waski Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jan M. Krawczyk Napisano 6 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Małe szczęście 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Małe szczęście Oooo! rozwiniesz? (gdzie i za ile ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Oooo! rozwiniesz? (gdzie i za ile ) Długo za mną chodził. Generalnie jakieś dwa lata temu marzył mi się Tangente, ale po pierwszych przymiarkach nie spasowały mi jego uszy. Później mój wzrok spoczął na modelu Ludwig i tak od półtora roku miałem go w planach. Długo się do tego zabierałem, miałem już nawet ustalone szczegóły zakupu w Jansenie w Warszawie... A tu tak spontanicznie został zakupiony w jednym autoryzowanym salonie po drugiej stronie globu, w Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Skoczów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Debiut! Raketa kupiona w stanie NOS, na oryginalnym pasku za zaledwie 160zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Radzieckie zegarki były sprzedawane w pudełkach, bez pasków. Ten może być z tamtych czasów, ale na pewno to nie oryginał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Nowy nabytek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machez Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Metius, świetny Alpinist, to już się na żywą klasykę załapuje Chyba niewiele nowych jest jeszcze do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Dlaczego niewiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Ano fakt, teraz sprawdziłem i jest ich (Alpinistów) trochę do kupienia. Wydawało mi się, że są trudniej dostępne, tak jak inne pochodzące z tych samych czasów SARB-y (np. SARB001/3/5 to już raczej niełatwe do upolowania modele). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Krystianowi się spodoba 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 No ba, pewnie że się spodoba, tym bardziej że jeszcze nie mam żadnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Nie tylko Krystianowi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi