Ygrene Napisano 25 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2017 Podejście drugie do tego paska... Może nie jest tak źle? Drugie zdjęcie z lampą, żeby fakturę pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 SISTEM 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Jeśli ktoś myśli, że w Polsce nie robi się dobrych zegarków, to chciałem go wyprowadzić z błędu, w którym sam tkwiłem jeszcze trzy dni temu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 1 godzinę temu, wimon napisał: [ciach] w Polsce nie robi się dobrych zegarków [ciach] składa się, składa - nie robi 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 57 minut temu, Krzysiek_W napisał: składa się, składa - nie robi "Robi" to dosyć pojemny termin, ale fakt, doprecyzuję - mechanizm jest szwajcarski, reszta dzieje się (chyba) już w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Nie, nie dzieje się. W Polsce nie ma zaplecza do produkcji wysokiej klasy kopert stalowych. Podobnie z tarczami (poza emalią).Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Presage z emaliowaną tarczą. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ygrene Napisano 28 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Dopiero przyjechał. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Farer świetny. Jak wrażenia z wykonania?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Cały czas go oglądam i nie widzę niedociągnięć. Koperta jest cała polerowana poza uszami. Przejścia są bardzo dokładnie wykonane. Taki dodatkowy smaczek to koronka z brązu z logo. Szafirowe wypukłe szkło jest trochę jak w vintage'owych perełkach. A tak poza tym to kolor tarczy jest cudowny! W środku siedzi ETA 2893-2 Top Grade. Ładny zegarek, ale mój ma pewnien defekt, o którym już pisałem do chłopaków z Farer.com i liczę na reakcję. Mianowicie: o pełnych godzinach wskazówka gmt nie pokazuje pełnej godziny tylko 20min póżniej. Nie miałem jeszcze zegarka z gmt, ale wydaje mi się, że powinny obie wskazówki pokazywać o'clock. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Bardzo ładny ten zegarek. Gratulacje Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 10 minut temu, Jash napisał: Bardzo ładny ten zegarek. Gratulacje Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka Dziękuję, teraz walka o prostowanie wskazówki GMT i będę się cieszył na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Mój ulubiony 2400. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Zegarek, który pasuje mi absolutnie zawsze i do wszystkiego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wimon Napisano 29 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Mało jest pasków, które mi z nim nie leżą. 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 No i Farer Lander jedzie z powrotem. Dostałem dzisiaj maila z przeprosinami i etykietą zwrotną FedEx. Przestawią wskazówkę i odeślą. No nic, trzeba uzbroić się w cierpliwość. A dziś Sumo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 1 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2018 W dniu 28.12.2017 o 16:31, eye_lip napisał: Presage z emaliowaną tarczą. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka dlaczego koniec paska idzie w tą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2018 Dlatego że jest tak seryjnie zaplanowany pod motylkowe zapięcie (jak w wielu markach np. IWC, Rolex).Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ygrene Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 3 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Dawno nienoszony..Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 W dniu 28.12.2017 o 16:31, eye_lip napisał: Presage z emaliowaną tarczą. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Na zdjęciu świetnie wyglada . Filip a jak wrażenia na żywo ? Jeżeli to nie tajemnica gdzie kupowałeś i jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Zimowy skx Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Pierwszy w tym roku, na dobry początek. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Na zdjęciu świetnie wyglada . Filip a jak wrażenia na żywo ? Jeżeli to nie tajemnica gdzie kupowałeś i jaki koszt? Na żywo super. Zamówiony u polskiego dystrybutora, cena to 4800pln z groszami. U mnie wczoraj Seiko a dziś klasyka.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi