Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja zamknę zabawę poza konkursem -

idąc tropem egzotycznych skór cholewkowych ;)

krokodyl - Dundee & Dandy
słoń - Hannibal
wielbłąd - Jihad
pyton - Monty P.
waran - salvator
rekin - Shark Attack
pekari - Tupac Amaru
aligator - Big Swinging Dick
cordovan - Stallion
hipopotam - Happy Savanna

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

I jeszcze niemodnie, po polsku:

Lotniki: Piloty

Oxfordy full brogue: Dziurkacze

Oxfordy cap toe: Noski

Longwingi: Luzaki

Derby: Sporty

Single Monk: Mniszki

Double Monk: Nygusy

Boat shoes: Łódki

Chelsea boots: Wsówy

Chukka boots: Ciżmy

Opublikowano

Z nieukrywaną przyjemnością, dziką satysfakcją ... itd. ;)

Ogłaszam, iż JURY w składzie: @maciato, @arsen (DUŻE PODZIĘKOWANIA) dziś o świcie przekazało mi swój werdykt!

Oto on:

1. vit

2. Mateusz Papiernik

3. kavainka

4. O.v.K.

5. tadek

6. adam100

7. Boruta

8. Remy

9. Pan Matty

10. Hargin

GRATULACJE!

Wszystkich wyżej wymienionych proszę o podanie na priv danych do wysyłki wraz z numerem telefonu dla kuriera. Wszystkich nagrodzonych proszę również (po otrzymaniu paczki) o zamieszczenie fotografii otrzymanej nagrody w tym wątku, bo szkoda tak szybko się z nim rozstawać ;)

Dla WSZYSTKICH, którzy wzięli udział w konkursie, a nie zostali "wyłowieni" przez JURY mam przygotowane atrakcyjne jednorazowe rabaty do naszych sklepów. Zainteresowanych również zapraszam na PRIV!

Do następnego!

• Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

Koleżanki i Koledzy bardzo wszystkim dziękuję za wspólny udział w konkursie. Poziom prezentowanych prac oraz frekwencja jak zwykle na wysokim poziomie. Gratuluję wszystkim uczestnikom a zwycięzcom sportowo zazdroszę talentu i oczywiście zdobytych nagród ;). Do następnego!

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Również z tego miejsca chciałbym pogratulować wszystkim za udział w konkursie oraz zwycięzcom. Przyłączam się do prośby użytkwonika @saphir.pl by pochwalić się w tym wątku nagrodami :D

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Jest mi niezmiernie miło! :) Bardzo dziękuję jury, organizatorom oraz wszystkim uczestnikom za wspólną zabawę! Moje szczere gratulacje dla każdego zwycięzcy i uczestnika z osobna:)

Niesamowita nowina, wielka radość a konkursowe emocje były i są bardzo, bardzo(!) pozytywne :) Raz jeszcze dziękuję i z przyjemnością wrzucę na forum zdjęcia nagrody:) 

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Baaaaardzo dziękuję!!!  :D 
Cieszę się jak dziecko i moje buty razem ze mną!

Najszczersze podziękowania dla wszystkich uczestników za wspaniałą zabawę, gratulacje dla zwycięzców i podziękowania dla szanownego jury! 

To się nazywa niespodzianka, dzionek od razu staje się lepszy  :D

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Wielkie gratulacje dla zwycięzców! :) Bardzo fajne prace i pomysły na nazwy pojawiły się wśród uczestników. Dziękuję też organizatorom za możliwość wzięcia udziału i jury za oceny. :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

:shock:  Opakowane jak na prezent...

Samym pudełkiem można się podjarać, a to przecież dopiero początek zabawy.

To może przerodzić się w rytuał.

Faktycznie, już samo pudełko jest klasą samą dla siebie :)

A pakowanie... kryształów chyba tak dokładnie nie pakują!