proki1971 Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Klasyka gatunku. Zestawienie z tym brązowym paskiem rewelacyjne. Podobnie zresztą jak Filipowy Lonżinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Dziś Pabieda z 52, z diamentową koronką. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Wesołych Świąt! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Bardzo fajny, a coś więcej o tych bransoletkach... tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Bardzo fajny, a coś więcej o tych bransoletkach... tom______i Dziękuję! Bransoletki są z HM, obecna kolekcja, pakowane po 2 sztuki. Nie wiem dokładnie co to za materiał, są miłe w dotyku. Teraz dorwałem koraliki piasek pustyni, sam zacznę robić takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 No gdzie to śniadanie? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Dzisiaj towarzyszy mi taki staruszek: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Niekiedy (a nawet bardzo często) nienachalna klasyka przewyższa najdroższe wydziwnione modele. Wygląda znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Kapitalny! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wolezozole Napisano 8 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Narzekaliscie na mała ilośc eleganckich garniturowców. To proszę. Bardzo rzadko go nosze tylko na specjalne formalne okazje, bo jakiś taki mały i przyzwyczajony jestem do większych sportowych zegarkow. Ciekawostka jest fakt, ze zegarek został wyprodukowany w roku w którym się urodzilem. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Coś pięknego, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Klasa, genialny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Jest super elegancki gratulacje !!! Taka sytuacja dzis miała miejsce u mnie Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Zawsze się "ślinię" na widok tego speedmastera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Zawsze się "ślinię" na widok tego speedmastera... Z tego co pamiętam był kilka dni temu do 'wzięcia' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Taki Speedi Reduce na KIZIMIZI jest dalej na sprzedaż Kolega Ruski sprzedaje polecam ten rozmiar jak dla mnie jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Taki Speedi Reduce na KIZIMIZI jest dalej na sprzedaż Kolega Ruski sprzedaje polecam ten rozmiar jak dla mnie jest w sam raz Eeee, jak Speedmaster, to tylko na Lemanii z hesalitowym szkiełkiem. Automat i szafir do Speedy'ego to jak kwiatek do kożucha. Sprzeczne z istotą tego zegarka Wiem, wiem, maniak jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Kolegę RUSKI też mogę polecić. Szkoda, że nie mam drobnych bo kupiłbym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 @wolezozole Twój patek bije wszystko co do tej pory widizałem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 dziś: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 @maciato, chyba lubisz "starsze" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi