Victor Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Przez ostatnie trzy dni na zmianę albumy: 1. Mercan Dede - Nefes (tradycyjna muzyka turecka, troche orientu + elektronika) 2. Justin Timberlake - The 20/20 experience (zupełnie nowy Justin. Dobry album na wieczór z kobietą) 3. Lisa Gerard feat. Klaus Schulze - Ballet 1,2,3,4 (rock elektroniczny, bardzo długie kawałki) 4. Benny Goodman - I'll never be the same ( klasyczny jazz z klarnetem w roli głównej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Nie tylko dla miłośników sportowych autek. https://www.youtube.com/watch?v=MJvCI9NT9M8 https://www.youtube.com/watch?v=UW9F81Kvm1o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 https://www.youtube.com/watch?v=qcbCyhW5gEc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Ostatnio przeglądając net znalazłem ciekawą dla mnie płytę kapeli grającej cięższą odmianę rocka ale nie ciążącą zbytnio w stronę metalu. Muzyka jest bardzo rozbujana, ma w sobie sporo melodii i wokal z charakterem. Jest w tym jakiś pazur ale bez dręczenia uszu osób nienawykłych do gitarowego grania. Kapela nazywa się Clutch i pobieżny wywiad środowiskowy przy użyciu Wikipedii pokazuje, że panowie muzycy popełnili od 1992 roku całkiem sporą ilość albumów. A muzyka z najnowszej płyty "Earth Rocker" brzmi tak: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 Zakupiłem dziś album Dawida Podsiadło.Sztos jakich w Polsce mało ! Serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Pozdrawiam, Dr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagedorn Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 chyba jeszcze nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Dawno, dawno temu przyjechał pewien Włoch do Polski i zaśpiewał canzonę... Kto to jeszcze pamięta? http://www.youtube.com/watch?v=Y1oh-mAy8FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 The Clash! Mało pasują do tego forum ale co tam, zajebiści byli. Na tą samą nutę, droga do Studia Szarmant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 W święta telewizje robią powtórki z rozrywki, no to przedświątecznie Frank Sinatra i Bing Crsoby w kolorze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 The Clash! Mało pasują do tego forum ale co tam, zajebiści byli. Na tą samą nutę, droga do Studia Szarmant NieMy jak The Clash to koniecznie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Słuchaj jazzu Mały Jezu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekStark Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 RIP Wojciech Kilar http://www.youtube.com/watch?v=oDcxDNHFslw Pozdrawiam, Dr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 coś na noworoczne przebudzenie po Sylwestrze ... uwaga - basista ma koszulę od Szarmanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Ostatnio przeglądając net znalazłem ciekawą dla mnie płytę kapeli grającej cięższą odmianę rocka ale nie ciążącą zbytnio w stronę metalu. Muzyka jest bardzo rozbujana, ma w sobie sporo melodii i wokal z charakterem. Jest w tym jakiś pazur ale bez dręczenia uszu osób nienawykłych do gitarowego grania. Kapela nazywa się Clutch i pobieżny wywiad środowiskowy przy użyciu Wikipedii pokazuje, że panowie muzycy popełnili od 1992 roku całkiem sporą ilość albumów. Znane i lubiane. Grają po prostu stoner rocka. Blast Tyrant i Pure Rock Fury też robią robotę. Mam nadzieję zobaczyć ich w tym roku. Z młodych gniewnych, mniej oczywistych polecam jeszcze: The Sword Black Spiders Poza tym warto rzucić uchem na Mustasch, posiadaczy szwedzkich Grammy: Na sentymencie po Merciful Fate, Kingu Diamondzie i właśnie stonerze wyrośli jeszcze kolejni Szwedzi Ghost I jak jesteśmy trochę przy mistyce to warto posłuchać inspirowanego Wschodem stonera od weteranów z OM: http://www.youtube.com/watch?v=-O8eqR-9qMM Fajnie spotkać kogoś na forum z podobnym gustem muzycznym;))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Moje najnowsze odkrycia w dziedzinie neoklasycyzmu francuskiego. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziubdziub Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 (...) Ten Mustasch brzmi ciekawie Co do The Sword to mam niestety z nimi problem, bo o ile Age of Winters (debiucik) był albumem, który słuchałem przez długi czas i z autentyczną przyjemnością, to każde kolejne wydawnictwo po prostu mnie nuży. Niby wszystko ok, wokal, gitary w tym samym stylu ale jakoś nie łapie mnie to, w przeciwieństwie do pierwszej płyty. Podobnie zresztą mam z Sahg gdzie pierwszy album do dziś uważam za naprawdę swietne granie, podczas gdy dwójka i trójka są już zwyczajnie przyzwoite. Z ostatnich ciekawych nabytków to jesienią skusiłem się na zbiorczą reedycję starych klasycznych albumów King's X (dwóch mi brakowało ) i polecam szczerze. Nie jest to ostre łojenie ale ich muzyka ma niesamowitą energię i klimat Pięciopak jest wydany tragicznie, takie bieda-wydawnictwo ale jednocześnie tani jak barszcz, więc polecam wszystkim, którzy nie przerzucili jeszcze się wyłącznie na sciąganie z netu http://www.youtube.com/watch?v=Wc7d6vHv9bg http://www.youtube.com/watch?v=fmETRAr7UQo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Dopiero co był 1 stycznia, więc może Strauss. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Panowie, serdecznie polecam nowy serwis NINY - www.trzejkompozytorzy.pl - docelowo wszystkie nagrania Góreckiego, Lutosławskiego i Pendereckiego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi