woyakko Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 ich ksztalt bardzo mi sie podoba ale na zdjeciach lepiej moim zdaniem wyglada kolor. Alu juz podpastowalem sobie i troche juz bardziej jest po mojemu:) ze sznurowkami- super link:)dzieki Nie wiazalem tak specjalnie, po prostu inaczej nie umialem:) a krawat nie bedzie do oddania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 A to jeszcze jeden trik jak zrobić, żeby kokarda ładnie układała się poziomo:) http://www.ted.com/talks/lang/eng/terry ... shoes.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Woyakko mam pytanie. Miałem nadzieję, że zakup butów w tęgości G spowoduje, że przyszwa będzie mi się schodzić, ale widzę, że to chyba jednak nie rozwiąże tego problemu. To według Ciebie różnica pomiędzy F, a G leży w szerokości buta, jakbyś opisał tę różnicę ? Niestety to dwa niezależne parametry. G oznacza szerszy rozmiar od F ale tylko w wymiarze palców. W przypadku butów ze sklepu schodzenie się przyszwy zależy od modelu buta. A i w robionych na miarę kwestia ta jest często pomijana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 xkoziol - wydaję mi się że guzik jest zdecydowanie za wysoko chyba że to wina zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 xkoziol - wydaję mi się że guzik jest zdecydowanie za wysoko chyba że to wina zdjęcia. Masz moze na to jakas rade? Ja chyba w zadnej marynarce z wieszaka nie mam dobrze umiejscowionego guzika. Ps. Fajna marynarka, a w dobrej cenie grzech nie kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Koźle, napisz coś więcej o butach. Gdzie nabyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 xkoziol - wydaję mi się że guzik jest zdecydowanie za wysoko chyba że to wina zdjęcia. Moim zdaniem przy takim kroju marynarki guzik jest umiejscowiony poprawnie. Miałem bambusową marynarkę i sobie ją chwalę, była naprawdę fajna, choć trochę się gniecie pod płaszczami. @xkoziol - kiedy mi podprowadziłeś poszetkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Kasztanowe Paraboot Camus. Goodyear, podeszwa gumowa, brzozowy obcas z gumowym flekiem, szew na rancie (czy to jest szycie norweskie?) z lamówką. Kupione za 20% ceny bazowej W sam raz na jesień/zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Masz naprawde szczescie majac taka mala stope - b.fajne buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Lambert na przecenie - 79 zł Boggi Milano - 5 zł Hannes B Switzerland - 1,50 zł Krawat Lambert kupiłem, bo był podobny do jednego z CT i spodobał mi się nawet bardziej http://ctshirts.liquifire.com/ctshirts?source=url%5Bhttp://www.ctshirts.co.uk/ProImages/TW623BLU_ss11v1.tif%5D,name%5Bprod%5D&scale=size%5B1048x1048%5D&addprofile=url%5Bfile:profiles/sRGB.icc%5D,if%5B(%27image.colorspace%27%20ne%20%27RGB%27)%5D&removeprofile&blank=width%5Bprod.width%5D,height%5Bprod.height%5D,color%5Bblack%5D,name%5Balpha%5D&select=image%5Bprod%5D&composite=compose%5Breplacematte%5D,image%5Balpha%5D&scale=size%5B450%5D&sink=format%5Bjpg%5D,quality%5B80%5D&nocache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Benji - mnie również bardzo spodobał się ten krawat CT, ale jak chciałem go kupić, to już go nie było w ofercie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zerth Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Uff, ten "kwiatuszkowaty" - ciężki kaliber. Za to zielony krawat prezentuje się bardzo ciekawie. Zwłaszcza, że za grosze. Sam poluję od pewnego czasu na krawat w ciemnej zieleni, ale nie mogę znaleźć żadnego w odcieniu, który by mnie zadowalał (w rozsądnej cenie). Na przecenach w Wólczance/Lambercie nie udało mi się żadnego znaleźć, a liczyłem na to. Gratuluję zakupów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Te dwa po prawej pójdą do zwężenia do szerokości tego błękitnego. A może i węższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Hehehe, no drapieżna poszewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 Chyba rzadko spotykane krawaty w polskich sklepach, a i tak doczekały wyprzedaży. 2x jedwab+2x jedwab z wełną (60/40), Stenströms, RC Arkadia, a szedłem tylko na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 Witam, kupiłem dziś w SH takie buty:)http://www.pediwear.co.uk/crockett/products/366.php zapłaciłem 39 zł Moje są czarne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 wrzuć zdjęcia Pozdrawiam Marcelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 Od dawna marzyłem o tych butach Szczerze zazdroszczę szczęścia. Nie masz ochoty ich odsprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 Witam, kupiłem dziś w SH takie buty:)http://www.pediwear.co.uk/crockett/products/366.php zapłaciłem 39 zł Moje są czarne.. Uwierzę jak zobaczę. Oczywiście mówimy o butach w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 jw. + na nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 Przestań Kozioł zależy od przebiegu nie bądź taki obrzydliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 Przestań Kozioł zależy od przebiegu nie bądź taki obrzydliwy Mr. Vintage w sumie pisał kiedyś o specjalnych "mikrofalówkach" do sterylizacji butów To tak jakoś właśnie działa. Opowiadał mi człowiek "związany z branżą". W każdym razie ponoć wkrótce ma się w polskich SH pojawić dużo butów z UK, więc takich okazji będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 Witam, dla niedowiarków, właśnie załóżyłem buty i juz mam zdjęcia ( proszę wybaczyć ze bez skarpet, ale na nogach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 i jeszcze jedno:) buty oceniam na stan bardzo dobry, minimalne ślady użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 18 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2011 No cóż, zabiłeś mi ćwieka. Mógłbyś zrobić zdjęcie wewnętrznej części cholewki tych butów oraz podeszwy? Ciekawy jestem w jakim są stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi