Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

ich ksztalt bardzo mi sie podoba ale na zdjeciach lepiej moim zdaniem wyglada kolor. Alu juz podpastowalem sobie i troche juz bardziej jest po mojemu:)

ze sznurowkami- super link:)dzieki

Nie wiazalem tak specjalnie, po prostu inaczej nie umialem:)

a krawat nie bedzie do oddania:)

Woyakko mam pytanie. Miałem nadzieję, że zakup butów w tęgości G spowoduje, że przyszwa będzie mi się schodzić, ale widzę, że to chyba jednak nie rozwiąże tego problemu. To według Ciebie różnica pomiędzy F, a G leży w szerokości buta, jakbyś opisał tę różnicę ?

Niestety to dwa niezależne parametry. G oznacza szerszy rozmiar od F ale tylko w wymiarze palców.

W przypadku butów ze sklepu schodzenie się przyszwy zależy od modelu buta. A i w robionych na miarę kwestia ta jest często pomijana.

xkoziol - wydaję mi się że guzik jest zdecydowanie za wysoko :( chyba że to wina zdjęcia.

Masz moze na to jakas rade? Ja chyba w zadnej marynarce z wieszaka nie mam dobrze umiejscowionego guzika.

Ps. Fajna marynarka, a w dobrej cenie grzech nie kupic ;)

xkoziol - wydaję mi się że guzik jest zdecydowanie za wysoko :( chyba że to wina zdjęcia.

Moim zdaniem przy takim kroju marynarki guzik jest umiejscowiony poprawnie. Miałem bambusową marynarkę i sobie ją chwalę, była naprawdę fajna, choć trochę się gniecie pod płaszczami.

@xkoziol - kiedy mi podprowadziłeś poszetkę?

Dołączona grafika

Lambert na przecenie - 79 zł

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Boggi Milano - 5 zł

Dołączona grafika

Hannes B Switzerland - 1,50 zł

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Krawat Lambert kupiłem, bo był podobny do jednego z CT i spodobał mi się nawet bardziej

http://ctshirts.liquifire.com/ctshirts?source=url%5Bhttp://www.ctshirts.co.uk/ProImages/TW623BLU_ss11v1.tif%5D,name%5Bprod%5D&scale=size%5B1048x1048%5D&addprofile=url%5Bfile:profiles/sRGB.icc%5D,if%5B(%27image.colorspace%27%20ne%20%27RGB%27)%5D&removeprofile&blank=width%5Bprod.width%5D,height%5Bprod.height%5D,color%5Bblack%5D,name%5Balpha%5D&select=image%5Bprod%5D&composite=compose%5Breplacematte%5D,image%5Balpha%5D&scale=size%5B450%5D&sink=format%5Bjpg%5D,quality%5B80%5D&nocache

Uff, ten "kwiatuszkowaty" - ciężki kaliber. Za to zielony krawat prezentuje się bardzo ciekawie. Zwłaszcza, że za grosze. Sam poluję od pewnego czasu na krawat w ciemnej zieleni, ale nie mogę znaleźć żadnego w odcieniu, który by mnie zadowalał (w rozsądnej cenie). Na przecenach w Wólczance/Lambercie nie udało mi się żadnego znaleźć, a liczyłem na to. Gratuluję zakupów :).

Przestań Kozioł zależy od przebiegu nie bądź taki obrzydliwy :lol:

Mr. Vintage w sumie pisał kiedyś o specjalnych "mikrofalówkach" do sterylizacji butów :)
To tak jakoś właśnie działa. Opowiadał mi człowiek "związany z branżą". W każdym razie ponoć wkrótce ma się w polskich SH pojawić dużo butów z UK, więc takich okazji będzie więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.