Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, dziękuje jak zwykle :) 

Natomiast spotkanie w ten piątek stoi z mojej strony jednak pod znakiem zapytania, z uwagi na brak czasu, niestety taki stan będzie się utrzymywał do marca, gdzie nie wiem czy w ogóle zrobię spotkanie. Będę w tym wątku informował na bieżąco. 

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć Wszystkim!

Z uwagi na pewnie niespodziewane okoliczności z mojej strony pierwotnie planowane spotkanie lokalne nie odbędzie się w ten piątek (prawdopodobnie w przyszły), niemniej jednak jeśli nie wiecie:

Opublikowano
9 godzin temu, wally napisał:

Cześć Wszystkim!

Z uwagi na pewnie niespodziewane okoliczności z mojej strony pierwotnie planowane spotkanie lokalne nie odbędzie się w ten piątek (prawdopodobnie w przyszły), niemniej jednak jeśli nie wiecie:

Teraz to mnie wkurzyłeś.

Opublikowano

@bodzixon przepraszam, ale w piątek idę pod nóż i mogę Ci zaproponować przyszły piątek 13-tego :) 

W zasadzie to oficjalnie ogłaszam bifora (chyba tak to można napisać) na 13.04.2018 r. Na miejsce proponuję wstępnie Czeski Film - lecz może to ulec zmianie. 

Opublikowano (edytowane)

Dobrze, słuchajcie wiem że niemrawo mi ostatnio idzie organizacja tych spotkać (moja wina, przyznaję), ale jeśli ktoś jest chętny to niech potwierdzi w tym wątku.

Zostaje Czeski Film - godzina 20.00. Jeśli nikt tu nie potwierdzi to spotkania nie ma i zapraszam za tydzień do filharmonii :) 

@pawlik @bodzixon @Kewin @mdm89 @Sir Well Endowed @wikbar3 @Sabal @BrodaM @roland @Cichutki 

Edytowane przez wally
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oficjalnie ogłaszam, że następne spotkanie lokalne będzie miało miejsce 18 maja 2018 r. o 19.00.

Miejsce pozostaje dla mnie do ustalenia, ale będę szukał czegoś z ogródkiem piwnym :) 

• Like 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Polecam Ceglaną na ul. Owocowa 14. Ogródek piwny bardzo fajny, zrobiony w klimacie plaży (o ile piasek komuś nie przeszkadza w butach :)) jeśli chodzi o piwo to nie ma zabardzo reginalnych więc są tylko "komercyjne".
link: http://ceglana.pl/pl/home/

Natomiast dużo pochwał słyszałem o Dzika Gęś Restauracja, Plac Orła Białego 1. Jednak brak ogródku piwnego.

link: http://www.dzikages.szczecin.pl/menu.php

Opublikowano

Ceglana jest bardzo fajnym miejscem, ale niestety ich system rezerwacji zakłada przedpłatę od osoby na każde miejsce w weekendy - w tygodniu nie ma takich ograniczeń :( 

Zastanawiam się nad Czeskim Filmem albo The Office. Chyba, że np. wyjątkowo wybierzemy jakąś restaurację, oczywiście w rozsądnym zasięgu cenowym. Ja proponuję Ukraineczkę jeśli pójdziemy w tym kierunku.