constantin Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Witam. Dzisiejszy zakup:)Samuel Windsor buty nowe nieużywane cena 20 zł w SH:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 No i tym razem przepłaciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 :)No fakt przepłaciłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Kupujesz te buty w PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Tak, Toruniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Tak, Toruniu Jestem zaskoczony tym co tam znajdujesz. Jak trafisz cos nowego Lobb'a tak do 100pln to ja chetnie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Immune może przesadził (Buty są nowe w przeciwieństwie do tamtych CJ, ktore pokazałeś), ale faktycznie obuwie firmy Samuel Windsor to porażka. Abstrahując od jakości materiałów, ich wykończenie w środku wygląda, jakby ktoś przerwał w połowie pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Najdroższe buty jakie widzialem w SH kosztowały 50 zł, także jak coś Lobb'a znajdę i rozmiar będzie nie mój:) bez problemu odsprzedam:) buty dziś kupione nie są w tak idealnym stanie jak na zdęciach ( mają drobne plamki) pewnie długo leżakowały gdzieś, ale skóra jest jasna także w razie czego przyciemnie je i mam nadzieje bedzie w 100% ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Prędzej na Ziemię powrócą dinozaury, niż znajdziesz w dobrym stanie buty Lobb'a w polskim SH. Od C&J to jednak jeszcze bardzo długa droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 także jak coś Lobb'a znajdę i rozmiar będzie nie mój:) bez problemu odsprzedam:) Ok, nosze 43/44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Mam identyczne trzewiki SW - nawet do 100zł nie są złe jako woły robocze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 Ostatnie ebayowe Loake za jakieś 12 funtów z przesyłką. Niestety chyba i tak przepłaciłem bo okazało się, że są porysowane ciut bardziej niż myślałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2011 12 z przesyłką to ktoś prawie za darmo oddał Karczmarzu, czy to jest skóra lakierowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 12 z przesyłką to ktoś prawie za darmo oddał Karczmarzu, czy to jest skóra lakierowana? Lakierowana. A cena zalicytowana najniższa mozliwa, a nikt inny nie był zainteresowany, więc poszło niemal za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Kurczę, o szóstej rano kupiłeś kupon materiału. Z bułeczkami na śniadanie. Zazdroszczę. Smacznego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Poszedł pobiegać i wrócił z materiałem eye_lip - Piękna tkanina napisz coś więcej o gramaturze i tym jaka jest w dotyku (lejąca, sztywna, szorstka itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Tkanina ponad 400 gram, zwarta, bardzo przyjemna w dotyku - czuć, że wytrzyma sporo i nie będę miał z nią problemów, tak jak z nieszczęsną z Bielska, z której uszyłem spodnie i się rozwaliły po jednym dniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Poszedł pobiegać i wrócił z materiałem eye_lip - Piękna tkanina napisz coś więcej o gramaturze i tym jaka jest w dotyku (lejąca, sztywna, szorstka itp). Poszedł po poszetkę, a pod belą wrócił. A materiał rzeczywiście piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 400 gram - to się nazywa heavyweight worsted! Czy rozważałeś tkaniny Lesser's o podobnej gramaturze? Jeśli tak, co zdecydowało o Twoim wyborze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Oglądałem próbniki - wszystkie są świetne, a akurat materiał był w ramach barteru więc, lesser nie wchodził w grę, ze względu na cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamino Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Piękna sztuka! Sam szukam takiej szarości. Zamówię chyba coś u Zakiego... Z którego próbnika Harrisonów jest ten materiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Mój dzisiejszy nabytek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Koszula fajna, w tonacji zbliżona do dzisiejszej mojej http://onedayonetie.blogspot.com/2011/09/489-krawat-489-dzien-10911.html. Zamierzam ją nosić z jakimś krawatem, czy będziesz ją traktował sportowo. Czy ma w ogóle usztywniany kołnierzyk, choć ja np. czasami lubię złamać zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Fakt trochę zbliżona ale nie do końca, zdjęcie nie oddaje tej tonacji, pewnie przez lampę błyskową, tak naparwdę nie wiem czy będę ją nosił ponieważ jest za elegancka do mojego zawodu( pracuje w galerii sztuki:) kupiłem ją ponieważ jest w bardzo dobrym stanie no i Borrelli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi