roj Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Po pracy czas zakasać ręce do zmywania naczyń i wrzucić 200m divera na nadgarstek: chyba rękawy nie ręce? poza tym za cenę divera można kupić zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 I to jest to Choć wolę swoją na bransolecie Bransoletę mam w pudełku w stanie NOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 chyba rękawy nie ręce? poza tym za cenę divera można kupić zmywarkę Racja z rękawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 16 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 Po przeglądzie. Pierwszym od 1989r. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 18 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2015 Enicar - klasa Co prawda nie mam zielonych butów jak Whitesnake, ale taka dawka w jednym elemencie ubioru chyba wystarczy Seiko Alpinist, czyli ciekawy casualowiec w starym dobrym stylu, z wodoszczelnością 200m i zakręcaną koronką oraz deklem. W środku 6R15 czyli pierwszy z "nowofalowych" werków Seiko z dokręcaniem i stop-sekundą. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Tak się zastanawiam, gdzie kupujecie stare zegarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Na allegro i od kolegów zbieraczy/kolekcjonerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Ja od miesiąca poluję na Poljota de luxe'a, w dobrym stanie. Na allegro wyglądają pięknie, ale jak się poprosi o lepsze zdjęcia, to ciekawe informacje wychodzą. Gdyby któryś z Panów chciał się pozbyć jakiegoś ładnego staruszka, (najlepiej Poljota De luxe) to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Ostatnio mam "korbę" na starsze zegarki. PAM/Omega/Vulcain odpoczywają, a staruszki wychodza w teren Dzis ta Doxa. Kupiona, nie poddana renowacji, a jedynie lekko odczyszczona. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Staruszki są świetne - tylko zwykle małe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Tak, z reguly. Ale mam szczescie miec dwa spore staruszki, tj. 38 mm (ta Doxa i Lanco, tez juz fotke wstawialem). Mam i kilka 36 mm, ktorych nie nosze (Tissot, GUB Glashuette). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 od kilku dni na nadgarstku, choć nie wiem dlaczego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Krzysiek_W, ładny, choć wygląda na wielką cebulę. Kiedyś bardzo chciałem go mieć ale rozmiar nadgarstka nie współgrał z wymiarami koperty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 DSC_0204.JPGMam identyczną sztukę (trochę gorszy stan) i nawet nie tak dawno była na dąbrowszczaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 @waski: tłumacz proszę te ruskie bukwy, bo nie każdy załapał się na naukę tego języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Pabieda (zwycięstwo), 1moskiewska fabryka zegarków im. Kirowa, wykonano w ZSRR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Sarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi