Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, Krzysiek_W napisał:

składa się, składa - nie robi

"Robi" to dosyć pojemny termin, ale fakt, doprecyzuję - mechanizm jest szwajcarski, reszta dzieje się (chyba) już w Polsce.

Opublikowano

Cały czas go oglądam i nie widzę niedociągnięć. Koperta jest cała polerowana poza uszami. Przejścia są bardzo dokładnie wykonane. Taki dodatkowy smaczek to koronka z brązu z logo. Szafirowe wypukłe szkło jest trochę jak w vintage'owych perełkach. A tak poza tym to kolor tarczy jest cudowny! W środku siedzi ETA 2893-2 Top Grade. Ładny zegarek, ale mój ma pewnien defekt, o którym już pisałem do chłopaków z Farer.com i liczę na reakcję. Mianowicie: o pełnych godzinach wskazówka gmt nie pokazuje pełnej godziny tylko 20min póżniej. Nie miałem jeszcze zegarka z gmt, ale wydaje mi się, że powinny obie wskazówki pokazywać o'clock. :)

39324262642_3750f9c570_c.jpg

38645954914_6c5a2c2465_b.jpg

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
10 minut temu, Jash napisał:

Bardzo ładny ten zegarek. Gratulacje

Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka

Dziękuję, teraz walka o prostowanie wskazówki GMT i będę się cieszył na 100%. ;)

Opublikowano

No i Farer Lander jedzie z powrotem. :(

Dostałem dzisiaj maila z przeprosinami i etykietą zwrotną FedEx. Przestawią wskazówkę i odeślą.

No nic, trzeba uzbroić się w cierpliwość. 

A dziś Sumo:

24506023367_9f6d609b85_c.jpg

Opublikowano
W dniu 28.12.2017 o 16:31, eye_lip napisał:

Presage z emaliowaną tarczą. b8d81a4664b880eafce284dca9c2568b.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Na zdjęciu świetnie wyglada . Filip a jak wrażenia na żywo ? Jeżeli to nie tajemnica gdzie kupowałeś i jaki koszt? 

Opublikowano
Na zdjęciu świetnie wyglada . Filip a jak wrażenia na żywo ? Jeżeli to nie tajemnica gdzie kupowałeś i jaki koszt? 
Na żywo super. Zamówiony u polskiego dystrybutora, cena to 4800pln z groszami.

U mnie wczoraj Seiko a dziś klasyka.69eb392895af20f44389ae7a0124d6a2.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 3