Maderski Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Z cyklu na wojażach 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Ze specjalną dedykacją dla @Krzysiek_W 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Swego rodzaju weteran kupiony w 2000 r za pierwsze (większe ) zarobione pieniądze. Od dziecka chciałem mieć mechaniczną omegę i na 30-te urodziny dostałem od żony z dedykacją wygrawerowaną na dekielku . Jak dotąd obywa się bez przeglądów i takich tam, ale pewnie wypadałoby aby jakiś fachowiec do niego zajrzał. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Movado i charakterystyczne dla tej marki wzornictwo.Współcześnie firma oferuje różne warianty tzw. "museum watch" Nathan G. Horwitt (szkoła Bauhaus) opracowuje wzór tarczy w 1947 roku.I żadna firma zegarkowa nie jest wówczas nim zainteresowana. Mija wiele lat i pojawia się zainteresowanie ze strony marki Movado. W 1959 roku wzór trafia do Museum of Modern Art w N.Y. i staje się w pewnym sensie ikoną w świecie designu zegarkowego. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg_ Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Dziś totalny casual to i zegarek sportowy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 7 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Napisano 7 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 8 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 A ja dziś taki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 @waski, @eye_lip - Normalnie Bracia Xero! (tak - zazdrość przeze mnie przemawia... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Tak jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Nieortodoksyjnie - bardziej na sportowo z garniturem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Napisano 12 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Zwykły, prosty zegarek. Nigdy nie nosiłem. Dzisiaj tylko baterie wymieniłem. Z jakiej okazji, od kogo otrzymałem i ile przeleżał w pudełku, cóż sami odczytacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. rav3nlord Napisano 14 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 58 minut temu, BrotherM napisał: Zwykły, prosty zegarek. Nigdy nie nosiłem. Dzisiaj tylko baterie wymieniłem. Z jakiej okazji, od kogo otrzymałem i ile przeleżał w pudełku, cóż sami odczytacie. Przyznaj, że chciałeś się dedykacją pochwalić, a nie zegarkiem Już spieszyłem z gratulacjami, bo wiem jaką uczelnię skończyłeś, lecz doczytałem, że to "tylko" za liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 54 minuty temu, bodzixon napisał: Przyznaj, że chciałeś się dedykacją pochwalić, a nie zegarkiem Już spieszyłem z gratulacjami, bo wiem jaką uczelnię skończyłeś, lecz doczytałem, że to "tylko" za liceum Mam raptem aż dwa zegarki i przyszło mi do głowy, że jeśli miałbym budować kolekcję, to w tej sferze byłoby może miło jakby za każdym modelem stała jakaś osobista historia. Liczy się gest, w tym wypadku grona nauczycielskiego (czy ktokolwiek decyzję podejmował), albo jakiś aspekt sentymentalny. Mniejsza o markę, etc. Przy okazji Wielkanocy przypomniał mi się ten model, zalegał półkę od 7 lat. Chyba czas najwyższy zacząć używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabboni Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Poczciwy Seiko 5 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi