pawlik Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Najnowszy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Trochę się powtarzam, ale jest zgodny z tytułem wątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Jeden z dwóch od pewnego przemiłego Dmitra, na cordovanie od Igora Луч na werku 2209 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2015 Najpierw było tak (ale zdjęcie z czwartku ) Na rower wsiadłem z kwarcem Wycieczka do Niemiec bardzo udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2015 Nie przeszkadzają Ci koronki w jeździe na rowerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2015 Przy jednym z długich i wyboistych zjazdów zegarek mocno mi się zsunął, wtedy troche przeszkadzały. Aczkolwiek przy normalnej jeździe w ogóle mi nie zawadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 62km w 3.43h 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 Breitling Superocean II 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiRiO Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Z weekendu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2015 Dziś było tak... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2015 Glycina bardzo ładna, mój pierwszy "szwajcar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2015 Dziękuję bardzo. Jestem w nim zakochany. Ile razy nie zakładałbym czegoś nowszego lub droższego, jest taki dzień, że w końcu zaczynam za nią tęsknić i wraca na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Oczywiście mój ulubiony Stenek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Czy ta powłoka się mocno ściera? Zastanawiałem się nad tym modelem dla znajomego i właśnie ten tylko element nas wstrzymał. Na drugim zdjęciu widać, że chyba jednak może być to problem? Jak ogólnie go oceniasz? Niemniej, zegarek fantastycznie się prezentuje i cudnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Przy codziennym użytkowaniu jest z tym problem, ja mimo posiadania kilku zegarków to i tak ten użytkuję najczęściej dlatego są na niej zarysowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2015 Dzięki. Świetny jest, ale niestety chyba z uwagi na to nie sprawdzi się. Znajomy na pewno jest jednozegarkowcem, więc porysowałby go w sekundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Cieszę się, że mój projekt ma tylu zadowolonych użytkowników Widzę również, że DLC fajnie się starzeje. Oczywiście mój ulubiony Stenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 'Mamo - chwalą Nas...' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi