Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. W dużym skrócie o mnie - pracuję w jednej z Warszawskich korporacji. prywatnie bawię się fotografią.

Trafiłem tu ponieważ szukam pomysłów na odświeżenie swojego stylu - jestem w trakcie zmiany pracy na inną i to też był motywator.

Najczęstszym moim problemem modowym jest fakt że mam stosunkowo nietypowe rozmiary - but: 39;  koszula w kołnierzu 37 i marynarki rozmiar 46   - 95% przypadków gdy podobają mi się jakieś rzeczy i chciałbym z nich uczynić ciekawą stylizację to niestety muszę sobie je odpuścić właśnie ze względu na brak rozmiarów:(

Jakby to powiedziała dzisiejsza młodzież: "I know that feel, bro". W takiej sytuacji trzeba wiedzieć gdzie szukać, a forum może okazać się w tym przypadku bardzo pomocne. Mniejszych rozmiarów część członków forum serdecznie wita! :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem chyba jednym z młodszych użytkowników tego forum (w tym roku pisałem maturę) który od niedawna postanowił popracować nad swoim wyglądem i nieco zmienić styl. Liczę, że to miejsce mi w tym pomoże. 

P.S Czy znajdują się tutaj gitarzyści? Mam nadzieję, że nie będę jedynym grajkiem :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Jako świeżak przedstawię się tutaj po krótce. Mam na imię Błażej i jestem tegorocznym maturzystą. Los tak chciał, że zostałem studentem AGH. A że Kraków duże miasto... wiadomo, trzeba jakoś wyglądać ;) do tego dochodzi fakt wkroczenia w ten kolejny, wyraźnie odkreślony grubą krechą etap życia... I stąd takie moje śródwakacyjne postanowienie by wziąć się za siebie i nabrać odrobiny klasy i dobrego smaku w ubiorze. A w celu inspiracji, motywacji i co za tym idzie - nabycia prędzej przytoczonych cech to forum zdaje się być do tego jak najlepszym miejscem. Pozdrawiam serdecznie. :)

Opublikowano

Witam.

Zacząłem przeglądać forum od wątku Jakie buty mam dziś na sobie, po czym postanowiłem się dołączyć do szacownego grona. Tak więc witam wszystkich Forumowiczow raz jeszcze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich.

Po rewolucji w szafie (połowa ubrań poszła się... spakować) szukam wiedzy praktycznej i świadomie uzupełniam garderobę.

Po pierwszych dniach lektury widzę, że dobrze trafiłem.

Zawodowo zajmuję się budową dróg - jestem inżynierem.

Po pracy słucham muzyki, bez niej nie mógłbym żyć.

Lubię smacznie zjeść i wypić dobre wino.

Pokochałem Hiszpanię i chętnie do niej wracam: wino, kobiety i śpiew... no i jamon serrano.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, ale dopiero niedawno postanowiłem aktywnie się na nim udzielać. Zapewne już w najbliższych dniach zacznę pytać bardziej doświadczonych elegantów o rady i jestem pewien, że z Waszą pomocą uda mi się poprawić swój wizerunek :)

Pozdrawiam!