Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta koszula w kropki jest granatowa czy czarna?

Koszula w kropki jest czarna,spodnie w rzeczywistosci sa troche mniej rażace,bardziej musztardowe niz zolte...jakies takie meskie te stylizacje wydaja sie na tych zdjeciach po tym jak obcielam sobie glowe ,(zwlaszcza pierwsza );...na swoje usprawiedliwienie mam to,ze moim zamiarem bylo pokazanie samych koszul ,na obu zdjeciach mam spodnie typu szwedy i wysoki obcas...staram sie nie przebierac za faceta :)

Opublikowano

Ostatnio zakupiłam koszulę o kroju bardzo podobnym do koszuli z pierwszego zdjęcia Joanny - różnica polega na tym, że moja jest w kolorze niebieskim. Zakupiona w H&M za nieduże pieniądzę.

Ujme to tak...nosiłam koszule z h&m,reserved,sisley,zara...teraz zamawiam tylko z TM Lewin ...nie ma porownania(kroj,sklad i to ze po kilku praniach nic sie z nimi nie dzieje) i nie przekonuje mnie to,ze za jedna TML moglabym miec 3 inne za duzo mniejsze pieniadze...nie widze nic zlego w noszeniu koszul z h&m jednak w tej chwili na nowe koszule z h&m,sisley,zary cze reserved miejsca w mojej szafie juz nie ma;)

Opublikowano

Ach te Carminy :-P

Czy mogę prosić o bliższe info na ich temat: model, kopyto? Czy to nie przypadkiem Lluch 70?

Pozdrawiam i życzę by wkrótce stały się "kapciami" jak dla mojej żony - w sensie dopasowania i wygody ich noszenia :-P

Opublikowano

Jak wy robicie zdjęcia swoich butów na sobie...?!!!!jestem pełna podziwu bo ja chyba się tego nie nauczę ;) ...Carminy...pierwszy raz wyszły ;)post-5324-0-95940700-1399483976_thumb.jppost-5324-0-93513400-1399484067_thumb.jppost-5324-0-18483000-1399484158_thumb.jp....i nawet się nie obraziły , że dziś były częścią dość luźnej stylizacjipost-5324-0-31769800-1399484254_thumb.jp....

znacznie lepiej poczują się w towarzystwie eleganckich spodni na kant i oficjalnej "góry" ale to następnym razem.

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Proszę wybaczyć skromną opinię, ale jakoś wytarta koszula jeansowa mi nie pasuje do tych spodni i butów.

Nie wybaczam !!!  a nawet się obrażam ;) oczywiście żartuję,jesteśmy dorośli więc zdaje sobie sprawę, że moja ulubiona jeansowa koszula (  najulubieńsza z wszystkich  jeansowych ;) może się komuś nie podobać ...Szanuje Pana opinie.

Zdarzyło mi sie już wcześniej połączyć ją z z pozoru niepasującymi do niej  rzeczami a dokładniej- z tiulową spódnicą w szampańskim kolorze i szpilkami ...i dobrze się w tym połączeniu czułam. Pozdrawiam

Opublikowano

Jak wy robicie zdjęcia swoich butów na sobie...?!!!!jestem pełna podziwu bo ja chyba się tego nie nauczę ;) ...Carminy...pierwszy raz wyszły ;)attachicon.gifP1012164.JPGattachicon.gifP1012162.JPGattachicon.gifP1012163.JPG....i nawet się nie obraziły , że dziś były częścią dość luźnej stylizacjiattachicon.gifP1012160.JPG....

znacznie lepiej poczują się w towarzystwie eleganckich spodni na kant i oficjalnej "góry" ale to następnym razem.

Zaraz pewnie ktoś napisze że przyszwa się nie schodzi ;)

Ładne buty, nie ma to tamto :)

Opublikowano

Model 1367b,Lluch 60...ale zeby tym czarnym nie bylo smutno to niebawem dołączy do nich model 1515 Lluch 70...ach te Carminy.Pozdrawiam

Dziękuję za info i proszę o kolejną sesję fotograficzną :-P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tadam!!! dotarły i chyba kocham je bardziej niż czarne Carminypost-5324-0-11944500-1401206112_thumb.jppost-5324-0-87869100-1401206159_thumb.jp....niestety jeszcze nie moge się nimi nacieszyc w 100 % .Na pierwszy rzut oka wydają się idealne ....ale nie są. W porównaniu do moich pierwszych butów Carminy te są mało starannie wykonane. Wstarczył jeden mail do Carminy z sugestią , że nie do końca jestem z nich zadowolona i zaproponowano mi wymianę , koszt wysyłki po ich stronie.

Pochwalę się jeszcze raz jak dotrze do mnie nowa "idealna" para ;)

..tak te kocham bardziej niż czarne ale nie mówcie czarnym ;)

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano

z tymi Carminami to przepadłam faktycznie.Stylistyka tych butów mi odpowiada ...czekam az na patine i shoepassion pojawią sie damskie buciki wtedy moze zdradzę Carminę...

co z tą parą było nie tak ....fachowcem nie jestem wiec nie wiem jak to cos nazwac,załaczam fotki ale zaznaczam , że zdjecia wyolbrzymią te wady....moi współpracownicy nie zwrócili na nie uwagi, gdy otworzyłam przesyłkę..post-5324-0-12228200-1401209616_thumb.jppost-5324-0-50643100-1401209665_thumb.jppost-5324-0-77027500-1401209709_thumb.jp....nie wydziwiam prawda? czy moze jednak wyolbrzymiam?

Opublikowano

już w pierwszym mailu zapewniono mnie , że kolejna para przed wysyłką bedzie dokładnie sprawdzona

chce zaznaczyć , że czarne Carminy są bez zarzutu wiec tym bardziej zaskoczona jestem tym ,  jaka przepasc dzieli oba modele które u nich zamówiłam, jezeli chodzi o ich wykonanie

o tym jak bedzie wygladac nowa para nie omieszkam poinformowac na forum

pozdrawiam