TomekB Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Kapitan Sz - Ebay, Ebay, Ebay. Takie rzeczy można trafić: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/243-nowe-nabytki/page-84#entry68663 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Myślisz że szukam tych butów od tygodnia? Przeglądam wszystkie możliwe witryny ebay od włoskiej, niemieckiej, austryjackiej po brytyjską i znalezienie takich butów w tym budżecie w dodatku w rozmiarze 46 lub 12 to nie taka łatwa sprawa Najbardziej moim gustom spasowały te buty: Niestety cena ponad dwukrotnie przekracza mój budżet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 w tej cenie masz Grenson Ellery, tylko trzeba poszukać w brytyjskich sklepach + promo code. kilka miesięcy temu był ten model w allsole.com za 80GBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 xkoziol, źle wrzuciłeś, to nie temat "nowe nabytki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 Dzięki za informacje, no nic będę szukał, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 Kapitanie, tu są ładne niebieskie monki rozmiar 45 za 300 zł: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/duttipl/pl/30220004/678577/The%2BLimited%2BEdition%2BMen Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Szkoda że nie ma w ciemnej skórze... Może zamówię by zobaczyć jak są wykonane, moje single monki z MD całkiem nieźle się nosi.Jakby ktoś chciał oszczędzić na 2 parach butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 xkoziol te trampki wyżej chyba to przebiły Loake Canon w promocji (709zł, a nawet 659 z kuponem rabatowym) jakby był ktoś zainteresowany - link.Zaskoczyło mnie że na Polskiej stronie zolando dostępne są tylko 3 czy 4 modele monków, a na ich niemieckiej stronie już jest parę ciekawych modeli, ale także sporo potworków.Ciekawa kolorystyka, Oliver Sweeney: Osobiście ten but przypadł mi do gustu (George's): A mojemu portfelowi ten model, niestety nie ma mojego rozmiaru. Orientuje się ktoś gdzie można dostać ich (Cerbero) buty? Wyglądają na całkiem solidne a w tej cenie ~100€ chyba nie znajdę nic ciekawszego, a może mają w ofercie modele nie tylko zamszowe.Zaciekawił mnie także ten model, z powodu zagięcia podeszwy i naszycia jej na bok buta. Pierwszy raz spotakłem się z takim monkiem.Na koniec jeszcze pytanko, czy ktoś się orientuje o jakość wykonania butów marki Lloyd? Widziałem że mają w ofercie parę monków na skórzanej podeszwie ale nie miałem z tą marką wcześniej styczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Na ebay'u pojawiły się ręcznie robione monki Laszlo Vass z Budapesztu. (Link 1 & 2)Całkiem całkiem to wygląda, w dodatku (Made to Order), poza zaporową ceną Edit: Przepraszam że post pod postem, prosiłbym moderatora o połączenie ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Nie tyle pojawiły się co są, bo ten sprzedawca ma je wystawione od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 W takim razie przepraszam za spam. Musiałem trafić na moment między aukcjami. Będę za 2-3 tygodnie w Budapeszcie właśnie i ciekaw jestem czy jeszcze jakieś inne węgierskie firmy robią dobre jakościowo obuwie? Znacie może jakieś sklepy w tym mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Poszukaj w Przewodniku, nawet ostatnio był link do wpisu z któregoś bloga właśnie o sklepach z porządnymi butami w Budapeszcie. Zazdroszczę wizyty, co tu kryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Dokładnie tu: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/744-budapeszt-buty-i-nie-tylko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_Poznan Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Witam wszystkich wielbicieli monków. Mam pytanie - od pewnego czasu szukam czarnych zamszowych monków. I nie mogę znaleźć. Jakieś pomysły gdzie mogę szukać? Pozdrawiam, T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 http://meermin.es/ficha_articulo.php?id=2344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_Poznan Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 http://meermin.es/ficha_articulo.php?id=2344 Dzięki! A coś że tak powiem one step higher - żeby posłużyły dłużej. Chyba że M spełnia te oczekiwania (nie znam, nie mam). Pozdrawiam, T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 http://www.crockettandjones.com/Product/Lowndes-Black-Suede#.UfbNRY09Ke0 A tak przy okazji dlaczego czarny zamsz? Moim zdaniem pomysł dziwniejszy od czarnego SC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_Poznan Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Bo takich mi jeszcze brakuje T. P.S. SC - a co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Bo takich mi jeszcze brakuje T. P.S. SC - a co to takiego? https://www.google.pl/search?q=shel+corfdovan&oq=shel+corfdovan&aqs=chrome.0.69i57j0l3.3939j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=shell+cordovan&spell=1&sa=X&ei=R9b2UYfvCsvCtAbfsIHAAQ&ved=0CCkQvwUoAA&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49967636%2Cd.Yms%2Cpv.xjs.s.en_US.9jgl75mduIg.O&fp=8498e4af1174c16f&biw=1680&bih=925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_Poznan Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 A tom sierotka Dzięki Mr Greenberg. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Z przymróżeniem oka, coś z nowej, damskiej kolekcji Massimo Dutti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 A robią r. 47? Od dawna szukam brązowych monków z trzema paskami… w tym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Monki z trzema paskami.. kiepski pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 31 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2013 @vcore, nie idź tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Sz Napisano 31 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2013 Czy tylko ja dojrzałem ironię w tej wypowiedzi? Świeże na allegro:Zna ktoś markę Partenope? Z tego co widzę rozmiary tylko do 45 i nie wiem czy z moją stopą bym się zmieścił. Podobno ręczna robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi