Lucru Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Możesz zdradzić gdzie kupiłeś elementy tych spinek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2012 mój udział w zamówieniu z the tie bar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Możesz zdradzić gdzie kupiłeś elementy tych spinek? No właśnie, też jestem ciekaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Nowe oprawki: Persol, model 2737, kolor Havana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Możesz zdradzić gdzie kupiłeś elementy tych spinek? No właśnie, też jestem ciekaw. Wtrącę się ale sam długo szukałem. Bywają na allegro trzeba wejść w zakładkę rękodzieło i dopiero wpisywać interesującą nas frazę. na szybko dwie aukcje: http://allegro.pl/mtb-6-spinki-do-manki ... 66596.html http://allegro.pl/spinki-do-mankietow-m ... 91930.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Bazy do spinek sa z ebay'a, 12 zl za 10szt wraz z przesylka (magia Chin). Patent z lego to swietny casual, bo to wciaz lego, wiec mozna przyczepiac do niego rozne inne elementy, robic wartwowe spinki, zmieniac kolor klocka na powierzchni itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Najnowsza budżetowa seria dla funu, ale i tak wygląda nieźle. Jednostkowy koszt wykonania spinek wyniósł jakieś 4,5 zł (za parę wraz z wysyłkami poszczególnych elementów). W kolejce czeka jeszcze kilka kaboszonów z kamieni Lubię takie gadżety. Sam mam kilka śmiesznych spinek. Dziś np. styl militarny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Zamszowe (mocno budżetowe) brogue z Asosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 te już kilkanaście razy założone, nawet mocno zarysowane na czubie.... Jaki to kolor z jego palety? Ja czekam na czarne i jasno brązowe. Zamówić jeszcze chcę lotniki brązowe i błękitne zamszowe. Wysyłka za dwie pary 35€, więc nie odbiegam chyba od reszty testo di moro czy cos w tym stylu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Wpisz w wyszukiwarkę hasło minichino. Jak już jesteśmy przy włoskim obuwiu to przypomniała mi się jeszcze jedna strona: http://www.calzoleriastizza.it/classico ... =classiche to jest chłam...nie polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Z serii spinek domowej roboty, jeszcze wczoraj wieczorem 2 pary powstały (baza z Chin, kaboszony z allegro za grosze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Wpisz w wyszukiwarkę hasło minichino. Jak już jesteśmy przy włoskim obuwiu to przypomniała mi się jeszcze jedna strona: http://www.calzoleriastizza.it/classico ... =classiche to jest chłam...nie polecam... Polecisz cos lepszego w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 mój udział w zamówieniu z the tie bar I co sądzisz o "grenafaux"? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 (...)Panowie, a gdzie pozyskać bazy/zapięcia srebrne? Widziałem gdzieś w polskim sklepie internetowym też za grosze ale teraz za cholerę nie mogę znaleźć Na Allegro jest ich trochę: http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... ing=spinki Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Zacząłem od spinek, na pojazd potrzebuję ok 5,5mln $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2012 I co sądzisz o "grenafaux"? dziś nosiłem, wygląda moim zdaniem bardzo fajnie. Kolega z pracy wziął od razu dwie sztuki, błękit i burgund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Dałem się skusić na promocję 5 par za 50 zł w Calzedonii Kolory są świetne, szczególnie czerwone i niebieskie. By lucru at 2012-04-12 I jeszcze wcześniejszy nabytek, bawełniany kaszkiet z H&M. Wydaje się dość przewiewny, myślę, że na lato będzie jak znalazł, szczególnie, że cena była przystępna. By lucru at 2012-04-12 By lucru at 2012-04-12 Pozdrawiam Lucru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Jak dla mnie taki kaszkiet to hardkor, ale co kto lubi. Skarpetki fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Jak dla mnie taki kaszkiet to hardkor, ale co kto lubi. Skarpetki fajne.Dlaczego? To mój pierwszy kaszkiet, nie mam z nimi doświadczenia . Czymś się wyróżnia? Kupiłem go, bo spodobała mi się ta czarno-biała jodełka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Dlaczego? To mój pierwszy kaszkiet, nie mam z nimi doświadczenia . Czymś się wyróżnia? Kupiłem go, bo spodobała mi się ta czarno-biała jodełka . Kaszkiety marek modowych są zwykle z kiepskiego materiału, kiepsko wyprofilowane i wygląda się w nich raczej jak cwaniako-dresiarz z dworca, a nie elegancki mężczyzna. Na noszenie "modowego" kaszkietu do t-shirtu lub krótkich spodenek spuszczę tylko zasłonę milczenia - mam nadzieję, że nie chcialeś tego zrobić Jest wątek "Co dzisiaj mam na głowie" więc możesz tam wrzucic zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgadzam się z Janem. Bardzo niewielka granica pomiędzy eleganckim i sportowym kaszkietem z tweedu a "modnym" tego typo podobnym wyrobem. Już wolałbym przyoszczędzić troszkę pieniążków na coś bardziej trwałego niż H&M produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Już wolałbym przyoszczędzić troszkę pieniążków na coś bardziej trwałego niż H&M produkt W starych warszawskich zakładach robiących kaszkiety taka przyjemnosc kosztuje ok. 70pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 A w Krakowie polecam jeżeli chodzi o wybór kaszkietów "od ręki" i bespoke Chorąży Czapek na ul.Krakowskiej 35, tylko w roli sugestii dla Krakusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Kupiony kaszkiet mam zamiar nosić do sportowej marynarki i chinosów. Zdaję sobie sprawę, że ten z H&M nie jest szczytem elegancji, ale do tej pory nie wyobrażałem siebie w kaszkiecie, więc jest to krok w dobrym kierunku, by się przełamać . Jak zrobi się trochę cieplej to wrzucę zdjęcie. Jeśli spodoba mi się to nakrycie głowy, to chętnie zainwestuję w coś lepszego. Pozdrawiam Lucru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Po praniu wyglądają tak jak przed praniem Faktycznie mogłyby być ciut ciaśniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi