Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Można zobaczyć, jak wyglądają z zawiązanym węzlem z przodu i z boku? Ciekawy ten błękit. Jaki materiał?

Niestety to nie jest błękit. Zdjęcie nieco przekłamało koloru. To szary wpadający bardzo deliaktnie w brąz. Czysta wełna. Zrobię zdjęcia oczywiście z zawiązanym, ale raczej nie dzisiaj...

Buzz_ Piękne buty, kupowałeś w Polsce czy zamawiałeś przez neta? Ogólnie wyglądają bardzo wąskie..

Kupowane za granica, cena bez rewelki troche tylko nizsza jak u nas. W rzeczywistosci sa szerokie i bardzo komfortowe. Pierwszy raz mam buty w takiej konstrukcji (bolonska?), dzieki temu podeszwa jest bardzo elastyczna. Zdjecia robie compactem ale on ma dosyc szeroki kat i moze to troche znieksztalca.

Czy to są buty jego produkcji to nie dam głowy ale Nord je sprzedaje w linii ELITE właśnie (więc w zasadzie można powiedzieć "to są Nordy" :) ) :

Dołączona grafika

źródło : shop.nord-shoes.pl/

Widział bym na nich inne sznurowanie. Te białe są "milusie" i ładne zdjęcie tylko naklejka na obcasie psuje trochę poczucie estetyki :)

Na wesolo rowniez. Do stroju sportowego, Dzinsy, spodnie bawelniane, spodnie krotkie do kolan itd.. gora sweterki bluzki,koszule sportowe, skory oraz "bajery i swetery". Kazdego indywidualne podejscie. Panowie przez ponad 25 lat nosilem garnitury bylo to zwiazane z moja praca. Bylo fajnie ale nie mialem specjalnie okazji ubierac sie inaczej. Od 3 lat nie musze juz pracowac :D . Oczywicie mam ubrania na kazda okazje i rowniez je nosze. Ale wynalazki lubie jak np. dzinsy wyjete ze "smietnka". Tak... tak ... nie wypada :oops:

Ponieważ te białe jakoś denerwowały mnie - nie pasował mi czarny kawałek na pięcie, udałem się na małą wymianę. Co prawda miała to być wymiana 1:1, ale trafiłem na super promocje i przy okazji jeszcze 3 pary wziąłem :D wszystko na skórzanej podeszwie

inne białe już z ładną podeszwą

post-2254-13658921629754_thumb.jpg

mokasyny w kolorze mango

post-2254-13658921628695_thumb.jpg

plecionka na lato (niestety nie było jaśniejszych)

post-2254-13658921629242_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.