paparazzo Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 blekit, chorowałem kiedyś na tego Cool-a. Wówczas był do wzięcia za 2050zł. Odstraszyła mnie tylko wielkość koperty i jej grubość. W zamian za tego Cool-a udało mi się dostać Longinesa. Nie żałuję ale zawsze jak widzę to Seiko to na twarzy pojawia mi się uśmiech Ten zegarek, w tej kolorystyce zdecydowanie ma w sobie to "coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Nie wiem czy po tylu wspaniałych zegarkach w tym wątku wypada pokazywać taki za 75 funtów, ale już dawno żaden zakup nie sprawił mi tyle radości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Japoński diver na brytyjskiej skórze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Filip, japończyk na brytyjskiej.. a kamienie to gdzie takie mają? Odkąd trafiłem na KMZiZ nie widziałem w 009/007 niczego godnego uwagi. W tym roku w maju chwyciło mnie i zrobiłem wszystko aby zdobyć. Japończyka (J1) nie dostałem ale trafiłem na idealny K1. Rozumiem już jego 'kultowość' Mam i nie oddam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Dobierałeś koszulę pod kolor zegarka, czy zegarek pod kolor koszuli? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Dobierałeś koszulę pod kolor zegarka, czy zegarek pod kolor koszuli? Szczerze, to sposób dobierania jest był trochę bardziej skomplikowany. Bezel był pod kolor szminki pewnej Pani 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Nikt nie wie jak jest, ale J mają zawsze made in japan na tarczy i poza tym i detalem (napis 21 jewels pod divers 200m) na tarczy niczym się nie różnią od K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Macie Panowie rację, różnica K i J została ostatnio nieco przedefiniowana. Mój "K" robi tygodniowo +10 sek więc nie przywiązuję wagi do tego gdzie dokładnie go skręcano. W sytuacji kiedy rynek nowych sztuk 007 i 009 jest niewielki, cieszę się, że po prostu udało mi się go nabyć. Michale, gratuluję nabytku. Na Ciebie czeka SKX a ja czekam na taką oto (kolejna już) sztukę: de Luxe 2209 23 камня Au20 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Michał, zdjęcie u kolegi, u sąsiada, a u Ciebie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Fajnie wygląda. Koperta od spodu nie zahacza o materiał koszuli i nie niszczy go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Normalnie koperta chowa się pod mankiet, celowo tak ją ułożyłem na potrzeby zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Zegarek popularny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 U mnie dalej jesienne retro: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 bardzo fajny! Ja cały czas poluję na swój egzemplarz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Posty o zakładach zegarmistrzowskich przeniesione tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3641-gdzie-odświeżyć-zegarek/?p=182218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 @maciato, noszzzzz. Piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi