Misza Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 http://mygentlelook.blogspot.com/2014/01/tweed-off-duty.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Mmm, dziękuję. I jakie opinie panów i pań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Ja zadam kluczowe pytanie przy szyciu miarowym, jak się nosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Dziękuję, prawie non stop:) to mój ulubiony zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Bardzo wdzięczny kolor wełny. Zamówienie bardzo udane, nie mniej jednak wydaje mi się, że dużo lepiej wyglądasz mimo wszystko w marynarkach, których poły zapinane są wyżej. Nie myślałaś o zamówieniu marynarki zapinanej na 3 guziki? Moim zdaniem, paradoksalnie, najlepiej leży na Tobie marynarka RL, którą prezentujesz na blogu. Fantastyczna jest również sukienka w delikatną kratkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Moim zdaniem te spodenki w ogóle nie grają z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Moim zdaniem te spodenki w ogóle nie grają z resztą. niekoniecznie klasyczne? Jeden zasadniczy minus - nie mają kantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Krótkie spodenki c`mon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Bardzo wdzięczny kolor wełny. Zamówienie bardzo udane, nie mniej jednak wydaje mi się, że dużo lepiej wyglądasz mimo wszystko w marynarkach, których poły zapinane są wyżej. Nie myślałaś o zamówieniu marynarki zapinanej na 3 guziki? Moim zdaniem, paradoksalnie, najlepiej leży na Tobie marynarka RL, którą prezentujesz na blogu. Fantastyczna jest również sukienka w delikatną kratkę. będzie niedługo więcej sukienek na blogu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 niekoniecznie klasyczne? Jeden zasadniczy minus - nie mają kantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Moim zdaniem, paradoksalnie, najlepiej leży na Tobie marynarka RL, którą prezentujesz na blogu. Tak, zgadzam się, świetnie leży i dobrze się nosi. Czemu paradoksalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Na pierwszym zdjeciu prawy rekaw nieladnie wyglada. Jest to wynik albo zle wstawionego rekawa ( zly obrot ), albo wyprostowania sie(tez sie zdarza, gdy ktos zaczyna biegac:) ) Jest jeszcze jedna: do zdjecia modelka ustawila sie krzywo:) Watpie by pierwsza opcja miala tu miejsce, wiec stawiam na druga lub po prostu trzecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Szyjemy na miarę, żeby wyglądać lepiej niż w konfekcyjnych ubraniach, przynajmniej większości z nich. Pogadaj z Sebastianem, może powinniście poeksperymentować z innynm krojem. Podobają mi się Twoje żakiety, ale ramiona i okolice biustu (marszczący się nadmiar materiału pomiędzy pachwiną a piersią) to słabe punkty Twoich marynarek z tej pracowni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Pacha nie pachwina:) Pachwina jest nieco nizej:) A co do nadmiaru materialu: nie jest zle, umowmy sie, biust tutaj jest dosc mocno widoczny, co powoduje problemy (wizualno estetyczne) z zaszewkami ( jak w koszulach) by uwypuklic i ladnie ubrac biust. Tak jak podejrzewam, modelka dziwnie sie ustawila co ma wplyw wlasnie na rekaw i przod klatki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Gratuluję kolejnego zamówienia. Zazdroszczę tweedu. Całość mi się podoba. Wydaje mi się, że jeszcze lepiej wyglądałabyś w tej marynarce zapiętej na oba guziki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Tak tez ladnie wyglada:) A material super. Fantastyczny kolor. Swietnie by sie komponowal z moimi rozowymi spodniami... Gdzie nabylas material? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Tak, zgadza się, "pacha". Nie wiem dlaczego napisałem "pachwina". Obejrzałem zdjęcia na blogu i wydaje mi się, że to po prostu kwestia zbyt dużego wytaliowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Tak tez ladnie wyglada:) A material super. Fantastyczny kolor. Swietnie by sie komponowal z moimi rozowymi spodniami... Gdzie nabylas material? Jest o tym w tekście na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Jest o tym w tekście na blogu. A czy ktoś wie, kto jest producentem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Wszedlem na blog dopiero teraz. Juz wszystko jasne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 @adwa - odlot z tą pachą tkanina Harris Tweed zakupiona w sklepie internetowym Klan&Son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 O rany, panowie strach się pokazać, rozkaładacie wszystko na czynniki pierwsze Zestaw bardzo mi się podoba, powtórzę że jest z pięknej tkaniny i kolor ma cudny. Długość spodenek jest dobrze dobrana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Damskie szorty fajne są latem, ale u lasek z długimi nogami, szczupłymi udami i płaskim tyłkiem... Grube szorty na sezon jesień/zima w PL z tweedu w połączeniu z klasyczną, krótką marynarką żakietową i z szalikiem wokół szyi wywołują u mnie mieszane uczucia. Wywołują u mnie skojarzenia z Pitti Uomo i próbami łączenia trochę "na siłę" szortów z marynarkami przez facetów i to raczej w sezonie letnim. Mało komu jednak ta sztuka wychodzi na plus. http://forum.butwbutonierce.pl/topic/963-szorty-z-marynarką/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 @Katarzyna Pander-Liszka: dzięki za słowa otuchy. Nie, tu nie ma lekko. Panowie juz niejedno widzieli. Co nie zmienia faktu, że gdy nie bierze się pewnych wypowiedzi osobiście można się wiele nauczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Szyjemy na miarę, żeby wyglądać lepiej niż w konfekcyjnych ubraniach, przynajmniej większości z nich. Pogadaj z Sebastianem, może powinniście poeksperymentować z innynm krojem. Podobają mi się Twoje żakiety, ale ramiona i okolice biustu (marszczący się nadmiar materiału pomiędzy pachwiną a piersią) to słabe punkty Twoich marynarek z tej pracowni. Tak to prawda, że marynarka Ralpha, którą prezentuję tu: http://www.mygentlelook.blogspot.com/2013/10/sukienka-biznesowa-od-iwony-kutnik.html, jest idealna dla mojej figury - takie mam odczucie. Nalegałam początkowo, by pan Sebastian szył dla mnie marynarki o kroju "męskim". Dziś - po roku pracy nad swoim stylem i wizerunkiem - wiem, że nie do końca był to dobry pomysł. Nieco inne kroje są dla mnie odpowiednie. Jednocześnie muszę podkreślić, że gdyby nie ta roczna przygoda z kobiecym bespoke i liczne rozmowy z Panem Sebastianem i Panią Ewą, których pozdrawiam, nie potrafiłabym docenić marynarki RL, którą znalazłam w jednej z sieciówek. Będę jeszcze eksperymentować z niejednym krojem, to pewne:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi