damiance Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 przeglądam wątek i wychodzi na to, że z Łodzi - bardzo dużego miasta - mamy w porywach do 4 uczestników a w razie flauty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Można liczyć na potencjalnego 5 uczestnika. Co prawda Łodzianin ze mnie napływowy, ale bardzo chętnie wezmę udział w takim spotkaniu.Przy okazji chciałbym serdecznie przywitać się z forumowiczami oraz podziękować Damianowi za zaproszenie, zarówno na forum, jak i na spotkanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Pytanie głównie do Damiana: rezerwować stolik w Klubie Spadkobierców na wtorek 10 listopada, czy też nie mamy kworum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 rezerwować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Tajest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Również gorąco pozdrawiam mieszkańców Łodzi! Prawdopodobnie nie uda mi się przybyć na to spotkanie z uwagi na pracę, ale liczę że następne już odwiedzę. Gdyby jednak się udało - rozumiem że bez uprzedniego zadeklarowania też można się zjawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Pozwoliłem sobie pospamować do potencjalnie zainteresowanych uzytkowników forum z informacja o spotkaniu. Do takich ktorych, udało mi sie znaleźć w wyszukiwarce wpisując "Łódź" jako 'Location' oraz do tych którzy wypowiadali się w łódzkim przewodniku miejskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Dzięki, Denior. Klub Spadkobierców (no, może nie cały) zarezerwowany na wtorek na 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Dzięki za PW. W sumie chętnie bym przyszedł, ale termin zupełnie mi nie pasuje Udanego spotkania życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Dziękuję również za zaproszenie. Odbieram w tym czasie nowe spodnie od p. Basia i jeśli zdążę przyjdę choć obiecać nie mogę. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Panowie (panie?), widzimy się pojutrze w KS o 18. Będę 10 minut wcześniej. Rezerwacja stolika jest na nazwisko, nie na BwB. Jeśli nie znamy się z widzenia, poznacie mnie po białej lnianej poszetce w tv fold - jakoś nie sądzę, że w lokalu będzie jeszcze ktoś z takim akcesorium:-) Do zobaczenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 do zobaczenia już jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Będę, do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Panowie, Panie Prezesie, bardzo dziękuję, miło było się poznać/spotkać - a kto nie był, niech żałuje:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Również dziękuję, było mi bardzo miło! Z przyjemnością pojawię się na kolejnym spotkaniu:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Koledzy, dziękuję za spotkanie! Poznać Was osobiście to znacznie więcej niż kontakt przez forum. Jak na pierwsze spotkanie, 5-osobowa frekwencja jest całkiem przyzwoita, bo wiem jak ciężko ludzi wyciągnąć sprzed komputerów Myślę, że realne jest organizowanie spotkań łódzkich co 2-3 miesiące. Dobrze się stało, że na pierwsze spotkanie wybraliśmy Klub Spadkobierców, miejsce świetnie wpisuje się w nasze klimaty i warto do niego powrócić w przyszłości. Jak wiecie - przed spotkaniem odwiedziłem Pana Kazimierza Sumerę i jak znajdę wolną chwilę to w oddzielnym wątku podzielę się z forumowiczami kilkoma ciekawostkami. Natomiast nie wspomniałem o jeszcze jednym miejscu, które odwiedziłem w Łodzi, zostawiam na przyszłość, z opcją na "lajfstajlowy" wywiad. Poniżej zdjęcie ze spotkania, nie mieliśmy aparatu stąd jakość nie jest najwyższych lotów, ale to zawsze jakaś dokumentacja. pozdrawiam! Damian 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Panowie!Fantastyczny wieczór. Klub Spadkobierców to miejsce ociekające klimatem. A w takim towarzystwie można by przesiedzieć długie godziny.Dziękuję za bardzo ciekawe dyskusje i za tak ciepłe przyjęcie.Szczególne podziękowania dla Prezesa, za zaproszenie na spotkanie oraz dla lubo69 za organizację - kapitalna robota Łączę pozdrowieniaMichał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 To kiedy vol.2?Może zdążylibyśmy zorganizować się przed nadejściem wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Są plany; stay tuned. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Mimo iż zmieniłem w międzyczasie lokalizację, to chętnie spotkam się ponownie w łódzkim gronie, o ile praca pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Podbije temat. Może ktoś z łódzkich kolegów(i koleżanek?), spoza dotychczasowych użytkowników dostrzeże temat i zechce się ujawnić To kiedy ? Maj, czerwiec ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 @Denior - myślę, że trzeba zaproponować czas i miejsce. W regulaminie nie ma zapisu, że każdorazowo muszę to robić ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Myslałem o tym żeby połączyć pożyteczne z przyjemnym i zaproponować np. Łódzki festiwal win polskich, (14 maja, sobota, piotrkowska 217), tylko obawiam sie ze na miejscu bedą tłumy i nie będzie warunków do rozmowy w naszym gronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Ale pod 217 jest też np. Szwalnia Smaków (czyż może być lepsza nazwa lokalu na spotkanie forumowe?), więc możemy tam, a później chętni się przeniosą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi