fan_dobrego_buta Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Byłbym wdzięczny, szukam oksfordów na ślub Podaj konkretnie o jakie modele, kolory mam zapytac - http://www.herringshoes.co.uk/alfred-sargent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 To ja też chciałbym się podłączyć z pytaniem o mod. James espresso UK10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Maciato - zapytam Koledzy jeżeli są jeszcze chętni to do rana proszę przesyłać zapytania. Jutro o godz 11.00 wysyłam ostatnie zapytanie Spokojnej nocy M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Charles II czarne Dzięki i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Wysłałem zapytanie w sprawie butów dla Was (whale i maciato). Mam nadzieję, że będę coś jutro wiedział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 whale - mam potwierdzenie ze mają Chrles II w rozm 7 Maciato - niestety Jamesow dla Ciebie nie maja Dzis wieczorem mam miec rowniez potwierdzone ostateczne ceny za zamowione buty Mam nadzieje ze wszyscy bedziemy zadowoleni. Mam nadzieje ze uda sie to powtorzyc na wiosne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Czekam na potwierdzenie cen, ale myślę, że na 90% w to wejdę. Pytałeś się może o prawidła, czy też są w niższej cenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 No trudno, może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Koledzy niestety ceny się nie zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 To na wiosnę ostrzę zęby i portfel na Scott UK12. Tylko tym razem fajnie by było tą akcję zorganizować w dziale wspólny zakup imo, bo tutaj przegapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Jeżeli są jeszcze chętni to proszę o info dziś gdyz jutro potwierdzam ostatecznie zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Fan_dobrego_buta jak by się Cambridge 7.5 Fit G udało dostać w pierwszej jakości to byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Spiryt - pierwszy gatunek w regularnej cenie więc się nie opłaca, gdyż na pediwear, afinepairofshoes czy shoehealer można kupić taniej. Pytałem o Cambridge w 7.5 również dla siebie. Niestey nie mają na stanie. Może na wiosne - poropszę o info jak się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Wszystkie osoby, które potwierdziły zamówienia, otrzymały wstępną cenę na priv. Jeżeli ktoś zmienił zdanie to proszę o epresowego emaila, gdyż nie chcę opózniać przelewu do AS. W przypadku podtrzymania zamówienia również proszę o info potwierdzające dokonanie przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Potwierdzam zaksięgowaine wplat od wszystkich osob zamawiających buty Herring by As lub AS. Wstepnie zakladam, że buty opuszczą fabryke we wtorek, gdyż nie wiem czy dziś uda się wystawic proforme, bez kt nie moge dokonac oplaty Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Dodatkow buciki zostaną wypolerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Koledzy czy ktoś kupował kiedyś lasted shoe trees? Zastanawiam się czy dokupić takie prawidła do AS Cambridge oraz Herring Drake - cena z rabatem 49 GBP. Wysoka porównując do Saphir, jednak nie wiem jak oceniać cene z perspektywy, że są to prawidła identyczne jak kopyto i rozmiar buta? Z góry dziękuję M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 49 funtów to bardzo dobra oferta na prawidła wg kopyta. Kiedyś poszukiwałem i udało mi się znaleźć (nie kupiłem) za 80£:http://www.bodileys.com/accessories/shoe-trees/as109shoetree.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Crockett&Jones wycenia swoje na 75 GBP, wiec oferta AS wydaje się atrakcyjna. Inną kwestia jest to, czy kopyto AS faktycznie jest tak specyficzne, ze tego typu prawidła bedą miały sens. Mam takie tylko dla Tetbury C&J bo innymi faktycznie mógłbym je popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 maciato & whitesnake - dziękuję za odp. Kopyto 109 - jakoś udało mi się dopasować prawidła z posiadanych Herring Drake na kopcie 1966 (niestety w fabryce nie zdradzili tajemnicy na bazie jakiego kopyta je zrobili) - jednak okazuje się, że maja małą ilość tych prawideł i po wyprzedaniu już ich nie będzie (Herring sprzedaje za 75 GBP) AS Cambridge - jak dojdzie paczka, to sprawdzę jak pasuję inne prawidła, ale może również się skuszę, gdyż długo polowałem na te buty i ma nadzieję, że długo będziemy razem Wstępnie zarezerwowałem 2 pary do 1966 i 87 - zgodzili się schować na 2 miesiącei poczekać, jak odbuduję się finansowo po zakupach i wydatkach rodzinych grudzień 14 - kwiecień 15. BTW - tak myślełem zaplanować kolejną akcję AS na koniec kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 BTW - tak myślełem zaplanować kolejną akcję AS na koniec kwietnia Jestem za! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 12 Kwietnia mam urodziny więc też się piszę. Może uda się Scotty wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Dostępność butów dla Herrinag zależy od tego czy Herring będzie domawiał w danym czasie rozmiarówkę. Najlepszym rozwiązaniem, będzie: 1. Przedstawienie listy życzeń - konkretny model, kolor i rozmiar 2. Poprszenie pełnej listy dostępnych wszystkich modeli seconds w kokretnych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Jeżeli do kwietnia nie wydarzy Się nic niespodziewanego to pewnie też bym się pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi