niegoslav Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 W związku z korzystną ostatnio pogodą oraz zbliżającą się sesją (każda wymówka - w tym spotkanie - jest dobra, aby się przez chwilę przestać uczyć ), może warto byłoby zrobić kolejne spotkanie? Na ostatnie niestety nie dotarłem. 13/20/27 czerwca? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Ja co prawda wróciłem już do Krakowa, ale te daty to dla mnie: kawalerski, koncert imieninowy rodziców oraz dwudniowy wyjazd nad wodę. Więc odpadam. Niemniej, życzę udanego spotkania jeśli się coś wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Tak się zapytam, Kraków jest na forum martwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2017 Dnia 4/19/2017 o 14:24, BrotherM napisał: Tak się zapytam, Kraków jest na forum martwy? Podbijam, Kraków przewija się przez Forum, ale o ewentualnych spotkaniach cisza. Chętnie zapoznałbym się z Forumowiczami z Krakowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2017 1 godzinę temu, Jackuzzi89 napisał: Podbijam, Kraków przewija się przez Forum, ale o ewentualnych spotkaniach cisza. Chętnie zapoznałbym się z Forumowiczami z Krakowa! To jest nas dwóch póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Kraków istnieje;) Bywały nawet spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Podbijam raz jeszcze - obecnie Kolega @Kily realizuje dla nas zakup grupowy z CT, co oznacza, że Kraków ma jakąś reprezentację (skromną najwyraźniej, jak to na Gentlemenów przystało ) Może więc jednak jakieś spotkanko, co by bliżej się poznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiRiO Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart87 Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Ja również jest za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Ej Panowie, parę osób się przewinęło i martwica. To może spróbuję zaproponować, 15 - 16 albo 22 - 23 września? Jak zbierzemy z min. 3 osoby to możemy się ruszyć. Bo przy 2 to quasi randka @Jackuzzi89 @bart87 @CiRiO @whale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Koledzy - trzymam kciuki za Wasze spotkanie. Mam w planie odwiedzenie Katowic w październiku, może będę w stanie również odwiedzić Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Ja jestem chętny, 15-16 zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Może warto zaprosić na spotkanie znanego krakowianina @Haz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 1 hour ago, whale said: Ja jestem chętny, 15-16 zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Może warto zaprosić na spotkanie znanego krakowianina @Haz? Pozdrawiam Ojej, "znany" to chyba jednak przesada ;] Ale jakby co, to 15-16 powinienem być dostępny; następny weekend za to dla mnie raczej odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Wolę 15 zdecydowanie, szczególnie jesli mówimy o godzinach popołudniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Chętnie wpadnę. Może być 15 -16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Czołem, wybaczcie, że tak późno odpisuję. Niestety, dla mnie oba weekendy nie wchodzą w grę...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Dobrze Panowie @Luca @whale @Haz i inni nieujawnieni, to co piątek, 15. 09? Proponowałbym okolice godziny 18-19 na spotkanie, możemy się standardowo pod Adasiem zebrać. Nie widzę sensu ani rezerwowania lokalu (za mało nas), a już co i gdzie się przejdziemy to się ustali na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Dla mnie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Ja mógłbym dołączyć, ale dopiero po 20, o ile jeszcze gdzieś będziecie siedzieć. Możemy się albo na PW wymienić numerami telefonów, albo możecie napisać szybki post w tym wątku gdzie siedzicie. Szymona telefon mam, to ewentualnie mogę zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Mnie również pasuje Tylko nie wiem gdzie ten ''Adaś'' bo nie znam aż tak dobrze Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 35 minutes ago, Luca said: Mnie również pasuje Tylko nie wiem gdzie ten ''Adaś'' bo nie znam aż tak dobrze Krakowa To ten, taki niepozorny ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 @Haz zaproponował Sababę (Szeroka, Kazimierz). Mi tam lokal pasuje, a byśmy mieli jedno z głowy. Godzina ostatecznie proponowałbym 19:30 (pod Sababą wtedy, zatem przenosiny z rynku na Kazimerz). Do wszystkich, co się zgłosili tutaj, na bieżąco w tych sprawach piszę PM, co by usprawnić przepływ informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Też byłbym chętny jeśli mowa o piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2017 Dobrze Panowie, finalnie. Piątek, 15.09, godz 19:30 Sababa na Szerokiej, Kazimierz. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 13 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Będę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi