igor Napisano 28 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Powrót do Warszawy z Łodzi i korek w Strykowie i mój dzisiejszy "garniturowiec" Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Dzisiaj mój rocznik: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Maciato - napisz proszę coś o spinkach. Co to za kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 To chalcedon. Spinki zamawiane jakiś czas temu u Damiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Jak będziesz myślał o sprzedaży daj znać Zawsze chciałem mieć Monze, uwielbiam ten kształt koperty. ja mogę zamienić moją na coś innego ciekawego. Bardzo rzadko noszę ten zegarek. W tym wątku gdzieś się przewinęło zdjęcie mojej monzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Nawet mam je gdzieś na dysku co teraz nosisz najczęściej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 JLC, calibre de cartier, trochę pama i navitimera. reszta wiekszość czasu leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Powrót do Warszawy z Łodzi i korek w Strykowie i mój dzisiejszy "garniturowiec" Polecam wydać 1,40/1,60zł i wjeżdzać wczesniej, w Białej lub Emilii(Zgierz) lub jesli chcesz w Strykowie to, do ronda w Sosnowcu, wjechać od Łagiewnik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmilewski Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 Dołączyłem do grona posiadaczy Big Mako nie lubię bransolet, zmieniłem wiec na pasek NATO, jaram się strasznie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Jaki to model ? I gdzie można go kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Jaki to model ? I gdzie można go kupić ? poczytaj http://www.pasjonaciczasu.pl/topic/485-santinos/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Orient Intercity Express 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Jeden z moich gadżetów HD . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Napisano 10 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Cały dzień tak: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbe Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Co tak ładnie dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 CH 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Fantastyczny ten Chronoswiss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Dalsze wizje radzieckich nurków, tym razem automat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 CH swietny. przymierzałem/przymierzam się do niego. Szczególnie, że chciałem repertiera w "przystępnej" cenie, a ten jest jak dla mnie najrozsądniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Dziś upał .. więc DJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi