bratdominik Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 @szewc24.pl dziękuję za rzut fachowym okiem oraz rzeczową analizę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Na Twoim miejscu bym zwrócił. Seconds w sklepie AFPOS pojawia się dużo i na pewno jeszcze trafisz na zdecydowanie mniej drugogatunkowe . E: Właśnie doczytałem, że to nie są seconds . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 @Friedman dzięki. Na razie odsyłam do inspekcji w fabryce. Mają je naprawić lub dać nową parę. W każdej chwili mogę też zażądać zwrotu kosztów. AFPOS raczej nie będzie mieć nowych seconds, pytałem o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 Herringshoes twierdzi, że skóra na czubkach jest w istocie wysuszona i stąd pęknięcia, niemniej nie kwalifikuje to butów do naprawy lub uznania ich za produkt drugiej kategorii gdyż wystarczy potraktować skórę kosmetykami. Moje inne uwagi uznali albo za mało istotne, albo - w przypadku uszkodzenia skóry przy pasie czy załamań cholewki przy czubkach - zignorowali. Dodali, że wg nich lepszego produktu nie dostałbym gdybym zdecydował się poczekać na zamiennik. Poprosiłem o zwrot kosztów. Osobiście dwa razy się zastanowię zanim znowu kupię od nich buty jeżeli takie historie są przez nich uznawane za prawidłowy standard wykonania. Jestem szczerze zaskoczony ich opinią i zdecydowanie jej nie podzielam. Dzięki[mention=3391]fan_dobrego_buta[/mention] posiadam seconds Ramsey i Holmes II i obie pary stoją na o wiele wyższym poziomie niż te Moore w 1.gatunku. EDYCJA:zwrot już przyszedł na PayPal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 Coraz trudniej o uczciwą ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 Coraz trudniej o uczciwą ocenę. Sprzedawca dodał, że to normalna cecha skóry i że po tym jak zaaplikował krem nie widać tych zmarszczek. Na mój chłopski rozum problem nadal istnieje tylko jest teraz niewidoczny. No ale jeśli Sprzedawca chce uważać inaczej to jego wybór. Czy to normalne sprzedawać buty w 1.gat z przesuszoną skórą? Mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 Dobrze, że istnieje po prostu opcja zwrotu bez podania przyczyny, bo czasami ręce opadają widząc opinie takie jak ta. Gorzej jeśli wady pokażą się dopiero po pewnym czasie użytkowania. Kupując buty za taką kwotę można chyba wymagać, by były porządnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 @Friedman zgadzam się, jestem naprawdę zdziwiony gdyż Forumowicze tutaj mieli przeważająco pozytywne doświadczenia z Herringshoes. No cóż, zwróciłem buty, dostałem zwrot wraz z opłatą za przesyłkę którą poniosłem więc nie mogę narzekać. Niemniej zdziwienie pozostało. Ciekawe komu uda im się to sprzedać bez dodatkowych pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 22 minuty temu, bratdominik napisał: Ciekawe komu uda im się to sprzedać bez dodatkowych pytań. Przy tej półce cenowej raczej wszyscy przywiązują wagę do takich rzeczy, więc podejrzewam, że buty jeszcze trochę pobujają się tak jak w twoim przypadku, między klientem a firmą, a gdy firma ogarnie, że jej się to nie opłaca (przesyłki na koszt firmy), to jakiś klient zostanie ich posiadaczem z solidnym rabatem. Chyba, że już po twoim odesłaniu wpadną na oznaczenie ich jako seconds, wtedy od razu będą do wzięcia taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur S. Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 Będzie przydatne dla wszystkich, jak podzielisz wiedzą na temat różnicy między kopytem 109 a 48. Pochodziłem trochę, żeby upewnić się czy 48 są węższe od 109. Wydaje mi się, że tak - kopyto 48 jest węższe od 109 w przedniej części stopy, przy czym zrobiłem sobie obrysy podeszw - okazało się, że są identyczne, co bardzo mnie zdziwiło, bo kopyto 109 wydajemi się bardzo nietypowe, a 48 "normalne" - przez chwilę nawet myślałem, że to jednak to samo kopyto, ale myślę, że jednak się różni.W 109 mam cap toe a w 48 wingtip i 109 są bardziej rozchodzone, więc jest małe ryzyko, że postrzegam 48 jako węższe z tych powodów, no ale jak napisałem, pochodziłem trochę w 48 i ciągle wydają mi się węższe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Afinepairofshoes wyprzedaje, są pojedyncze rozmiary Ramsey, Moore i Hoxton w świetnych cenach ok. GBP 220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 2 godziny temu, bratdominik napisał: Afinepairofshoes wyprzedaje, są pojedyncze rozmiary Ramsey, Moore i Hoxton w świetnych cenach ok. GBP 220. A jak się wpisze SF10 to jest dodatkowe 10% rabatu... ASy Moore w drodze... moja silna wola jest silna tylko z założenia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Bardzo dobra oferta. Również się skusiłem na Cambridge w Mahogany z rabatem 10% z SF10 kosztowały 210 GBP z przesyłką. Świetna cena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Mi 250 funciaków wyszło za Moore chestnut. Czytając opinie na forum dot. AS grzechem było nie skorzystać. Zwłaszcza, że fundusz miałem przeznaczony na Yanko... ale za tą cenę ASy były oczywistym wyborem raczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 A jak stoi rozmiarówka Carlos Santos wobec AS Moore i yanko 915? Znalazłem (zielone ) CS w fajnej cenie, tylko nie mam pewności wobec rozmiaru. AS 10, Y 9,5, CS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 33 minuty temu, Krzysiek_W napisał: A jak stoi rozmiarówka Carlos Santos wobec AS Moore i yanko 915? Znalazłem (zielone ) CS w fajnej cenie, tylko nie mam pewności wobec rozmiaru. AS 10, Y 9,5, CS ? Te croco petro shadow? Rano były jeszcze double monk w forest patina... CS model 6903 mam 7,5 (kopyto 145) i Moore też takie wziąłem. Yanko nie mam żadnych więc nie porównam. Długość wkładki dla CS w rozmiarze 7,5 to 28,1 a dla 8 - 28,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 U mnie AS Cambridge Mahogany, CS derby w jasnym brązie a dla Żony CS trzewiki w średnim brązie. Ten deal to no brainer (zagadka :ile angielskich słów tu widać? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 3 godziny temu, Mateo86 napisał: A jak się wpisze SF10 to jest dodatkowe 10% rabatu... ASy Moore w drodze... moja silna wola jest silna tylko z założenia. Ja się do swojej uśmiechnąłem, i silnymi palcami wpisałem numer karty kredytowej. Portfel tylko płakał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 @bratdominik Ja również się do swojej uśmiechnąłem, a portfel bardzo płakał. Żonie również proponowałem trzewiki CS, jednak odpuściła. Szkoda, że AS nie były w takiej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 @fan_dobrego_buta Bez wątpienia szkoda, ale jak mojej powiedziałem że zwrot za darmo i nic nie ryzykuje to ostrożnie przystała na moją propozycję. Á propos, są w afpos damskie trzewiki AS w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Nie widziałem damskich trzewików AS, tylko CS oraz Cheaney (na stronie producenta) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 7 godzin temu, bratdominik napisał: ale jak mojej powiedziałem że zwrot za darmo Zwroty są darmowe? Z tego co widzę koszt pokrywa kupujący. Tylko wysyłka powyżej 300 funtów gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Wysyłka za darmo. Zwrot przez PayPal też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Do mnie też jedzie kilka par, zobaczymy jak rozmiary, bo to moje pierwsze ASy. Ale za mniej niż 900zł za parę ciężko było sobie odmówić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Czarne AS Drake UK 9,5 nowe na licytacji ebay.co.uk 162669741508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi