pudełkiem można się podjarać, a to przecież dopiero początek zabawy. To może przerodzić się w rytuał. Faktycznie, już samo pudełko jest klasą samą dla siebie A pakowanie... kryształów chyba tak dokładnie nie pakują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 @tadek: prawidła godne butów lub... vice versa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi