saphir.pl Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Proponuję zainstalować bardzo przydatną opcję "cytuj selektywnie". Dodatek: (Pav32) Selective Quoting v1.1.2 Ułatwia życie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Ja się pytam czy da się usunąć wyskakującą z prawej strony twarzoksiążkę? Działa mi na nerwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Ja się pytam czy da się usunąć wyskakującą z prawej strony twarzoksiążkę? Działa mi na nerwy Im mniejszy monitor, tym bardziej przeszkadza - na małym laptopie po prostu wku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corelli Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Można usunąć za pomocą adBlocka:- PPM na polu fb - adBlock - "zablokuj tę reklamę" - następnie przesunąć suwak aż do zniknięcia fb - cieszyć się z efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Tylko na komórce tak się nie da. Mocno przeszkadza to w korzystaniu z forum. Nie można by z tego zrobić fakultatywnego ustawienia gdzieś w opcjach użytkownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 @White Haven, popieram, @Corelli, może to dlatego, że stary jestem, ale nic nie rozumiem z tego co napisałeś, możesz to wyjaśnić jak 60-latkowi, bo 5-letnie dziecko to pewnie od dawna wie o co chodzi, i co to jest PPM i gdzie to można znaleźć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corelli Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 @White Haven, popieram, @Corelli, może to dlatego, że stary jestem, ale nic nie rozumiem z tego co napisałeś, możesz to wyjaśnić jak 60-latkowi, bo 5-letnie dziecko to pewnie od dawna wie o co chodzi, i co to jest PPM i gdzie to można znaleźć? Napiszę jak to zrobić dla przeglądarki której używam (Opera). Większość używa mozilli przez którą można zablokować tylko zawartość ramki tzn odnośnik do fb czy twarze "lajkujących" (miałem nadzieję nigdy tego słowa nie użyć ) 1. Ściągnąć dodatek adBlock do swojej przeglądarki i zainstalować (przyda się nawet jak się nie chce blokować fb, ponieważ usuwa 99% reklam) https://addons.opera.com/pl/extensions/details/adblockforopera/?display=en 2. Najechać myszką na ramkę fb na naszym forum i kliknąć PPM (Prawy przycisk myszy) 3. Wybrać opcję adBlock, a następnie "zablokuj tę reklamę" 4. W okienku które się wyświetli, przesuwać suwak aż do całkowitego zniknięcia napisu facebook Dla Mozilli (usuwa tylko wnętrze ramki) 1. Ściągnąć adBlock/ adBlock Plus 2. PPM na ramce facebooka 3. Wybrać "zablokuj obrazek/ramkę" 4. zaznaczyć facebook.com w oknie które się pojawiło po wykonaniu 3 kroku 5. Nacisnąć "dodaj filtr" Jak już jesteśmy w temacie przeglądarek, to szczerze polecam Operę (Operę nie będącą przeglądarką, również polecam ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Osobiście mam nadzieję, że ta zakładka zostanie jak najszybciej usunięta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Wydaje mi się, czy zegar pokazuje o jedną godzinę wcześniej przy wpisach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 ustawienia->strefa czasowa->warszawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Napiszę jak to zrobić dla przeglądarki której używam (Opera). Większość używa mozilli przez którą można zablokować tylko zawartość ramki tzn odnośnik do fb czy twarze "lajkujących" (miałem nadzieję nigdy tego słowa nie użyć ) Dla Mozilli (usuwa tylko wnętrze ramki) 1. Ściągnąć adBlock/ adBlock Plus 2. PPM na ramce facebooka 3. Wybrać "zablokuj obrazek/ramkę" W Mozilli po kliknieciu zablokuj obrazek, adblock podal jakis dziwny blogspotowy adres, ale po zablokowaniu go nie mam ramki ani loga facebooka, tylko czyste forum. Adres do wrzucenia w adblocka: ||4.bp.blogspot.com/-mMtB2ANqowQ/T6es-PuSR2I/AAAAAAAAAjM/LDamrUnMJJc/s320/fb1-right.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Coś się stało ze zdjęciami z tego wątku - były wklejone, a teraz są podane linki. Jest to problem ogólny czy jednostkowy? http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1531-jacek-kami%C5%84ski-monki/?hl=monki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 wtyczka zniknęła @proc jest to problem jednostkowy tzn nigdzie więcej go nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Nie mogę znaleźć regulaminu forum, link z posta w dziale Oddam-Kupię-Sprzedam wyrzuca na główną stronę. Ostatnio pojawiły się oferty nowych użytkowników (pierwszy post i od razu oferta), może to dlatego, że wątek "Przeczytaj zanim założysz temat" nie spełnia swojej roli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Regulamin zjawi się wkrótce, miał być już w weekend, ale niestety mój komputer uległ awarii, a na tablecie nie dam rady nic zdziałać. Przepraszam za praoblemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2013 Zgubiłem się i nie potrafię się odnaleźć Panowie mogę prosić o link do wątku o Wielkiej Impregnacji? Ten, gdzie był film, linki ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2013 Wyszukiwarka ma problemy z polskim literkami. Dla przykłady fraza "białymstoku" daje bezsensowne wyniki, tak jakby wyszukiwało "biały". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 Proszę o informację czy tapatalk działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 A forum jest w ogóle zarejestrowane w taptalk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 Dlaczego wyskakuje Error podczas wysyłania wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 Mam ten sam problem jak kolega Fikaczyński, nie mogę wysłać żadnej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 Mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 proszę spróbować teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2013 Prośba również ode mnie w sprawie wtyczki Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2013 Próbuję rozwiązać problem z wtyczką Tapatalk - niestety jest w niej jakiś błąd, który zgłosiłem do Tapatalka, po zainstalowaniu wtyczki przestają działać PM. Na dniach logowanie i integracja konta z FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi