Nestleuser Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Witam wszystkich, A jako że jestem nowy na forum to szczególnie serdecznie . Dzięki czujności przy przeglądaniu forum (jeszcze przed rejestracją), udało mi się dorzucić do grupowego zamówienia (szczególne podziękowania dla fan_dobrego_buta za czas, energię i wszystko pozostałe). Może to nie do końca ten wątek ale jak już zebrali się w tym miejscu użytkownicy, fanatycy, obserwatorzy itd. butów AS to krótkie pytanie do Was: jakiego koloru kremu i pasty używać do poniższych modeli? (chcę zdążyć przed dostarczeniem przesyłki, aby godnie powitać nowych lokatorów mojej szafy) 1. Hunt w kolorze Mahogany 2. Moore w kolorze cherry Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Witaj w grupie fanów AS 09 lub 04 i 08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Kurier zamówiony - w poniedziałek odbiór z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 eye_lip - jest szansa na zdjęcia Herring Scott? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Wrzucalem w wątku o nowych zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Pierwsz paczka z 3 parami dotarła. mam nadzieje, że koledzy do kt wysałałem paczki podzielą się zdjęciami w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Tylko którzy to szczęśliwcy.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Ci do których wysłałem dziś email, czyli mosze, wolezozole i akhenaton. Niestety 2 pozostałe paczki opóściły punkt przełądunkowy w Best dzień pózniej. Mam jednak nadzieję, że buty dotra do mnie jutro EDIT: moje buty również jeszcze nie dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Kolejna partia butów wysłąna. @Filip Twoje wyślę jutro. Ja jestem po pierwszym pastowaniu i przymiarce zakupionych par. Kopyto 742 jest rewelacyjne. AS Moore Cherry oraz AS Radwell są leża i prezentująsię rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Szybki wypad do sklepy po Marcowe. Jutro zrobię zdjęcia przy świetle dziennym. AS Radwell - bardzo wygodne, szczególnie na wysokie podbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Kilka fotek z ostatniego zakupu grupowego: AS Radwell AS Ramsey AS Moore Porównanie AS Moore & Herring Drake 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Piękna kolekcja AS się zrobiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Jakoś się uzbierało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Dla zainteresowanych - szybkie porównanie Yanko 306 z AS Ramsey - https://forum.butwbutonierce.pl/topic/242-monk-shoes-forever-and-ever-wszystko-o-monk-shoes/page-21?p=161108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Piękne te moore ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Jest to faktycznie piękny model. Polecam każdemu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nestleuser Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Witam, W zeszłym tygodniu dotarły buty z zakupu grupowego (jeszcze raz wielkie dzięki dla Fan_dobrego_buta), a zatem wrzucam fotki huntów w kolorze mahoniowyn i moorów cherry, oba są naprawdę piękne, zdecydowanie najładniejsze w mojej szafie . Zdjęcia niestety z telefonu więc "szału nie ma". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Jedne i drugie fantastyczne. Żałuję, że nie zdecydowałem się na AS moore ale bałem się tego kopyta bez możliwości przymiarki. 724 w chukka okazało się jednak bardzo wygodne. Do kolejnego (mam nadzieję ) zamówienia będę już gotowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Porównanie AS Moore & Herring Drake Czy mógłbyś w wolnym czasie opisać/porównać kopyto 1966 względem 724? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Z tego co mi Marcin mówił są bardzo zbliżone. 724 ma bardziej zaznaczony kaczy dziób. Niedługo będę miał swoje na 724 to na pewno pstryknę w porównaniu z 1966. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Z tego co mi Marcin mówił są bardzo zbliżone. 724 ma bardziej zaznaczony kaczy dziób. Niedługo będę miał swoje na 724 to na pewno pstryknę w porównaniu z 1966. 1966 wygląda na mocno wąskie. Będę wdzięczny za porównanie. Moje radwell'e na 724 + prawidła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Witam. nie mam butów przed sobą w tym momencie. Jednak wczoraj ubierałem obie pary jednocześnie, więc kilka uwag z pamięci:- 1966 są delikatnie dłuższe i obszerniejsze niż 742 - myśle, że jest to różnica 1/4 rozmiaru.- taliowanie w 742 układa się lepiej w przypadku moich stóp, jednak jest to już bardzo indywidualna opinia. - tak jak zauważył Filip, czubek jest bardziej kaczkowaty w 742, ale mi się to podoba. EDIT: Maciato - 1966 jest delikatnie szersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 EDIT: Maciato - 1966 jest delikatnie szersze To bardzo dobra wiadomość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Maciato oba modele są rewelacyjne. Herring Drake są bardziej eleganckie i gdybym musiał wybrać tylko jeden model, to właśnie byłby to Herring Drake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi