Jakub Wieczorek Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 http://www.minuta.pl/p,zegarek-meski-epos-emotion-3395-812-20-20-25,440379.html Taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 dzisiaj coś mniej odlotowego, ale też godnego Daniel Roth Ellipsocurvex Papillon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Nie jest to bynajmniej zwykły wybór. Ach jak dobrze byłoby oglądać więcej takich okazów na nadgarstkach spotykanych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 To pewnie jest czyjś wymarzony zegarek, więc wrzucam zdjęcia które wykonałem. Panerai 512, czyli koperta Radiomir 1940 (klasyczna koperta Radiomira ma niby-lutowane uszy, które tak naprawdę są zakręcane - 1940 ma normalne uszy), w środku zmodernizowany manualny werk firmy Piaget, znany u Panerai pod nazwą P.999 - obie firmy należą do grupy Richemont stąd wspólne rozwiązania. Tarcza kanapka, czyli klasyczny znak pama, ma wyfrezowane otwory pod które naniesiona jest superluminova - dzięki temu rozwiązaniu cyfry i indeksy są bardzo ostre w ciemności: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 To mógłby być mój wymarzony zegarek, gdybym miał wymarzony nadgarstek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Teo, to jest 42mm i ma krótkie uszy - leży ładnie nawet na moim wątłym nadgarstku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Ja mam odpowiedni nadgarstek i to jest mój wymarzony zegarek. Obok jeszcze innych wymarzonych zegarków. Filip, jak zwykle świetne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Wersja 40mm Zenitha Elite wyposażona w komplikację dużej daty i wskazanie faz księżyca. Mechanizm Elite 691 to klasyczne rozwinięcie serii 65X (HW) czy raczej 680 (automat). Bardzo wygodna jest wysoka rezerwa chodu - 50h. Mimo wersji 40mm, model ten na żywo dobrze leży na nadgarstku, a grubszy od 37mm wersji bezel sprawia, że zegarek nie wydaje się taki duży. Podczas robienia zdjęć okazało się, że mogę nosić na ręku coś grubszego niż 10mm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Wymarzony zegarek na dzisiaj: Seiko King Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Jakub, King Seiko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Filip, Zenith twój czy paseczek do niego tylko robisz. Świetny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Zenith kolegi, pasek robiony u mnie w pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Pozwolę sobie przyspamować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Powiem tak, to zestawienie miażdży system. BWT chętnie dowiem się na PW ile kosztuje taki pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Nosiłbym.. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Wreszcie jakaś klasyka a nie wszechlansiarskie PAMy lub odpustowo wyglądające koperty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 To teraz coś spod mojego obiektywu - lansiarski Roger Dubuis z odpustową kopertą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 O żesz ty...!!! ...ale paska to niedopracowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Pasek w mojej ocenie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Filip, z Tobą o paskach wręcz nie wypada dyskutować, ale... ...dla mnie te miejsca nie wyglądają estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 To są fabryczne wycięcia do łatwego zdejmowania paska. Na żywo nie rażą żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Skoro tak mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McQueen Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Radiomir 1940 3 Days Automatic http://www.panerai.com/en-us/collections/watch-collection/radiomir-1940/radiomir-1940-3-days-automatic-acciaio---45mm_pam00572.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Ten mechanizm robi wrażenie. Ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Dzisiaj taki http://www.otozegarki.pl/meskie,zegarek-meski-atlantic-worldmaster-1888-527524125r,26-k-5-5-p?gclid=CLDwq5TJgckCFQsCwwoddqEI8w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi