paparazzo Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Była mowa o 2-3 i to jest jak najbardziej akceptowalne. Informacja była wskazana na początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech.G Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 No ja też cierpliwie czekam Ale chyba była mowa o nawet 2 miesiącach Wojciechu Była mowa o 2-3 i to jest jak najbardziej akceptowalne. Informacja była wskazana na początku Zaraz po zamówieniu pytałem sklep o termin dostawy konkretnego rozmiaru Loake, otrzymałem taką odpowiedź: "Termin dostawy wynosi dla tego modelu ok. 3 tygodni." i było to dokładnie 6 tygodni temu... Dopiero dzisiaj po telefonie dowiedziałem się, że może będą w przyszłym tygodniu. Swoją drogą nie podoba mi się to, że sam muszę wydzwaniać do sklepu i dopytywać o opóźnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 2 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2015 Doszły pierwsze z 3 par.. kopyto jest dość smukłe i wydłużone.Na poniższym zdjęciu ten sam rozmiar buta (Charles Tyrwhitt): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Naprawdę aż taka różnica długości? Czy CT to ten model ML081? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Zdjęcie nie pokazuje czy pięty są wyrównane, a jeżeli są to przy identycznym rozmiarze faktycznie różnica długości wydaje się znaczna, z czym masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Zdjęcie nie pokazuje czy pięty są wyrównane, a jeżeli są to przy identycznym rozmiarze faktycznie różnica długości wydaje się znaczna, z czym masz problem? Celowo ustawiłem buty nierówno piętami aby Was zmylić Oczywiście, że są wyrównane. Oba to rozmiar 8UK. Oba są na mnie idealne. W żadnym nie czuję niepotrzebnego 'luzu'. @uke, modelu ze zdjęcia nie ma już w ofercie CT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Kopyto zdecydowanie ładniejsze w CT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Też tak uważam chociaż to kwestia przyzwyczajenia. Po zakupie CT gdy "przesiadałem się" z Ryłków (Ryjków) z wydłużonym noskiem, miałem wrażenie, że CT wygląda na zbyt krótki i optycznie zbyt mocno skraca stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Moje monki Berwicka też są dłuższe niż np Barkery. Chociaż rozmiar jest ok to zdecydowanie bardziej podobają mi się bardziej zaokrąglone noski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Jestem na etapie rozchadzania / łamania swoich monk'ów. Czuby podeszw dość szybko się ścierają. Pewnie jest to mocne zwłaszcza na początku, gdy buty są sztywne. Dla zabezpieczenia podbiłem je metalowymi żabkami. Czy ktoś z Was ma Berwick'i z podeszwą JR? Czy jest bardziej trwała niż standardowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Czuby się ścierają jednak jest to zauważalne tylko na początku @paparazzo bardzo ładny zakup, oby długo i dobrze się nosiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Tomku, pięknie dziękuję. Dotarły kolejne ale zdjęcia wykonam w weekend Z tego co wiem na JR trzeba było czekać dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markopolo Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Czesc, dzis dotarly do mnie monki od Berwick-a. To moje pierwsze "porzadne" buty klasyczne, musze przynac, ze jestem zachwycony. Mam pytanie lewy but wydaje mi sie bardziej matowy i ciemniejszy od prawego. Przy innym swietle jest tak samo, co mysliscie o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Markopolo, długo czekałeś. Zamawiałeś rozmiar spoza oferty sklepu? Czy może podeszwa Randenbacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markopolo Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Oj Panowie przepraszam, ale chyba napisałem post nie w tym temacie... Teraz zobaczylem, ze chodzi o zakupy grupowe z 03.15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Czesc, dzis dotarly do mnie monki od Berwick-a. To moje pierwsze "porzadne" buty klasyczne, musze przynac, ze jestem zachwycony. Mam pytanie lewy but wydaje mi sie bardziej matowy i ciemniejszy od prawego. Przy innym swietle jest tak samo, co mysliscie o tym ? W razie rozbieżności w kolorze sklep zawsze wymieni towar. Z drugiej strony jeśli to niewielkie różnice można to załatwić kremem i pastą temat co prawda dotyczy zakupów grupowych, ale i tak dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Markopolo, czy te monki faktycznie mają taki czerwony odcień? Na stronie, wg opisu i zdjęć, są brązowe, kolor z twoich zdjęć podoba mi się bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Dokładnie to te buty na żywo są w kolorze kasztanowym, ale tak imo bardziej burgund/czerwień niż klasyczny brąz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markopolo Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Tak jest, na stronie napisane jest, ze sa one koloru brazowo-kasztanowego. Na zywo sa kasztanowo-burgundowe ? Taka hybryda, ale wygladaja naprawde rewelacyjnie. Jakosc wykonania super, no i najbardziej urzekl mnie zapach skory i chyba kleju (taki zapach prawdziwego, starego zakladu szewskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 no i najbardziej urzekl mnie zapach skory i chyba kleju (taki zapach prawdziwego, starego zakladu szewskiego) kiedyś bywali tacy, co urzekali sie tym zapachem, z pominięciem zachwytu butami idzie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Panowie, czy do butów nie miał być przypadkiem dołączany (obok kosmetyków) gratis w postaci ściereczki do polerowania? (nie mylić z workiem na buty). Dostaliście takową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Dostałem, ale nie pamiętam informacji jakoby miała być dołączana, było to więc dla mnie miłe zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Także dostałem ściereczkę Tarrago. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Reklamowałbym. Po co? Od razu zwrot całości z żądaniem rekompensaty! PS. dostałem jakaś ściereczkę, ale czy się ona różni od np. kawałka podkoszulka to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Pewnie zależy od podkoszulka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi