Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz zdradzić gdzie kupiłeś elementy tych spinek? :)

No właśnie, też jestem ciekaw.

Wtrącę się ale sam długo szukałem. Bywają na allegro trzeba wejść w zakładkę rękodzieło i dopiero wpisywać interesującą nas frazę.

na szybko dwie aukcje:

http://allegro.pl/mtb-6-spinki-do-manki ... 66596.html

http://allegro.pl/spinki-do-mankietow-m ... 91930.html

Najnowsza budżetowa seria dla funu, ale i tak wygląda nieźle. Jednostkowy koszt wykonania spinek wyniósł jakieś 4,5 zł (za parę wraz z wysyłkami poszczególnych elementów). W kolejce czeka jeszcze kilka kaboszonów z kamieni :)

Lubię takie gadżety.

Sam mam kilka śmiesznych spinek.

Dziś np. styl militarny;)

post-2693-13658921798598_thumb.jpg

te już kilkanaście razy założone, nawet mocno zarysowane na czubie....

Jaki to kolor z jego palety? Ja czekam na czarne i jasno brązowe.

Zamówić jeszcze chcę lotniki brązowe i błękitne zamszowe.

Wysyłka za dwie pary 35€, więc nie odbiegam chyba od reszty :D

testo di moro czy cos w tym stylu:)

Dałem się skusić na promocję 5 par za 50 zł w Calzedonii :) Kolory są świetne, szczególnie czerwone i niebieskie.

Dołączona grafika

By lucru at 2012-04-12

I jeszcze wcześniejszy nabytek, bawełniany kaszkiet z H&M. Wydaje się dość przewiewny, myślę, że na lato będzie jak znalazł, szczególnie, że cena była przystępna.

Dołączona grafika

By lucru at 2012-04-12

Dołączona grafika

By lucru at 2012-04-12

Pozdrawiam

Lucru

Dlaczego? To mój pierwszy kaszkiet, nie mam z nimi doświadczenia :). Czymś się wyróżnia? Kupiłem go, bo spodobała mi się ta czarno-biała jodełka :).

Kaszkiety marek modowych są zwykle z kiepskiego materiału, kiepsko wyprofilowane i wygląda się w nich raczej jak cwaniako-dresiarz z dworca, a nie elegancki mężczyzna. Na noszenie "modowego" kaszkietu do t-shirtu lub krótkich spodenek spuszczę tylko zasłonę milczenia - mam nadzieję, że nie chcialeś tego zrobić :)

Jest wątek "Co dzisiaj mam na głowie" więc możesz tam wrzucic zdjęcie.

post-270-13658921805974_thumb.jpg

Kupiony kaszkiet mam zamiar nosić do sportowej marynarki i chinosów. Zdaję sobie sprawę, że ten z H&M nie jest szczytem elegancji, ale do tej pory nie wyobrażałem siebie w kaszkiecie, więc jest to krok w dobrym kierunku, by się przełamać ;). Jak zrobi się trochę cieplej to wrzucę zdjęcie. Jeśli spodoba mi się to nakrycie głowy, to chętnie zainwestuję w coś lepszego.

Pozdrawiam

Lucru

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.