suede Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 5 minut temu, JakubAnderwald napisał: Tylko trzeba uważać na temperaturę prania - niby deklarują 40 stopni, ale wtedy strasznie się kurczą, ja piorę w 20. Swoje pary piorę w 40 stopniach i nie zauważyłem problemu ze skurczeniem. Zakupione w patine.pl jako VICCEL / CELCHUK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Mi aż kiedyś patine oddało kasę za skarpetki które mocno się skurczyły po praniu. Może moja pralka oszukuje na temperaturze Wysłane z mojego Pixel 9 Pro XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Jest w tym jakiś element losowości - niektóre się kurczą, inne nie. Nie ma reguły. Przy tych kurczących się to efekt jest taki, jakby traciły wszelkie cechy rozciągliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s W dniu 2.05.2025 o 21:45, JakubAnderwald napisał: Znowu promocja Celchuk -40%.Kod may40 Mógłbyś podlinkować link na który wchodzi kod? Tez mam kilka ich par z Patine, piorę je tylko w 40 stopniach i zero problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Na stronie celchuk wpisujesz podany kod i zniżka się nalicza. Proszę https://celchuk.com/Wysłane z mojego Pixel 9 Pro XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi