KuM Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Bynajmniej nie z lenistwa lecz z kompletnego braku czasu. Ale oczywiście pojechac z marynarką byłoby najlepiej i najłatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Dzień dobry Panowie, zamierzam jutro włożyć ten kaszmirowy krawat i kamelowy płaszcz, uprzejmie proszę o inspiracje do reszty, tzn. kolor koszuli, kolor garnituru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Dzień dobry Panowie, zamierzam jutro włożyć ten kaszmirowy krawat i kamelowy płaszcz, uprzejmie proszę o inspiracje do reszty, tzn. kolor koszuli, kolor garnituru:) niebieski garnitur, odcień jaśniejszy od granatu, biała koszula w cienkie niebieskie paski, brązowe buty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 @andershep niestety w szafie dostępny tylko granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 a granat bardzo ciemny? to kwestia czy ładnie zgrywa się z kamelem. przyłóż i porównaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 a granat bardzo ciemny? to kwestia czy ładnie zgrywa się z kamelem. przyłóż i porównaj. nie "gryzie się", ale żebym nie mógł oderwać wzroku to nie...ale cóż zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 myślę, że to bezpieczne a jednocześnie atrakcyjne zestawienie. do zobaczenia w cmdns! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 myślę, że to bezpieczne a jednocześnie atrakcyjne zestawienie. do zobaczenia w cmdns! jak uda mi się kogoś z aparatem zmolestować to oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Czy jedynym wyjściem dla osób z tzw. "prominent seat" jest szycie marynarek mało wytaliowanych, czy może są jakieś inne "tricki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Witam. Do ceglastych spodni (chinos), granatowego swetra v-neck, jaki kolor koszuli będzie pasował najlepiej, aby było w miarę spokojnie nie zbyt papugowato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Aż się prosi o białą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Albo błękitna. Nie od rzeczy byłby też jakiś wzorek. (rozumiem, że rozmawiamy o koszuli button-down bez krawata?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 A żółta pastelowa? Tak chodzi o koszulę bez krawata. Białą mam, jasnoniebieską w prążek też mam. Bo ciemnofioletowy sweter odpada (zamiast granatowego), do tych spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Są rożne odcienie fioletu musiałbyś wrzucić fotkę Żółta... hmm jakoś nie czuję takiego połączenia. Ale ja generalnie nie lubię papuzich koszul więc mogę być trochę uprzedzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Dokładniej jasnożółta koszula w białe paski, więc kolor nie jest intensywny. Co do fioletowego to kolor jest ciemnofioletowy, nierzucający się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Ceglaste spodnie + granatowy sweter to zwykle wystarczająca ilość ostrego koloru w zestawie. Na pewno nie wziąłbym żółtej koszuli. Raczej próbowałbym zgasić te elementy (granat i cegła) przez albo białą koszulę (choć wyjdzie na 1 plan, trochę niepotrzebnie) albo błękit i odcienie błękitu (może denim) jak WH. Dla mnie to optimum. Tak mocne kolory mogą Cię przytłoczyć i przebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Dzięki. W sumie to racja, nie ma co szaleć z kolorami. Błękitna koszula może być. Czy połączenie sweter-koszula w takich samych kolorach, lecz rożnych odcieniach, są dopuszczalne? To jest raczej bezpieczne połączenie, o ile kolory nie są zbyt krzykliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Są dopuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Panowie byłbym wdzięczny za wstawienie albo nakierowanie na jakies stylizacje z militarną kurtką np.M65 albo jakąs inną wojskową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Panowie byłbym wdzięczny za wstawienie albo nakierowanie na jakies stylizacje z militarną kurtką np.M65 albo jakąs inną wojskową. Chciałeś stylizacje ale nie podkreśliłeś, że dobre, więc daję swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Static dziękuję bardzo. Ostatnie zdjęcie podoba mi się najbardziej. Ja też znalazłem pewną stylizację z militarną kurtką w roli głównej, bo przecież płci nie określiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Panowie, to jest dział o elegancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 dzisiejszy nabytek, pikowana kamizelka HackMan pod marynarką pasuje to to? Zastanawiam się również nad długością, kamizelka po założeniu sięga do paska spodni - niby dłuższa mogłaby źle układać marynarkę, ale tak dość kuso to wygląda. sorki za fotkę, ale padła mi bateria w aparacie. Lewy mankiet koszuli nie zapięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Jak dla mnie bardzo pasuje, przydałoby się jednak zdjęcie ukazujące jej dokładną długość. Czekam zatem aż bateria się naładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Warto tez spróbować ,założyć kamizelkę na marynarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi