Koval Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Czy ta koszula w kropki jest granatowa czy czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Czy ta koszula w kropki jest granatowa czy czarna? Koszula w kropki jest czarna,spodnie w rzeczywistosci sa troche mniej rażace,bardziej musztardowe niz zolte...jakies takie meskie te stylizacje wydaja sie na tych zdjeciach po tym jak obcielam sobie glowe ,(zwlaszcza pierwsza );...na swoje usprawiedliwienie mam to,ze moim zamiarem bylo pokazanie samych koszul ,na obu zdjeciach mam spodnie typu szwedy i wysoki obcas...staram sie nie przebierac za faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Zapewniam, że nie wziąłbym Cię za mężczyznę, więc usprawiedliwienia nie są konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Dotarły! chwale się 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Ładne, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Ostatnio zakupiłam koszulę o kroju bardzo podobnym do koszuli z pierwszego zdjęcia Joanny - różnica polega na tym, że moja jest w kolorze niebieskim. Zakupiona w H&M za nieduże pieniądzę. Ujme to tak...nosiłam koszule z h&m,reserved,sisley,zara...teraz zamawiam tylko z TM Lewin ...nie ma porownania(kroj,sklad i to ze po kilku praniach nic sie z nimi nie dzieje) i nie przekonuje mnie to,ze za jedna TML moglabym miec 3 inne za duzo mniejsze pieniadze...nie widze nic zlego w noszeniu koszul z h&m jednak w tej chwili na nowe koszule z h&m,sisley,zary cze reserved miejsca w mojej szafie juz nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Ach te Carminy Czy mogę prosić o bliższe info na ich temat: model, kopyto? Czy to nie przypadkiem Lluch 70? Pozdrawiam i życzę by wkrótce stały się "kapciami" jak dla mojej żony - w sensie dopasowania i wygody ich noszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Model 1367b,Lluch 60...ale zeby tym czarnym nie bylo smutno to niebawem dołączy do nich model 1515 Lluch 70...ach te Carminy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 bardzo, naprawdę bardzo stylowe butyWymagają jednak szacunku w kwestii doboru garderoby.Nie żebym patrzył okiem fotografa modowego ale ciekawy jestem końcowej stylizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Jak wy robicie zdjęcia swoich butów na sobie...?!!!!jestem pełna podziwu bo ja chyba się tego nie nauczę ...Carminy...pierwszy raz wyszły ....i nawet się nie obraziły , że dziś były częścią dość luźnej stylizacji.... znacznie lepiej poczują się w towarzystwie eleganckich spodni na kant i oficjalnej "góry" ale to następnym razem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Proszę wybaczyć skromną opinię, ale jakoś wytarta koszula jeansowa mi nie pasuje do tych spodni i butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Proszę wybaczyć skromną opinię, ale jakoś wytarta koszula jeansowa mi nie pasuje do tych spodni i butów. Nie wybaczam !!! a nawet się obrażam oczywiście żartuję,jesteśmy dorośli więc zdaje sobie sprawę, że moja ulubiona jeansowa koszula ( najulubieńsza z wszystkich jeansowych może się komuś nie podobać ...Szanuje Pana opinie. Zdarzyło mi sie już wcześniej połączyć ją z z pozoru niepasującymi do niej rzeczami a dokładniej- z tiulową spódnicą w szampańskim kolorze i szpilkami ...i dobrze się w tym połączeniu czułam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Jak wy robicie zdjęcia swoich butów na sobie...?!!!!jestem pełna podziwu bo ja chyba się tego nie nauczę ...Carminy...pierwszy raz wyszły P1012164.JPGP1012162.JPGP1012163.JPG....i nawet się nie obraziły , że dziś były częścią dość luźnej stylizacjiP1012160.JPG.... znacznie lepiej poczują się w towarzystwie eleganckich spodni na kant i oficjalnej "góry" ale to następnym razem. Zaraz pewnie ktoś napisze że przyszwa się nie schodzi Ładne buty, nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Model 1367b,Lluch 60...ale zeby tym czarnym nie bylo smutno to niebawem dołączy do nich model 1515 Lluch 70...ach te Carminy.Pozdrawiam Dziękuję za info i proszę o kolejną sesję fotograficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Całkiem fajnie wygląda ten dżins z dzwonami, kupuję to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Tadam!!! dotarły i chyba kocham je bardziej niż czarne Carminy....niestety jeszcze nie moge się nimi nacieszyc w 100 % .Na pierwszy rzut oka wydają się idealne ....ale nie są. W porównaniu do moich pierwszych butów Carminy te są mało starannie wykonane. Wstarczył jeden mail do Carminy z sugestią , że nie do końca jestem z nich zadowolona i zaproponowano mi wymianę , koszt wysyłki po ich stronie. Pochwalę się jeszcze raz jak dotrze do mnie nowa "idealna" para ..tak te kocham bardziej niż czarne ale nie mówcie czarnym 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Pierwsze Carminy, drugie Carminy. Wpadłaś po uszy Teraz już 'z górki' - torebka do butów, pasek do torebki, zegarek (pasek) do wszystkich dodatków i właściwie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Zdradzisz, co konkretnie było nie tak z tą parą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 z tymi Carminami to przepadłam faktycznie.Stylistyka tych butów mi odpowiada ...czekam az na patine i shoepassion pojawią sie damskie buciki wtedy moze zdradzę Carminę... co z tą parą było nie tak ....fachowcem nie jestem wiec nie wiem jak to cos nazwac,załaczam fotki ale zaznaczam , że zdjecia wyolbrzymią te wady....moi współpracownicy nie zwrócili na nie uwagi, gdy otworzyłam przesyłkę......nie wydziwiam prawda? czy moze jednak wyolbrzymiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Bez jaj, uszkodzenia fabryczne, bardzo brzydkie; trzeba wymienić. Sugeruję, aby poprosić firmę (sklep) o staranne obejrzenie pary na wymianę przed wysłaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Jak dla mnie to niezła lipa. Buty za taką kasę a tu takie jaja. Dobrze, że chociaż wymiana za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 już w pierwszym mailu zapewniono mnie , że kolejna para przed wysyłką bedzie dokładnie sprawdzona chce zaznaczyć , że czarne Carminy są bez zarzutu wiec tym bardziej zaskoczona jestem tym , jaka przepasc dzieli oba modele które u nich zamówiłam, jezeli chodzi o ich wykonanie o tym jak bedzie wygladac nowa para nie omieszkam poinformowac na forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Dziękuję za zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Jak dla mnie to niezła lipa. Buty za taką kasę a tu takie jaja. Dobrze, że chociaż wymiana za free. tzn. jakie jaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi