Misza Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Można zobaczyć, jak wyglądają z zawiązanym węzlem z przodu i z boku? Ciekawy ten błękit. Jaki materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Można zobaczyć, jak wyglądają z zawiązanym węzlem z przodu i z boku? Ciekawy ten błękit. Jaki materiał?Niestety to nie jest błękit. Zdjęcie nieco przekłamało koloru. To szary wpadający bardzo deliaktnie w brąz. Czysta wełna. Zrobię zdjęcia oczywiście z zawiązanym, ale raczej nie dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Nie wiem z kolei jak wykończyć dół. Teraz jest to tylko jedna warstwa materiału, dolny brzeg zupełnie nie obrobiony. Możesz spróbować zrolować brzeg tak jak w poszetkach, ale ze sztruksem może być ciezko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 spinki odlewane z formy. Wzór na zamówienie - inspiracja to Karaiby i wizja jubilera ... Srebro 0,925 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Buzz_ Piękne buty, kupowałeś w Polsce czy zamawiałeś przez neta? Ogólnie wyglądają bardzo wąskie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Buzz_ Piękne buty, kupowałeś w Polsce czy zamawiałeś przez neta? Ogólnie wyglądają bardzo wąskie.. Kupowane za granica, cena bez rewelki troche tylko nizsza jak u nas. W rzeczywistosci sa szerokie i bardzo komfortowe. Pierwszy raz mam buty w takiej konstrukcji (bolonska?), dzieki temu podeszwa jest bardzo elastyczna. Zdjecia robie compactem ale on ma dosyc szeroki kat i moze to troche znieksztalca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 dubeltówka - podwójny zakup, biała licówka i kremowy zamszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Nigdy bym nie przypuszczał, że to buty z Norda. Za czasów licealnych miałem jakieś ale pamiętam, że były raczej koszmarkiem (a mnie wtedy wydawały się super modne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Gratuluje. Piękne buty. Ile ci wyszło razem z tym rabatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Nigdy bym nie przypuszczał, że to buty z Norda. Za czasów licealnych miałem jakieś ale pamiętam, że były raczej koszmarkiem (a mnie wtedy wydawały się super modne). o których mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 O tych od kolegi Krzysiek_W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 O tych od kolegi Krzysiek_W.To są Nordy? o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Czy to są buty jego produkcji to nie dam głowy ale Nord je sprzedaje w linii ELITE właśnie (więc w zasadzie można powiedzieć "to są Nordy" ) : źródło : shop.nord-shoes.pl/ Widział bym na nich inne sznurowanie. Te białe są "milusie" i ładne zdjęcie tylko naklejka na obcasie psuje trochę poczucie estetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 dubeltówka - podwójny zakup, biała licówka i kremowy zamszak Ladne buty i ceny przystepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Nadszedł czas bym i ja się czymś pochwalił. Krawat kupiony w TkMaxx za 45 zł. (chyba warto?). Alexandre Savile Row. http://ifotos.pl/zobacz/IMAG0123j_rxhheah.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Nadszedł czas bym i ja się czymś pochwalił. Krawat kupiony w TkMaxx za 45 zł. (chyba warto?). Alexandre Savile Row. http://ifotos.pl/zobacz/IMAG0123j_rxhheah.jpg/ Ladny krawacik jaki material? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 jedwab. Innych na razie nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 kupilem sobie dzis Kaszkiet welna z kaszmirem i pare drobiazgow. Ponizej zdjecia czego nie moglem kupic poniewaz nie ma mojego rozmiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Fajne buty... ale do czego się takie nosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Sprawdź w wątku "Inspiracje letnie na wesoło". Pozdrawiam, Dr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Na wesolo rowniez. Do stroju sportowego, Dzinsy, spodnie bawelniane, spodnie krotkie do kolan itd.. gora sweterki bluzki,koszule sportowe, skory oraz "bajery i swetery". Kazdego indywidualne podejscie. Panowie przez ponad 25 lat nosilem garnitury bylo to zwiazane z moja praca. Bylo fajnie ale nie mialem specjalnie okazji ubierac sie inaczej. Od 3 lat nie musze juz pracowac . Oczywicie mam ubrania na kazda okazje i rowniez je nosze. Ale wynalazki lubie jak np. dzinsy wyjete ze "smietnka". Tak... tak ... nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Ponieważ te białe jakoś denerwowały mnie - nie pasował mi czarny kawałek na pięcie, udałem się na małą wymianę. Co prawda miała to być wymiana 1:1, ale trafiłem na super promocje i przy okazji jeszcze 3 pary wziąłem wszystko na skórzanej podeszwie inne białe już z ładną podeszwą mokasyny w kolorze mango plecionka na lato (niestety nie było jaśniejszych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Te ostatnie szczególnie ciekawie się prezentują. Mógłbyś je "upozować" tak, jak te z pierwszego zakupu, żeby pokazać podeszwę? Wyzwaniem sezonu byłoby zrobienie im lustra na noskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Jak się chce to wszystko się da - mnie bardziej ciekawi jaki się udało zamienić jedną parę na 3 i jak ja mam ten numer powtórzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi