damiance Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Jak się Wam podoba najnowsza propozycja tandemu Dolce & Gabbana? .. zobaczyłem spodnie i zamarłem ... Może jest na to rynek, wygoda first class, nie trzeba prasować kantów - myślicie, że coś w tym trendzie pokaże jakaś polska marka mainstreamowa lub .. blogger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordSolar Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Kiedyś faceci nie mieli problemu z obcisłymi spodniami i rajtuzami. Jeśli Napoleon chodził w białych rurkach to i my możemy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Mam kilka par letnich spodni sieciówki Massimo D, wszystkie wąskie. Fakt że nie mam cienkich nóg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 W MD mają 17,9 cm dołem. Nie tak źle. Przykład: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Tak. Jak masz szersze uda czy łydkę to robią się leginsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Jak się w takich spodniach siada? Czy wstając nogawka opadnie, czy też raczej zatrzyma się na łydce? Czy wogóle można cokolwiek zmieścić w kieszeni a jeśli tak, to czy w efekcie nie będzie się wyglądać jak napalony nastolatek oderwany od redtube? I pewnie jeszcze parę pytań by się znalazło. Tak na marginesie jeśli ktoś jest baaaaardzo drobnej budowy, to po co to dodatkowo podkreślać ultra-wąziutkim krojem nogawek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Trochę elastanu i siada się normalnie. A przy wstawaniu zostaje niestety. Nie wiem czy nie jest lepiej jak ktoś z chudymi nogami nosi te węższe. Szersze wyglądają trochę jak worki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 ... to czy w efekcie nie będzie się wyglądać jak napalony nastolatek oderwany od redtube? ... Breslauer - może coś więcej o rzeczonym redtube napiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 co tam pisać, pooglądaj: www.redtube.pl Jay ma pewnie filtr rodzicielski założony Czy wogóle można cokolwiek zmieścić w kieszeni Ciasne są w łydkach, a nie na wysokości kieszeni, więc coś zmieścisz, tylko gorzej z założeniem takich spodni. Jak niedawno przymierzyłem to moja łydka zatrzymała się na wysokości kolan spodni i nie chciała iść z żadną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 No cóż, ja lubię obcisłe dżinsy na ładnej kobiecie Dla siebie wybrałbym spodnie o idealnie prostej linii, nie ujawniające szczegółów anatomii nogi - ale to niedościgły ideał. Model od MD wygląda nieźle, ale wg mnie ma szczupłe nogi - ot, cała tajemnica. Rozbudowane udo lub/i łydka "ciągnie" materiał i spodnie będą się o wiele gorzej układać oraz załamywać w okolicach kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Mosze napisz jeszcze raz jak wygląda ten model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Chodziło mi o linię od góry do mniej więcej pół łydki; widać, że jest pewien zapas, a spodnie nie przylegają ściśle do nogi. Sam dół nogawki to oczywiście przegięcie, w takich spodniach po zgięciu kolan trzeba ręcznie korygować (zsuwać w dół) nogawkę zablokowaną na łydce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Na tym zdjęciu wszystko to przegięcie - od długości marynarki i spodni, poprzez "obcisłość" ubioru, aż do wychudzenia chłopca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 dolce to dolce... nigdy nie oczekiwałem od nich elegancji raczej kiczu dla chłopców a'la Cristiano Ronaldo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordSolar Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Obcisłe spodnie to jednak element historycznych strojów męskich a nie kobiecych, Zabawne jest jak kobiety wykradły większość elemntów ubioru z naszej szafy. Nawet za noszenie mokasynów można zostać nazwanym pedałem bo to babskie buty, trencz babski błaszcz itd. Sukienki już facet nie założy pomimo ,że ci najbardziej przypakowani lubią paradować w kruciutkich szortahc gimnastycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 eye_lip Nie tak bardzo obcisłe. Z przodu wygląda to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Ciasne są w łydkach, a nie na wysokości kieszeni, więc coś zmieścisz, tylko gorzej z założeniem takich spodni. Jak niedawno przymierzyłem to moja łydka zatrzymała się na wysokości kolan spodni i nie chciała iść z żadną stronę Mam podobny kłopot - założyć jeszcze jakoś idzie, ale zdjąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 eye_lip Nie tak bardzo obcisłe. Z przodu wygląda to inaczej. Zwyczajnie spodnie są dostosowane pod użytkownika - na chudych nogach tego faceta prezentują się tak, jak powinny. Oczywiste, że ktoś masywniejszy automatycznie zaopatrzy się w szersze spodnie.Co nie zmienia faktu, że spodnie dobrane pod tego, kto je nosi, to nie tylko długość nogawki, ale też krój. I tak jak worki i rurki to przegięcie, tak dopasowane - ta nazwa mówi sama za siebie. Mi tam zawsze szerokie kojarzyły się z mentalnością "zostawmy luzu, może jeszcze urosnę / przytyję". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 A czy nogawki spodni ze zdjęcia powyżej nie są zbyt krótkie? Czy to tak ma wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 Moda rodem z Pitti Uomo. Nie wiem czy to jest klasyczne i czy tak ma to wyglądać, ale jestem pewny, że nie przypadkowo są do kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 Oczywiście - jak na garnitur wieczorowy, to są zbyt krótkie. Ale"pitti", fakt, wszystko rozgrzesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi