Zbyt Napisano 28 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2023 Torba podróżna skórzana Warszawa Praga-Południe • OLX.pl Skóra chyba nie do odratowania, ale ten zamek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 22 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2023 Ktoś może kojarzy markę Braun Büffel? Takie coś kupiłem na Zalando Lounge za 600 zł Leather travel bag Braun Buffel Brown in Leather - 30332409 (vestiairecollective.com) Pytanie co to może być warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 28 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2023 https://jameshawk.pl/akcesoria-podrozne/suit-weekender/ poleci ktoś jakąś alternatywę? Podoba mi się pomysł, tylko wykonanie średnio. W sensie ten materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2023 Ktoś może kojarzy markę Braun Büffel? Takie coś kupiłem na Zalando Lounge za 600 zł Leather travel bag Braun Buffel Brown in Leather - 30332409 (vestiairecollective.com) Pytanie co to może być warte? Skoro sprzedali ją za 600 zł i jeszcze na tym zarobili to warta jest pewnie dużo mniej niż 600 zł, ale jak już kupiłeś i Ci się podoba to po co to zozkminiać? Niech służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2023 @pablocito - zrobiłeś mi wieczór tą urzekającą teorią ekonomiczną... @tryhp3 - nosiłbym 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2023 @pablocito Torba użyta już parę razy. Szukałem czegoś niewielkiego ale pakownego (czyli takiego klocka jak kupiłem). Do tego raczej bez twardej konstrukcji, żeby dała się łatwo wepchać w inne pakunki jak nie jest pełna. Nie za miliony. Porównałem jeszcze z Vistualami i innymi dostępnymi lokalnie oraz SuSu z Otrium (swoją drogą wyroby skórzane z SuSu są z podłej skóry). Ta Braun Büffel miała nieco grubszą skórę i wszystkie zamki YKK (konkurencja no name). Do tego doszukałem się w torbie kuponów na dożywotnią naprawę (o ile rozumie niemiecki) więc ją zostawiłem (chociaż pewnie i tak nie wyślę jej do Niemiec). Jedyny minus to szmaciany pasek który jest reklamą, ale zapewne w ofercie za miliony mają porządny ze skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2023 Czyli jak mówiłem: nie rozkminiać - nosić. Pytanie po zakupie może tylko przyprawić o frustrację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2023 Pytałem po zakupie, ponieważ torbę kupiłem nieco przypadkowo i zawsze można było zwrócić. Kupiłem nieco przypadkowo, ponieważ po prostu kończyła się kampania w Zalando i nie było dużo czasu na rozkminę a torba wydawała się spełniać moje wymagania. Szukałem od dłuższego czasu tego typu torby, ponieważ chciałem wymienić starą szmacianą, ale nie na siłę. Marka Braun Büffel specjalizuje się bardziej w torebkach więc drążyłem temat. Ale już nie spamuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek06 Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec Poszukuję torby weekendowej w kolorze ciemny braz. Rozważam Barona i Sartolane. Z tej drugiej marki mam aktówkę i jestem zadowolony. Czy polecicie może coś lepszego w tym przedziale cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec W tym przedziale ciężko, to bardzo fajne produkty w swojej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek06 Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec @eye_lipa która wg Ciebie ma lepszą skórę? Czy ktoś nosił torbę Sartolane na ramię? Ja mam tą szersza torbę codzienna i z racji, ze mocowanie jest niesymetryczne, noszenie jej na ramieniu nie jest wygidne. A jak to wygląda w torbie weekendowej? Na zdjęciach nie widze w jaki sposób mocują pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec Myślę że są zbliżone, Baron korzysta z Artigiano del Cuio a Sartolane nie wiem ale na foto wygląda na bardzo podobną (a obie są naturalne i będą się ładnie patynować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi