maciato Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Piękny Start, w takim stanie jeszcze nie widziałem . U mnie dzisiaj: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Tarcza na 90% ukraińska, niestety, ale i tak go lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LinR Napisano 29 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Co prawda wypatrzył go sobie mój mąż, ale ja przejęłam przez ,,zasiedzenie". 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2017 Dzisiaj ujeżdzałem "kucyka", więc założyłem Raketę jako dopalacz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2017 @LinR ale fajny, 36mm ? @Krzysiek_W bardzo "czysta" Raketa, zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Greg_ Napisano 31 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Przywitanie było, to pozwolę sobie na pierwszy post. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Pan Europ - bardzo fajny zegarek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 Longines dziś, zdjęcia stare. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Napisano 31 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LinR Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2017 @-Bay- dziękuję : ) tak, jeśli mierzyć kopertę wraz z uchwytem na pasek, to z 36 mm będzie. To cud, że jakoś mieszczę to na nadgarstku, ale generalnie ta prostota w połączeniu z czerwonym sekundnikiem kupiły mnie zupełnie, więc pewnie nawet gdyby zegarek był za duży, nie odmówiłabym sobie tej przyjemności i nosiła na upartego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Dnia 31.03.2017 o 15:03, Santino napisał: Nie znam się na zegarkach i mało co mi się podoba (poza większością zegarków jakie pokazuje tu wąski), ale ten jest bardzo fajny. Gdzie go można kupić bo chyba popsułem google i nie mogę znaleźć ?Już myślałem że jakiś dziwny jestem, że mi się tylko radzieckie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Nigdzie go nie można kupićhttp://www.pasjonaciczasu.pl/topic/540-santinos-a9/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 Czy ja dobrze rozumiem, że on go sam zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2017 54 minuty temu, Jamjest napisał: Czy ja dobrze rozumiem, że on go sam zrobił? Bardziej "złożył" ale tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Greg_ Napisano 3 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Zdjęcie niedzisiejsze, bo światło średnie, ale zegarek się zgadza. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi