kielas Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Skoro mamy dyskusję o tym, jakie zegarki nosimy na nadgarstku, to może warto stworzyć też wątek o tym, jakie modele chcielibyśmy by na nim zagościły? Coś w stylu "gdybym wygrał w totka, kupiłbym..." W moim przypadku lista jest długa, ale na początek: A.Lange & Sohne - Datograph: Audemars Piguet Royal Oak Offshore Navy: Patek Philippe Nautilus: I coś bardziej przystępnego cenowo - Peter Speake-Marin - Spirit Wing-Commander: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 W kolejności od najbardziej do najmniej dostępnego: Źródła: Tim Graley's photobucket i strony producentów. Numer konta podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Patek Philippe World Time Moon ref. 5575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Hannibal Minute Repeater 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Chyba już nie produkowany Hy Moser w platynie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Panie, Hamilton to Jazzmaster Slim na bransolecie mesh, nie jestem pewien czy jeszcze produkowany w tej wersji, IMHO najciekawszy garniturowiec w okolicach średniej krajowej. Omega to nowy Seamaster Aqua Terra, antymagnetyczny. Ten trzeci to IWC Portugieser, na 75-lecie modelu. Dorzuciłbym jeszcze Speedmastera, na zdjęcie szkoda wirtualnego miejsca, bo to oprócz Rolka chyba najbardziej rozpoznawany zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Ja podzieliłem swoje zegarkowe marzenia na te bliższe i dalsze w kontekście ich realizacji. Dziś te bardziej realne do spełnienia: 1. PAM 00380 2. Jaeger-LeCoultre Memovox 3. IWC Ingenieur AMG Edition 4. Tag Heuer Carrera Calibre 6 Ostatnio opisywany przez Tomka: http://chronos24.pl/basel-2015-tag-heuer-carrera/ 5. Baume & Mercier Hampton http://chronos24.pl/baume-mercier-hampton/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Jako fan "szkieletonów" i osoba lubiąca podziwiać prace tych skomplikowanych mechanizmów moje dwa faworyty: (może mało eleganckie, ale ten widok Prokop & Broz : I bardziej dostępny cenowo Aerowatch: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagedorn Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Ja tam stawiam na klasyczna prostotę: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 De Witt jumping hour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 A ja skromnie i nudno 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 W sumie nie jest to mój wymarzony, ale pojawił się u mnie na chwilę gościnnie i jest to bardzo ciekawy model który zapisał się w annałach zegarmistrzostwa. Bulova Accutron: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Gdybym miał wybrać jeden zegarek, który miałby mi towarzyszyć do końca życia, byłby to ten IWC Portuguese Chronograph 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 hydromechanik HYT H1 Dracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 American: Royal Oak: Mayu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Zenith Capitan Winsor Chronos-Art Regulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Mnie by wystarczyło coś takiego: Jeśli miałbym już zaszaleć to Frederique Constant Slimline Gents Automatic FC-306V4S9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 a moze taki: https://www.facebook.com/SijoKJose/videos/837751906307254/ ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Trochę przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Vacheron Constantin Patrimony Ultra-Thin Caliber 1731: http://m.vacheron-constantin.com/en2/watches/patrimony/Patrimony-ultra-thin-calibre-1731-30110-000r-9793Definitywnie na pierwszym miejscu, choć podoba mi się też parę PP, Breguet i BlancPain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 ulysse nardin genghis khan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Damian, o takim marzysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Dziki. Choć jakoś odnoszę wrażenie, że pasowałby do teledysku z Cadillackiem Escelade i wkurzonymi, ciemnoskórymi artystami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi