wally Napisano 28 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Czy byłby ktoś chętny na przyszły piątek 02 lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Czy byłby ktoś chętny na przyszły piątek 02 lutego? Możesz mnie liczyć Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 30 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Wiem, dziękuje jak zwykle Natomiast spotkanie w ten piątek stoi z mojej strony jednak pod znakiem zapytania, z uwagi na brak czasu, niestety taki stan będzie się utrzymywał do marca, gdzie nie wiem czy w ogóle zrobię spotkanie. Będę w tym wątku informował na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 1 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Tak jak myślałem, niestety w ten piątek nie będę miał czasu - spotkanie w tym miesiącu zorganizuje dopiero pod koniec lutego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 25 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 Ten czwartek 01 marca 2018 r. godz. 20.00 - The Office. Kto jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikbar3 Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 Ja chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2018 Uwaga: Z przyczyn logistycznych zmieniłem miejsce na Starą Komendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 23 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Wolicie następne spotkanie po czy przed Świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Jeśli spotknie jest dla wszystkich chętnych to się piszę o ile termin mi na to pozwoli Przed świętami to już trochę trudno bo zostało ok 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 słyszałem niedawno, że w kwietniu ma być większe spotkanie w Szczecinie ale nie znam szczegółów - pozostaje czekać na ogłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Proponuję 6 kwietnia 2018 r., tj. następny piątek po świętach. Miejsce jak zwykle będzie ustalone trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Niestety 6-8 kwietnia mam kwalerskie i w tym czasie będę w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 4 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Cześć Wszystkim! Z uwagi na pewnie niespodziewane okoliczności z mojej strony pierwotnie planowane spotkanie lokalne nie odbędzie się w ten piątek (prawdopodobnie w przyszły), niemniej jednak jeśli nie wiecie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2018 9 godzin temu, wally napisał: Cześć Wszystkim! Z uwagi na pewnie niespodziewane okoliczności z mojej strony pierwotnie planowane spotkanie lokalne nie odbędzie się w ten piątek (prawdopodobnie w przyszły), niemniej jednak jeśli nie wiecie: Teraz to mnie wkurzyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 5 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2018 @bodzixon przepraszam, ale w piątek idę pod nóż i mogę Ci zaproponować przyszły piątek 13-tego W zasadzie to oficjalnie ogłaszam bifora (chyba tak to można napisać) na 13.04.2018 r. Na miejsce proponuję wstępnie Czeski Film - lecz może to ulec zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 13 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 (edytowane) Dobrze, słuchajcie wiem że niemrawo mi ostatnio idzie organizacja tych spotkać (moja wina, przyznaję), ale jeśli ktoś jest chętny to niech potwierdzi w tym wątku. Zostaje Czeski Film - godzina 20.00. Jeśli nikt tu nie potwierdzi to spotkania nie ma i zapraszam za tydzień do filharmonii @pawlik @bodzixon @Kewin @mdm89 @Sir Well Endowed @wikbar3 @Sabal @BrodaM @roland @Cichutki Edytowane 13 Kwiecień 2018 przez wally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikbar3 Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Tak jak wspominałem @wally ja dzisiaj bawię się na balu doktorantów, także miłego wieczoru Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 29 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 Oficjalnie ogłaszam, że następne spotkanie lokalne będzie miało miejsce 18 maja 2018 r. o 19.00. Miejsce pozostaje dla mnie do ustalenia, ale będę szukał czegoś z ogródkiem piwnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Witam, Polecam Ceglaną na ul. Owocowa 14. Ogródek piwny bardzo fajny, zrobiony w klimacie plaży (o ile piasek komuś nie przeszkadza w butach ) jeśli chodzi o piwo to nie ma zabardzo reginalnych więc są tylko "komercyjne". link: http://ceglana.pl/pl/home/ Natomiast dużo pochwał słyszałem o Dzika Gęś Restauracja, Plac Orła Białego 1. Jednak brak ogródku piwnego. link: http://www.dzikages.szczecin.pl/menu.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 14 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Ceglana jest bardzo fajnym miejscem, ale niestety ich system rezerwacji zakłada przedpłatę od osoby na każde miejsce w weekendy - w tygodniu nie ma takich ograniczeń Zastanawiam się nad Czeskim Filmem albo The Office. Chyba, że np. wyjątkowo wybierzemy jakąś restaurację, oczywiście w rozsądnym zasięgu cenowym. Ja proponuję Ukraineczkę jeśli pójdziemy w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 15 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 W takim razie precyzuję, że spotkanie będzie miało miejsce w ten piątek o 20.00 w Wyszaku najwyżej wypijemy po kilku piwach i pójdziemy gdzieś dalej. Jeżeli będziecie to piszcie w tym wątku @pawlik @bodzixon @Kewin @mdm89 @Sir Well Endowed @wikbar3 @roland @Cichutki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 17 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2018 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 17 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2018 Też będę Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolw Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Witajcie, postaram się do Was dołączyć. Powiedzcie tylko jak Was poznam? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 9 minut temu, Zolw napisał: Witajcie, postaram się do Was dołączyć. Powiedzcie tylko jak Was poznam? Pozdrawiam Tomek Po poszetkach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi