lubo69 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 W tej cenie nie warto.Z mojego doświadczenia (z jedną parą), jeden rozmiar w dół. Noszę w zależności od producenta 41.5 - 42.5, zaś Doucal’s 41.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedant Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 A kopyto jest wąskie czy szerokie? A te https://www.rebelsmarket.com/products/handmade-mens-fashion-gray-and-black-akle-boots-men-suede-leather-boots-129739 to buty czy może być produkt butopodobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 http://www.hobidevreler.com/berwick-mezczyzni-sklep-buty-meskie-berwick-322-tan-jasny-braz-trzewiki-full-brogues-w-kolorze-sredniego-brazu-na-gumowej-podeszwie-dainite-xyfcvdo.html Dla mnie to fejk, czy miał ktoś styczność z tą witryną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 Fejk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 W dniu 9.09.2018 o 23:57, KIERMAN.pl napisał: Kiedyś czytałem wywiad z jakimś wysoko postawionym managerem z zalando, powiedział, że "robienie zakupów" w EU środkowej znacznie różni się od "robienia zakupów" na zachodzie; tam klienci zanim zdecydują o zakupie produktu, najpierw ściągają go do domu/mieszkania za euro, dwa lub często za darmo, potem oglądają, patrzą czy pasuje, zastanawiają się kilka dni i dopiero decydują czy kupują czy nie kupują. Gorąco zachęcam do takiej praktyki. PS. za 430 warto zamówić do siebie, obejrzeć, zobaczyć czy pasuje... Klasyczne, zamszowe monki, przyczepić się tutaj nie ma do czego. A wiesz może jak taką praktykę w życie wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 Zwyczajnie - kupujesz - oglądasz - przymierzasz - zastanawiasz się - przymierzasz raz jeszcze - zostawiasz (kupujesz) lub odsyłasz (nie kupujesz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 Tak to ja kupuję buty od Miłych Kolegów z Forum:-) Natomiast jeśli chodzi o sklepy - jak wiemy, polskie sklepy internetowe, w których można kupić interesujące nas tutaj klasyczne buty, można policzyć na palcach jednej ręki i jeszcze tych palców zostanie. Nie wiem, czy wszystkie przyjmują zwroty. Najpierw trzeba za buty zapłacić, a później zwrot raczej nie przychodzi po 24-48h. Koszty wysyłki w obie strony to nie 0 - 2 euro, ale minimum 30 zł. Jeśli sklep nie bawi się w paczkomaty, jesteśmy skazani na pocztę, płatne ubezpieczenie, wyższe koszty i kolejki. Wysyłka w obie strony do Niemiec czy UK może w niektórych przypadkach kosztować 50 - 60% ceny butów (mówimy o butach tanich).Tak jak piszesz to można w Zalando, ale tam sprzedają głównie „oksfordki”... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 5 minut temu, lubo69 napisał: Natomiast jeśli chodzi o sklepy - jak wiemy, polskie sklepy internetowe, w których można kupić interesujące nas tutaj klasyczne buty, można policzyć na palcach jednej ręki i jeszcze tych palców zostanie. Poszetka, KB, Patine, Nord, Miler, Loake też ma swój sklep internetowy. Ha! Jest 6! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 ...ale wszystkie te 6 sklepów łącznie ma mniejszy asortyment niż jeden Herring Shoes...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 Herring ma łącznie 547 modeli w ofercie. KB, Loake, Patine, Nord i Poszetka mają razem 564 modele. Mam szansę na jakiś Laur Trolla? 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 Przecież zwroty musi respektować każdy z wymienionych sklepów, bo mamy do czynienia z zakupem online. Faktycznie, wiąże się to z wydaniem kilkudziesięciu złotych, jednak wolę wydać te 20 złotych niż wyrzucić w błoto kilkaset. Bez przesady z tym zalando, można tam znaleźć nie tylko oksfordki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedant Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 http://www.contentbydesign.org/ Ktoś kupował? Ceny obniżone o 40-70%. Dziwi mnie bardzo możliwość wyboru numeracji butów męskich w rozmiarze od 35 do 47, włączając w to połówki numerów oraz fakt, że taka sama numeracja jest stosowana wobec każdego producenta. Na bazie tego samego układu strony funkcjonuje http://www.sandhas-heizung.com/ Także z dziwnymi przecenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 To oszustwo. Takich sklepów są setki, a w każdym można stracić pieniądze. Polecam raczej finał w siatkówce, też są emocje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 13 godzin temu, Rudolf napisał: Poszetka, KB, Patine, Nord, Miler, Loake też ma swój sklep internetowy. Ha! Jest 6! Zack Roman, Macaroni, Zaremba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 Skoro zatem jesteśmy europejską potęgą w internetowym handlu klasycznym obuwiem;-), warto aby pojawił się w przewodniku miejskim aktualny wątek z listą sklepów. Mogę się tym zająć dziś po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 1 godzinę temu, lubo69 napisał: Skoro zatem jesteśmy europejską potęgą w internetowym handlu klasycznym obuwiem;-), warto aby pojawił się w przewodniku miejskim aktualny wątek z listą sklepów. Mogę się tym zająć dziś po południu. @lubo69 znajdziesz "tyle" czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedant Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 http://www.shabab-tandoori.co.uk/ Tu też nieładnie pachnie? Ceny butów kuszące, z drugiej strony sklep już jakiś czas funkcjonuje i dziwnym jest, że nie został zablokowany, jeśli jest to fejk. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Nie niepokoi mnie ewentualna strata $, gdyż płacąc kartą, pieniądze odzyskam od banku, ale ewentualne otrzymanie jakiejś marnej podróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 22 minuty temu, Pedant napisał: http://www.shabab-tandoori.co.uk/ Tu też nieładnie pachnie? Ceny butów kuszące, z drugiej strony sklep już jakiś czas funkcjonuje i dziwnym jest, że nie został zablokowany, jeśli jest to fejk. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Nie niepokoi mnie ewentualna strata $, gdyż płacąc kartą, pieniądze odzyskam od banku, ale ewentualne otrzymanie jakiejś marnej podróbki. fejk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiel Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 W dniu 28.09.2018 o 20:44, grzechu26 napisał: http://www.hobidevreler.com/berwick-mezczyzni-sklep-buty-meskie-berwick-322-tan-jasny-braz-trzewiki-full-brogues-w-kolorze-sredniego-brazu-na-gumowej-podeszwie-dainite-xyfcvdo.html Dla mnie to fejk, czy miał ktoś styczność z tą witryną? Opis i zdjęcia przekopiowane z Klasycznebuty.pl (ciekawe czy mogą ich zaskarżyć) Na czym polega działalność takich sklepów internetowych? Wysyłają podrobione buty czy nie wysyłają żadnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Pewnie nie wysyłają żadnych, tylko okradają z pieniędzy bo maja wszystkie dane karty. Zawsze na tych fejkowych stronach jedyna forma płatności to płatność kartą dlatego też np brak PayPala powinien budzić czujność Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiel Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Zapewne masz rację. Wrzuciłem coś do koszyka i jak się okazało nie ma możliwości wybrania opcji dostawy. Do tego tylko płatność kartą...... Szczerze mówiąc to zaintrygował mnie ten temat bo jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tak na beszczela kopiował dane z innych serwerów i jeszcze próbował na tym zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Serwery pewnie stoją w kraju, gdzie prawa autorskie nie są przestrzegane, więc nie można im nic zrobić. Szukając tańszych butów za wszelka cenę lepiej już odwiedzić ebay/Allegro/ OLX niż sklepy z internetu, które oferują towar po o wiele niższych cenach.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2018 Kilka modeli Gordon&Bros jest dziś na Zalando Lounge w kategorii „klasyczne buty dla niego” w cenie ~300 złotych.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedant Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 https://3dmlifestyle.com/ Kit czy hit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 @Pedant w co Ty pogrywasz kolego? W wątku o trzewikach pokazujesz buty za 4200zł i piszesz, że chcesz je kupić, a w tym specjalizujesz się w wyszukiwaniu fejkowych sklepów, w nadziei, że uda się kupić buty gyw za 300zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi