dunhill Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Gdzie jest opcja "Szukaj"? Próbuję znaleźć jakiś temat o laskach (do podpierania) i nie widzę opcji do przeszukiwania forum. Pozdrawiam. Znalezione. Wystarczyło zmienić styl forum w lewym dolnym rogu (to dla kogoś kto by, tak jak ja szukał). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Mam całą listę nowych postów. Po przeczytaniu jednego ewentualnie napisaniu jakiegoś, lista uruchomiona 'wyświetl nową zawartość' jest pusta ale w poszczególnych działach mam tematy oznaczone jako nieprzeczytane. Czy tylko ja tak mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Mam całą listę nowych postów. Po przeczytaniu jednego ewentualnie napisaniu jakiegoś, lista uruchomiona 'wyświetl nową zawartość' jest pusta ale w poszczególnych działach mam tematy oznaczone jako nieprzeczytane. Czy tylko ja tak mam? odznacz sobie opcję: Ostatnich 24 godzin zamiast: Nowe posty od ostatniej wizyty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Po wejściu na podforum na górze masz opcję "oznacz wszystkie posty jako przeczytane". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Ty nie dziękuj, tylko klikaj na reputację :D . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 True Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Zaczyna się zebranie o lajki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Proszę bardzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 UA-34232613-1 to pewnie id od google? Ma być widoczne (u samej góry forum) czy się czepiam? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Mineło już kilka dni od wprowadzenia zmian, a wyszukiwarki wciąż nie ma (taki wiem, w tym dziale jest do niej link). Rozumiem, że nie zniknęła ona z listy "żeczy do zrobienia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Dziękuję za przypomnienie, niemal już zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Tak to jest jak się ma za dużo czasu wolnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Witam, nie mogę obecnie znaleźć opcji "szukaj". Gdzie została ona ukryta/przeniesiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Znajdziesz ją pod banerkiem But w Butonierce, czasami się chowa w zakładce "więcej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kaiser Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Roland prosilem poprzez PW o usuniecie mojego konta, nie raczyles nawet odpisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Widać moje poprzednie zapytanie przepadło - czy aktualnie da się skasować całego posta (nie wymazać treść tylko skasować całość)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Podpowiesz jak? Ja u siebie nie widzę opcji usuń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Witam, czy nowe forum będzie kompatybilne z Tapatalk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Mam jakąś dziwną przypadłość z opcją "wyświetl nową zawartość". Na forum zaglądam codziennie (zwykle kilka razy dziennie), a od pewnego czasu po kliknięciu tej opcji z jednej strony nie zawsze pokazuje tematy z nową (od poprzedniej wizyty) zawartością, a jednocześnie pokazuje tematy, gdzie ostatni post był nawet ponad tydzień temu. Pojawia się to niezależnie od urządzenia (tablet, laptop, stacjonarka) i providera (tak w domu, jak i w pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Po kliknięciu na "wyświetl nową zawartość" pojawiają się opcje po lewej stronie. Zaznacz "nieczytana zawartość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Nie pojawiają się żadne opcje. A zresztą przypuszczam, że "nieczytana zawartość" to mogą być też wątki sprzed miesięcy, które mnie nie interesowały (tak było na starym silniku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 U mnie jest też opcja "nieczytane posty od ostatniej wizyty", co powinno wyjśc na przeciw Twoim potrzebom , ale dlaczego nie masz takich opcji, to już do admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 właśnie przystępuję do kolejnej tury aktualizowania forum o niezbędne dodatki, tapatalk powinien pojawić się do końca tygodnia, podobnie jak możliwość integracji z FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 właśnie przystępuję do kolejnej tury aktualizowania forum o niezbędne dodatki, tapatalk powinien pojawić się do końca tygodnia, podobnie jak możliwość integracji z FB Cool, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi