Bażant Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Witaj, Ja też borykam się z problemami w tej materii, choć w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Witaj, ja akurat takich problemów nie ma, ale kto wie, trochę przytyję, i będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Witam serdecznie wszystkich. W dużym skrócie o mnie - pracuję w jednej z Warszawskich korporacji. prywatnie bawię się fotografią. Trafiłem tu ponieważ szukam pomysłów na odświeżenie swojego stylu - jestem w trakcie zmiany pracy na inną i to też był motywator. Najczęstszym moim problemem modowym jest fakt że mam stosunkowo nietypowe rozmiary - but: 39; koszula w kołnierzu 37 i marynarki rozmiar 46 - 95% przypadków gdy podobają mi się jakieś rzeczy i chciałbym z nich uczynić ciekawą stylizację to niestety muszę sobie je odpuścić właśnie ze względu na brak rozmiarów:( Jakby to powiedziała dzisiejsza młodzież: "I know that feel, bro". W takiej sytuacji trzeba wiedzieć gdzie szukać, a forum może okazać się w tym przypadku bardzo pomocne. Mniejszych rozmiarów część członków forum serdecznie wita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 za moment utworzy się lobby XS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Dandy, że się tak wyrażę, hmm, tak to chciałeś, tego... hmm, ująć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Dandy, że się tak wyrażę, hmm, tak to chciałeś, tego... hmm, ująć? Tak chciałem, licząc się z tym, że komuś może się źle skojarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2013 Witam wszystkich. Jestem chyba jednym z młodszych użytkowników tego forum (w tym roku pisałem maturę) który od niedawna postanowił popracować nad swoim wyglądem i nieco zmienić styl. Liczę, że to miejsce mi w tym pomoże. P.S Czy znajdują się tutaj gitarzyści? Mam nadzieję, że nie będę jedynym grajkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2013 Witamy na forum i zachęcamy do aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaz_k Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2013 Witam wszystkich. Jako świeżak przedstawię się tutaj po krótce. Mam na imię Błażej i jestem tegorocznym maturzystą. Los tak chciał, że zostałem studentem AGH. A że Kraków duże miasto... wiadomo, trzeba jakoś wyglądać do tego dochodzi fakt wkroczenia w ten kolejny, wyraźnie odkreślony grubą krechą etap życia... I stąd takie moje śródwakacyjne postanowienie by wziąć się za siebie i nabrać odrobiny klasy i dobrego smaku w ubiorze. A w celu inspiracji, motywacji i co za tym idzie - nabycia prędzej przytoczonych cech to forum zdaje się być do tego jak najlepszym miejscem. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Witamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolkowm Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Witam. Zacząłem przeglądać forum od wątku Jakie buty mam dziś na sobie, po czym postanowiłem się dołączyć do szacownego grona. Tak więc witam wszystkich Forumowiczow raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 Z całym szacunkiem Noldorze, ale musi upłynąć jeszcze trochę czasu i treści, zanim będziesz mógł występować w roli gospodarza forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stoney Napisano 10 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Witam wszystkich. Po rewolucji w szafie (połowa ubrań poszła się... spakować) szukam wiedzy praktycznej i świadomie uzupełniam garderobę. Po pierwszych dniach lektury widzę, że dobrze trafiłem. Zawodowo zajmuję się budową dróg - jestem inżynierem. Po pracy słucham muzyki, bez niej nie mógłbym żyć. Lubię smacznie zjeść i wypić dobre wino. Pokochałem Hiszpanię i chętnie do niej wracam: wino, kobiety i śpiew... no i jamon serrano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 10 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Jamon, bagietka i butelka San Miguela. Witamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Witaj Szanowny Gruberze. Uczmy się nawzajem od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Witaj Szanowny Gruberze. Uczmy się nawzajem od siebie. Chyba Burgerze Jak to się mówi - "do trzech razy ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2013 Noldor, Gruber, Burger - uczcie sie od siebie. Najlepiej poza tym forum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 12 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LudwigVan Napisano 13 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Witam wszystkich!Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, ale dopiero niedawno postanowiłem aktywnie się na nim udzielać. Zapewne już w najbliższych dniach zacznę pytać bardziej doświadczonych elegantów o rady i jestem pewien, że z Waszą pomocą uda mi się poprawić swój wizerunek Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 13 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2013 http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11588022,Jest_slowo_Witam_na_poczatku_listu__To_nie_odpowiadam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi