RenaissanceMan Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Szkoda, że nie mogłem być dziś na spotkaniu w Trójmieście, ale plan cygarowy zrealizowany. Popołudniowy relaks i słodkości. Do tego The Weeknd z głośników i Ramon Molvizar Black Cube na nadgarstkach. Jedynie to zdjęcie nie oddaje perfekcji całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 . Popołudniowy relaks i słodkości. Do tego The Weeknd z głośników i ..... * * wiem, wiem... ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 * * wiem, wiem... ale nie mogłem się powstrzymać hehe Jeśli ten Weekend, to ewentualnie to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Zabieram się za książkę "DYM Powszechna historia palenia". Dużo informacji o cygarach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Napisz proszę potem czy warto. Przeczytałem chyba wszystkie rzeczy wydane na naszym rynku, a tą pozycję jakoś omijałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Bardzo dobrze, że powstał tutaj ten temat, szkoda, że nie trafiłem tu wcześniej. Niestety zaniedbałem, trochę mój cygarowy nawyk, ze względu na brak wolnego czas i dobrych źródeł.Dużo czytałem dobrego o nikaraguańskich cygarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Gdzie znajdę w Krakowie dobrze zaopatrzoną trafikę, najlepiej z kompetentną w zakresie cygar obsługą? Trafiki w galeriach handlowych mają bardzo wysokie ceny i sprzedawców, którzy raczej mało wiedzą o tym, co sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 W Krakowie bardzo słabo. Ilekroć bym nie zaryzykował gdzieś zakupów, coś jednak mnie zniechęca. Już lepiej przedzwonić do jednego ze sklepów internetowych i porozmawiać z kimś kompetentnym. W Krakowie nic ze spokojem sumienia polecić nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Dom Whisky we Wrocławiu... tam mi się pali cygara wyśmienicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Czy mają może wybór jakiś cygar czy trzeba przyjść z własnym zapasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Czy mają może wybór jakiś cygar czy trzeba przyjść z własnym zapasem? Możesz przyjść ze swoim cygarem, fajką. Nie ma z tym problemu. Fajne miejsce, fajni ludzie z Panem Jarkiem na czele. No i te godziny otwarcia od 11 do 5 (rano aby było jasne). Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Kolejny artykuł na blogu Cigar&Tie. Tym razem przy okazji naszych odwiedzin na Kubie i świętowania obchodów 50-tej rocznicy Cohiby, które zaczynają się za niecały tydzień, tekst właśnie o tej legendarnej marce: "Cohiba. Pławiący się w luksusie kubański duch buntu": http://www.cigarandtie.pl/blog/cohiba-plawiacy-sie-w-luksusie-kubanski-duch-buntu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 @lolo Dzięki na informacje. Przydałoby się takie miejsce u mnie w Krakowie. A tu lipa niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 A gdzie ze swoim można w Warszawie przyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 A gdzie ze swoim można w Warszawie przyjść? w Vitkacu na górze na pewno. I zaraz koło palmy w kierunku Placu Trzech Krzyży jest zdaje się sklep i palarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 w Vitkacu na górze na pewno. I zaraz koło palmy w kierunku Placu Trzech Krzyży jest zdaje się sklep i palarnia. http://www.lcdh.pl/pl/frontpage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Michał, ale nigdzie nie jest podana informacja, że można przyjść ze swoim cygarem - sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Nie, bo od kilku lat nie palę tytoniu doprecyzowałem wyłącznie lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Zapewne nikt Cię nie wyprosi jeśli zamówisz kawę lub coś mocniejszego i odpalisz swoje cygaro. Nigdzie w palarni cygar nie spotkałem się z tym, żeby nie móc zapalić przyniesionego cygara, z grzeczności tylko zamawiam coś do picia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Jeśli mielibyście sposobność, to serdecznie zapraszam na organizowaną przez nas (Cigar&Tie) degustację nieprodukowanego już cygara Saint Luis Rey z 1999 roku. Degustacja odbędzie się w czwartek, 17 marca w restauracji Vinoteque Food & Wine w sopockim Sheratonie. Ilość miejsc ściśle limitowana. Więcej informacji pod linkiem: https://www.facebook.com/events/574079402740824/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Radość w sercu zagościła Flor de Olivia, Robusto Natural - chociaż lubię też Maduro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Zapraszam do przeczytania I części relacji z 18. Festiwalu Habanos 2016, na którym byliśmy obecni: http://www.cigarandtie.pl/blog/cigartie-na-18-festiwalu-habanos-2016-czesc-i/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Druga część relacji z Festiwalu Habanos z obszerną galerią już na blogu: http://www.cigarandtie.pl/blog/cigartie-na-18-festiwalu-habanos-2016-czesc-ii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Panowie (i Panie?), Blog Cigar&Tie organizuje 2 wyjątkowe degustacje cygar vintage. 18 i 19 kwietnia odpowiednio w Sopocie i Warszawie odbędą się spotkania z cygarem w roli głównej. Pokrótce, degustowane będą dwa, niedostępne już cygara z 1999 roku: - La Flor de Cano Selectos - Saint Luis Ray Lonsdale połączone z alkoholem dobranym specjalnie na tę okazję. Uczestnicy wezmą udział w prezentacji obu marek, której dokonywał będzie Tomasz Sroka, aficionado, kolekcjoner cygar, fotograf oraz mój partner z Cigar&Tie. Tomek opowie o swoich wrażeniach z 18. Festiwalu Habanos i na pewno podzieli się wieloma ciekawymi anegdotami z cygarami w roli głównej. Na obu spotkaniach pojawi się także gość specjalny, który na pewno uzupełni wszystko to, czego Tomek nie powie (prawdę mówiąc, ciężko mi sobie wyobrazić taką sytuację ). 18 kwietnia degustacja odbędzie się w Sopocie, w Vinoteque Food & Wine. 19 kwietnia degustacja przeniesie się do Warszawy, do Aficionado Room. Liczba miejsc ściśle ograniczona! Bilety do kupienia na stronie: Sopot: http://aficionadoshop.com/product/degustacja-cygar-vintage-vinoteque-foodwine-18-04-2016/ Warszawa: http://aficionadoshop.com/product/degustacja-cygar-vintage-vinoteque-food-wine-sopot/ Serdecznie zapraszamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Relacja z zorganizowanych przez nas degustacji w Sopocie i Warszawie: http://www.cigarandtie.pl/blog/degustacje-cygar-vintage/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi