eye_lip Napisano 26 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2022 Nie każdemu przypadnie do gustu kolorystyka, ale za to na deklu ma fajne animacje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2022 3 minuty temu, eye_lip napisał: Nie każdemu przypadnie do gustu kolorystyka, ale za to na deklu ma fajne animacje: 😆 jakby ta animacja była na swatchowej omedze to tylko w wersji rysunkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2022 Tu też wygląda na rysunkową animację;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszy Napisano 27 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2022 Popołudniowy spacer przy jeziorze Zuryskim. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 I like turtles. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 1946 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszy Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 Nowe wdzianko dla Lonżina 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 2 Kwiecień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2022 Szybki staruszek... 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 4 Kwiecień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2022 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2022 @JBJ bardzo sympatyczny ten Oris - od dawna u Ciebie/jak się nosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 5 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2022 jak dla mnie trochę za duża średnica, bardzo czytelny i te wskazówki... Polonica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 5 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2022 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2022 Anonimo, stare dzieje. Ja ostatnio Dunhilla ręcznie nakręcanego w fajnej kopercie. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 6 Kwiecień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2022 Jest tu trochę wszystkiego - każual i buty, ale zegarek widać najlepiej więc daję w tym temacie😉 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 6 Kwiecień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2022 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 13 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2022 Nie było pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 3 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2022 Godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Świetna 42 mm? Sam mam 38 mm, jak kupowałem jeszcze nie było 42 mm, i zastanawiam się nad zmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2022 5 minut temu, astaroth napisał: Świetna 42 mm? Sam mam 38 mm, jak kupowałem jeszcze nie było 42 mm, i zastanawiam się nad zmianą 38 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 3 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 5 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 7 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 7 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2022 Daleki krewny króla 😆 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 7 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2022 7 godzin temu, adamW napisał: Napiszesz o tym modelu coś więcej? Swego czasu, przy premierze szykowałem się do zakupu, ale ostatecznie wybrałem "Żółwia". Werk kwarcowy, solar, szkło szafirowe i fajny rozmiar, ale wydaje się że dość drogo w tych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 8 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2022 20 godzin temu, Szydlowsky napisał: Daleki krewny króla 😆 U mnie też krewniak, choć trochę bliższy😉 Zdjęcie nie jest dzisiejsze, ale ten sam zegarek mam na ręce i dzisiaj. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi