+Immune+ Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Tylko kto lubi oglądać nowe buty. But to but, ten dobrej jakości charakteru nabiera dopiero z czasem. Poza tym jest po to, żeby go używać. Mam tylko jedną parę butów, które trzymam sobie w szafie i od czasu do czasu oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Tylko kto lubi oglądać nowe buty. But to but, ten dobrej jakości charakteru nabiera dopiero z czasem. Poza tym jest po to, żeby go używać. Mam tylko jedną parę butów, które trzymam sobie w szafie i od czasu do czasu oglądam. I do tego pewnie kilkadziesiąt par takich, które trzymasz sobie w szafie i nawet nie oglądasz, tylko wyjmujesz do czyszczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Oddawaj Pan! Są moje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Tutaj 2w1. Nowe Nunes Correa i nowe prawidła Bexley. Nunesy potwornie twarde, ale się mam nadzieję rozchodzą, bo wygodne. Paliłem się na te burgundowe broguesy, a teraz palę się jeszcze bardziej, świetnie wyglądają! Witam panowie, co sądzicie o takich bardziej casualowych w kolorze błękitu? pojechałem trochę z kolorami skarpetek.. a co tam jak szaleć to szaleć... cena śmieszna: 32 funciaki, (promocja w asosie uk) -trwałość ocenimy za parę miesięcy,... tygodni..? Fajne Pamiętaj, żeby przypominać innym, żeby: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Przyjechały dziś z ziemi włoskiej, w patynowanej zieleni się mieniąc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Cudo! Powodzenia w dobieraniu zestawów do tych butów (Niedługo sam stanę przed takim problemem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Filip świetne, podwójne monki są na mojej liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Na mojej też, chyba natępne będą Alfred Sargent jakieś, bo te AS które mam są nieziemsko wygodne i wspaniale wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Z podziękowaniami dla kolegi Immune Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Z podziękowaniami dla kolegi Immune Bardzo ładny, 100% w moim stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 @Caporegime Piękne buty. Zazdroszcze Wykonanie jak widać znakomite oraz bardzo ładny kształt kopyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 piękne golfy, Caporegime! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Bexley Stanford - wholecut (rozmiar UK 9,5, polskie 44), świetnie leżą, bardzo dobrze spasował mi rozmiar, skóra nieco za miękka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Dzięki nieocenionej pomocy kolegi Immune mam przyjemność zaprezentować Wiedenki Sutor Mantellassi w przepięknym kolorze Cognac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maliboo Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 @meqoq, Buty są śliczne, można wiedzieć jaki to model, gdzie można takie dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 @meqoq, Buty są śliczne, można wiedzieć jaki to model, gdzie można takie dostać? Akcja Włoszczyzna II, poza tym niedostępne lub prawie niedostępne. Model to chyba Vitello, po szczegóły odsyłam do Immune. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 meqoq - są piękne, choć zawsze wydawało mi się że koniakowy kolor jest ciemniejszy i bliżej mu do oxblood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 @meqoq, Buty są śliczne, można wiedzieć jaki to model, gdzie można takie dostać? 1) Linia MTO "Patrimonio" - but nie ma żadnych oznaczeń, bo wyprodukowano jedynie 30 sztuk na świat w każdym z 3 dostępnych kolorów. 2) Nie można. meqoq - są piękne, choć zawsze wydawało mi się że koniakowy kolor jest ciemniejszy i bliżej mu do oxbloodMówisz o kolorze bordeaux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Miał być w zamyśle na Służewiec, a wyszło bardziej jak na polowanie. Będę przynajmniej miał co zakładać do tweedowej marynarki na jesieni. 90% Wełna, 10% Bawełna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Miał być w zamyśle na Służewiec, a wyszło bardziej jak na polowanie. Będę przynajmniej miał co zakładać do tweedowej marynarki na jesieni. 90% Wełna, 10% Bawełna. Świetny. Gdzie nabyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Świetny. Gdzie nabyłeś?Metzengen pod Stuttgartem w gigantycznym outlecie Hugo Boss'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 @ Immune @ Zaki @ wszyscy Szukam much z motywem konskim, wiec jak cos gdzies zauwazycie, to dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Ciemnobrązowe SM. Z podziękowaniem dla nieocenionego +Immune+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Wy mu tak nie dziękujcie na forum tylko dobrą flaszkę postawcie Buciki pierwyj sort A ja takie cosik nabyłem za śmieszne pieniądze: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 @ Immune @ Zaki @ wszyscy Szukam much z motywem konskim, wiec jak cos gdzies zauwazycie, to dajcie znac Muchę znalazłem np. taką (niestety pre-tied): http://equismenswear.co.uk/product/bow- ... rse-racing cały sklep też wygląda ciekawie ze względu na tematyczność albo tu: http://www.cdrigden.com/men/index.cfm?a ... alleryID=9 tylko te ceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi