TomekB Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Carmina. http://www.skoaktiebolaget.se/news/carm ... grey-suede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 musimy poważnie porozmawiać z Romanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Myślałem nad krótkimi balmoralami gdzie górna część miałaby być z materiału. Tylko na ile takie rozwiązanie jest trwałe ? Często od środka w nogawce jest wszyta taśma która moim zdaniem szybko by przetarła materiał podczas chodzenia ocierając się o but. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 ciekawostka zawsze myślałem, że buty w czołówce boardwalk empire były zrobione na potrzeby serialu.tymczasem może je kupić u Forzieri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Noo.. chyba nawet było o tym na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Im dłużej patrzę na buty w takim kolorze, tym bardziej mi się podobają. Tutaj inny przykład: Tutaj fajnie połączenie kolorystyczne zamszu ze skórą licową: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Cheaney Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Oto prawdziwe buty na letnie upały - Maftei Fotki zassane kiedyś z Claymoor's List. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Pierre Corthay bespoke, patynowany krokodyl z bocznym wiązaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Pierre Corthay RTW (kolekcja jeszcze niedostępna w sprzedaży), patynowany zamsz (!). Podeszwa ze specjalnej, bardzo lekkiej gumy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Pierre Corthay RTW (kolekcja jeszcze niedostępna w sprzedaży), niebieski zamsz celowo przetarty ('distressed'), choć buty są oczywiście fabrycznie nowe. Współwłaściciel firmy, z którym rozmawiałem, uznał za trafną analogię do przetartych dżinsów (z którymi te angielki nieźle by współgrały). Podeszwa taka sama, jak w patynowanych zamszakach powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Justin FitzPatrick, znany jako The ShoeSnob i jego kolekcja dla Gieves & Hawkes. W mojej opinii świetny przykład na to, jak, przy pomocy kilku innowacji, można twórczo zinterpretować klasykę http://www.theshoesnobblog.com/p/classseparator-styleclear-both-text_21.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 http://www.gjcleverley.co.uk/our-shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Pierre Corthay bespoke, patynowany golf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Kolejna nowość w ofercie RTW Corthay'a - buty ze skóry wielbłąda. Skóra ta ma opinię wyjątkowo miękkiej i wygodnej i cieszy się dużą popularnością wśród klientów z Bliskiego Wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Pierre Corthay bespoke, patynowany golf. ten jest świetny, wygląda jak dobrze zachowany egzemplarz z lat 20-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 A teraz krótki spacer z 1 Rue Volnay (Corthay) do 14, rue Chauveau-Lagarde, gdzie z gościny C&J korzysta i ma tam swój warsztat Dimitri Gomez. Na początek bezszwowe lotniki, do których kiedyś już linkowałem w innym wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Oczy mi się śmieją gdy widzę podobieństwa w linii do monków od Kamińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 A teraz krótki spacer z 1 Rue Volnay (Corthay) do 14, rue Chauveau-Lagarde, gdzie z gościny C&J korzysta i ma tam swój warsztat Dimitri Gomez. Na początek bezszwowe lotniki, do których kiedyś już linkowałem w innym wątku. poza podeszwą* - super!!! *i zapewne ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Gomez cd., dla odmiany egzotycznie, pierwsza para ze specjalną dedykacją dla proca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 A na koniec egzotyka dla naprawdę odważnych. Zdjęcie monka dedykuję Stylemanowi i ciekaw jestem Twojej opinii, Irek. BTW, na trzecim zdjęciu widać wyraźnie, że te monki nie mają lamówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 Nooo super sprawa - proszę napisz nam coś o cenach BTW - z pokazanych butów jednak tylko model z klamerka do mnie przemawia (cielęcy i krokodyl) a przeszycia cholewki przy podeszwie kompletnie mi nie podchodzą. dzięki za relację! D edit: Arca w wielbłądziej też ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2013 Corthay RTW - 1200 EUR, o inne nie pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi