Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jan M. Krawczyk Opublikowano 6 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Małe szczęście 15 Cytuj
Koval Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Małe szczęście Oooo! rozwiniesz? (gdzie i za ile ) Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2016 Oooo! rozwiniesz? (gdzie i za ile ) Długo za mną chodził. Generalnie jakieś dwa lata temu marzył mi się Tangente, ale po pierwszych przymiarkach nie spasowały mi jego uszy. Później mój wzrok spoczął na modelu Ludwig i tak od półtora roku miałem go w planach. Długo się do tego zabierałem, miałem już nawet ustalone szczegóły zakupu w Jansenie w Warszawie... A tu tak spontanicznie został zakupiony w jednym autoryzowanym salonie po drugiej stronie globu, w Sydney Cytuj
Jakub Wieczorek Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Debiut! Raketa kupiona w stanie NOS, na oryginalnym pasku za zaledwie 160zł. 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Radzieckie zegarki były sprzedawane w pudełkach, bez pasków. Ten może być z tamtych czasów, ale na pewno to nie oryginał. 2 Cytuj
dziko Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2016 Metius, świetny Alpinist, to już się na żywą klasykę załapuje Chyba niewiele nowych jest jeszcze do kupienia? Cytuj
dziko Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 Ano fakt, teraz sprawdziłem i jest ich (Alpinistów) trochę do kupienia. Wydawało mi się, że są trudniej dostępne, tak jak inne pochodzące z tych samych czasów SARB-y (np. SARB001/3/5 to już raczej niełatwe do upolowania modele). Cytuj
waski Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 No ba, pewnie że się spodoba, tym bardziej że jeszcze nie mam żadnego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi