Pan Janusz Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Nie ważne jak dobry w czymś jesteś, zawsze gdzieś w Azji jest dzieciak, który robi to lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Ufff... pierwsze koty za płoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2012 Coraz więcej luster na ulicach Fajnie Tu ktoś macha, ale ciężko mu spojrzeć w oczy. Ciekawe czy się da http://adenium2011.blog.fc2.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 ... kto jest najpiękniejszy na świecie? http://www.saphir.com.tw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Po południu kolega się bawił o podesłał fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 c.d. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Po południu kolega się bawił o podesłał fotki [attachment=2]P1010746.jpg[/attachment] [attachment=1]P1010750.jpg[/attachment] [attachment=0]P1010754.jpg[/attachment][/quot Ile poświęciłeś czasu, żeby być "najpiekniejszym":)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Nie moje, ale podpytam i dam znać EDIT: Już wiem - 10 minut kiedy lustro już wcześniej było robione. 20 minut od podstaw, kiedy zjedzie wszystko renomatem. Zaraz podrzucę jeszcze kilka fotek, bo widzę, że zleciał kolejny mail z załącznikami - pozmniejszam tylko, bo za duże wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Mam problem z lustrem, mianowicie nie udaje mi się osiągnąc lustra na moich broguesach, na ażurze. O ile po bokach od ażuru bez problemu robi się całkiem ładne lustro (odbija tarczę zegarka), o tyle sam przód z ażurem wciąż się nie poddaje. Ma ktoś pomysły czemu tak się dzieje? Pozdrawiam, Whale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2012 Zapewne za dużo wody. Zamiast maczania w wodzie, proponuję kłaść co jakiś czas na szmatcę kostkę lodu na kilka sekund. To pozwala na bardziej precyzyjne dawkowanie wilgoci. W moim przypadku podobny problem został rozwiązany wlaśnie w ten sposób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Wyszło odwrotnie, dałem więcej wody i lustro się pojawiło, trzeba jednak najpierw zrobić kilka warst bez wody, żeby woda mieszała się z woskiem a nie wsiąkała do buta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Ciężko jest zrobić zdjęcie lustra, przynajmniej nie na moje zdolności jest to zadanie, by samo zdjęcie ładnie wyszło. No ale jakiś tam efekt widać Podwyższam stawkę do rozpoznawania koloru krawata i koszuli (no dobra, t-shirta w tym wypadku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Nawet obraz na ścianie widać ... czy to TV ... a może okno ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 No przecież widać zamazany pudrem pieprzyk koło kącika ust Beaty Chmielowskiej A na serio to nie mam pojęcia co to jest Może odpowiednio wyszlifowana pasta stanowi bramę do równoległego, czarnego wymiaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2012 O kurczę to mamy zagadkę rodem z Archiwum X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierre Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Przepraszam za jakość zdjęcia, nie miałem pod ręką aparatu, światło też słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 No cóż, pierwsze tygodnie na forum. Wybaczamy . Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Zawziąłem się i w końcu mi to lustro wyszło. Tak po prawdzie to chyba trochę oszukiwałem, bo zrobiłem je na samym kremie od Saphira bez pasty i wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 To już prawdopodobnie jest mirror shine:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 To już prawdopodobnie jest mirror shine:)w całości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Bez kombinowania i ciągłego ulepszania nie ma mowy o jakiejś radości z życia. Ostatnio po zastanowieniu się nad procesem tworzenia lustra uznałem, że bez sensu stosujemy zimną wodę (co większe hardcory nawet taką prosto z lodówki), skoro długie i namiętne polerowanie służy do rozgrzania pasty. Efekt - używając bardzo ciepłej wody lustro powstało o wiele szybciej i łatwiej. Zimna woda nadaje się jedynie na sam koniec, kiedy już po utworzeniu lustra przeciera się nawilżoną szmatką całość, aby usunąć drobne nadmiary i ostatecznie nadać wygląd butom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 Bez kombinowania i ciągłego ulepszania nie ma mowy o jakiejś radości z życia. Ostatnio po zastanowieniu się nad procesem tworzenia lustra uznałem, że bez sensu stosujemy zimną wodę (co większe hardcory nawet taką prosto z lodówki), skoro długie i namiętne polerowanie służy do rozgrzania pasty. Efekt - używając bardzo ciepłej wody lustro powstało o wiele szybciej i łatwiej. Zimna woda nadaje się jedynie na sam koniec, kiedy już po utworzeniu lustra przeciera się nawilżoną szmatką całość, aby usunąć drobne nadmiary i ostatecznie nadać wygląd butom.Przetestuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi